Kişilik & Karakter Enerjik hissediyor musunuz? Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Yoksa benim gibi bıkkınlık mı geçiriyorsunuz? Havadan dolayı da olabilir bilmiyorum. Ama hiç iyi hissetmiyorum 😞 Enerjik hissediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır hissetmiyorum 1 0 Yorumla
asdafsfa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeapps14 saat calistiktan sonra eve geldim. Missler gibi antrenman attim O yorgunlugun Uzerine CJDHDJSHF 1 2 Yorumla Pembiş_Kelebek 1 yıl Maaşallah. Allah nazardan saklasın. O nasıl bir enerji öyle 🙄 Yorumla asdafsfa 1 yıl Boyle iste abe heyraannn JDJDJDJJDJYeni bir 14 saat surecek olandan selamlar JXBDSHSHSSHSJ Yorumla
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. Sıkılıp depresyona girecek kadar boş vaktim yok 😑 devamlı gülümserim 😅 1 0 Yorumla
sarisinbomba_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yoo, şu an tam olarak şarjı %2’ye düşmüş telefon gibiyim. Ama priz bulsam da takılmam, biraz daha böyle giderim diye inat ediyorum 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Havalardan dolayı kardeşim. Maalesef zehirleniyoruz 0 0 Yorumla
FrankkCastle Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl oldukca enerjigim, sen neden dustn bu kadar bence bir seye canin skildi 0 4 Yorumla Pembiş_Kelebek 1 yıl Havalar kötüye gidiyor, ve 2 gün tatil bana yetmiyor. Depresyona giriyorum galiba 🙄🙄 Yorumla FrankkCastle 1 yıl sacmalama daha guzel iste kotu havada evde yatarken keyif yapmak :) nerede yssiyirsun Yorumla Pembiş_Kelebek 1 yıl Yazı özledim artık kış bitsin 😭😭 Ankara . Yorumla FrankkCastle 1 yıl Ben de aydinli bir Ankara da yasayan vatandas olarak ozledim acikcasi, ama o zaman da yaniyoruz ☺️ nerrsinden ankaranin ben diskapi tarafindayim, Şu an beytepedeyim ama is yerim orada Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Enerjimi kahveye borcluym 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Tükenmişlik sendromuna girip girip çıkıyorum😀 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Maalesef benim hiç enerjim olmuyor 1 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. Günaydın havalardan birde salgın var dikkat et 0 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yorgun hissediyorum😂 0 0 Yorumla
zeki38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 75% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Bugun enerjim duşuk 1 0 Yorumla
Casillias001 Takip Et Bilge Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. al bir capon aşığı daha 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır hissetmiyorum
Yeapps
14 saat calistiktan sonra eve geldim. Missler gibi antrenman attim O yorgunlugun Uzerine CJDHDJSHF
Maaşallah. Allah nazardan saklasın. O nasıl bir enerji öyle 🙄
Boyle iste abe heyraannn JDJDJDJJDJ
Yeni bir 14 saat surecek olandan selamlar JXBDSHSHSSHSJ
Sıkılıp depresyona girecek kadar boş vaktim yok 😑 devamlı gülümserim 😅
Yoo, şu an tam olarak şarjı %2’ye düşmüş telefon gibiyim. Ama priz bulsam da takılmam, biraz daha böyle giderim diye inat ediyorum
Havalardan dolayı kardeşim. Maalesef zehirleniyoruz
anime kızı gibiyim
oldukca enerjigim, sen neden dustn bu kadar bence bir seye canin skildi
Havalar kötüye gidiyor, ve 2 gün tatil bana yetmiyor. Depresyona giriyorum galiba 🙄🙄
sacmalama daha guzel iste kotu havada evde yatarken keyif yapmak :) nerede yssiyirsun
Yazı özledim artık kış bitsin 😭😭 Ankara .
Ben de aydinli bir Ankara da yasayan vatandas olarak ozledim acikcasi, ama o zaman da yaniyoruz ☺️ nerrsinden ankaranin ben diskapi tarafindayim, Şu an beytepedeyim ama is yerim orada
Enerjimi kahveye borcluym
Tükenmişlik sendromuna girip girip çıkıyorum😀
Gözlerimden uyku akıyor
Maalesef benim hiç enerjim olmuyor
Günaydın havalardan birde salgın var dikkat et
Yorgun hissediyorum😂
Hep üşüyorum başka bir derdim yok
Hayır
Bugun enerjim duşuk
al bir capon aşığı daha
Nasıl hissettiğimi bende bilmiyorum yaa
Hayır hissetmiyorum