İçimde hava - iii :) fişekler atıyorlar acayip enerjik hissediyorum kendımı kıpır kıpırım ateş basıyor
sızede öyle oluyormu arada
sızede öyle oluyormu arada
kız morali yüksek hareketli olduğundan bahsetmiş bizim çok saygı değer erkeklerimiz hemen başka yöne kaydırmış konuyu. şekerim sen bakma bunlara. çık dışarı işin falan yoksa niyetli de değilsen dışaarı cık gez dolaş arkadaşlarını ara... bu güzel günü boş geçirme :)
teşekkür
Küçükken olurdu evin içinde koşturur dururdum, misafirlerin önünde halıya takılıp kaburgalarımın üstüne düşünce aklım başıma gelmişti.
Enerjiksen Bi Dişarı cık Mahallede 2 tur at sonra ekmegını,sutunu,gazeteni al gerı eve don daha hala enerjıksen bugun senın ıcın harıka gecer ;)
ERKEK ARKADASINA MESAJ CEK İFTAR İLE SAHUR ARASI SENİ ZİYARET ETMELİ ANCA KURTARIR.
tanısalım o zaman :-) ekle beni yeter
evet
maksat atesin sönsün diye yardım edecektim sadece bu ateş seni kalp krizi gecirmene sebeb olabilir. :-) kurtarmak lazım iyilik kanımızda var kendimizi düsünmedim bile :-)
Cevap
26Cevap
erkeklerden uzak dur :) aman diyim
Ayrıca evet demınde yazdım kımler muzık dınlıyor dedıgın soruya bugun iyi hissediyorum bende
ay valla hiç öyle enerjık degılım usengeclıkten evde oturmaktan curuyebılırım balkona cıkmaya bıle usenıyorm bu aralar :D:D:
boğaz köprüsüne gir jumping yap halat koparsa suya göçersin en azından içindeki elektrikte boşalır :DD
her zaman fazlasıyla enerji doluyumdur hiperaktivite var bende
bu sıcakta enerjik olup vucut sıcaklığımı 38 dereceden 40 dereceye çıkarmak istemiyorum :D uyu daha iyi :D
bekarsan evlen yoksa sonun pek hayırlı görünmüyor:))
günlerden cuma ve cumartesi oldu mu benim modum hep bu şekilde oluyor :)))
kısaca adrenalin patlaması yaşıyorsun gayet iyi birşey sanki bir yumrukta koca duvarı yıkıcak gibi hissetme durumu :P
senin o havanı alırlar merak etme :). dışarı çıkma sakın :)
bugün işe gitmeseydim benimde içim öyle olabilirdi =// ühhhüüü
Şuan çok gerginim..Patlamaya hazır volkanik dağ gibiyim.Herhalde aynı şey değil?:9:)
Sebebini bulursan bana da söyle ne olur :D Üzerime ölü toprağı serpilmiş gibiyim
Olabilir böyle şeyler. Sonuçta hepimiz insanız. Ben de kendimi çok fit hissediyorum şu sıralar..
evet bende uyandım pencereden baktım kuşlar çiçekler böcekler hayat ne güzel
yok bn şuan tam tersi kamyon çarpmış gbiym.
adrenalin patlaması yaşıyor olmalısın
ben her gün böyleyim noluyo lan bana :S
bu enerjiyi dışara gezerek atmalısın canım :)
13 saat olmuş soralı.hala enerjik misin ? :)
ne içtin sen ramazan ramazan
bugun cuma ya ondandır :)
ne içtinde yeni patladı ?
evet içimde bir heyecan var...
düz duvara tırmancak bi havan mı var?
şu an totomu kaldırcak halim yok ayıptr sölemesi
sakin ol, heyecanlanma =)
bana da aynısı oluyor tıpkısının aynısı
Gençlik ateşi olsa gerek bende olmuyor nedense...
Olmamı merak etme 10 dk ye geçer.
Arada oluyor tabi... :)
evlen
Banada oluyor o :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar