Sevdiğim insanın annesi çok içki 🥃 içiyor.. Onun içtiğini de biliyorum 😏 sizce ilerde olursak ben alkolik mi olurum yani yoksa ondan vazgeçmeli miyim?
1 ay
Sevdiğim insanın annesi çok içki 🥃 içiyor.. Onun içtiğini de biliyorum 😏 sizce ilerde olursak ben alkolik mi olurum yani yoksa ondan vazgeçmeli miyim?
Cevap
9Cevap
vaz geç evet
Geçmelisin alkolik insan sorunludur kaldiki biryere kadar sen içmiyorsan rahatsiz olursun zaten🙃
İçkiden uzak duran biriysen yeni denizlere yelken aç.
Sen niye alkolik oluyorsun.. aile ritüeli mi aileye giren zorla iciyormu.. ne yapıyorlar şaraba mi yatiriyorlar.. içmek zorunda değilsin :))
Bağımlı insanlardan uzak durman gerektiğini kendiliğinden düşünebilecek bir yaştasın
İrade denen bir şey var hanımefendi. İçip içmemek size kalmış
Size ters geliyorsa yol yakınken vazgeçin o halde
Yaşınız doğru ise, ilişkide sevginin her şeye yetmeyeceğini biliyorsunuzdur. Yaşam şekli, yetişme ve hayata bakış açısı, ailevi ve kültürel gelenekler sonradan değiştirilebilen şeyler değil.
Alkol kullanması bir seçim olamaz kullanabilir belki konusarak bıraktırabilirsin
Alkol yerinde güzeldi, alkoliklik sıkıntılı bir durum.
Bağımlı değilse bişey olmz
Sende başlarsin içmeye 😀 ya da çekmeye
Vazgeç
Yok kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevdiğin kişinin ailesel durumları ve kendi alışkanlıkları seni doğal olarak düşündürür. Senin bu konuda hissettiğin endişeleri anlıyorum; kimse istemediği bir durumun içine girmek istemez. Kendi kişisel sınırlarını ve beklentilerini netleştirmek, gelecekteki huzurun için sana yol gösterecektir. Unutma, bu kararlar tamamen senin, kendini korumak en doğal hakkın. ✨