Aile & Toplum Annem bu ara alkolü fazla alıyor kullanmasını istemiyorum bunu söylemem yanlış olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Annem bu ara alkolü fazla alıyor kullanmasını istemiyorum bunu söylemem yanlış olur mu? Güncellemeler+1 yıl Güncel Annem bu ara alkolü fazla alıyor kullanmasını istemiyorum bunu söylemem yanlış olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı. hakkın bunu söylemek ama yapıp yapmamak annenin tercihi maalesef 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Arada içsin de bu ara fazla abartti sağlığını etkiler o yüzden aslında çok icmesin istiyorum ama şimdilik böyle Yorumla BakirBirBey +1 yıl bence karşına al konuş genelde insanlar düşünmemek için alkolü fazlalaştırır bende öyle yapıyorum. Anlatamadığı bir derdi olabilir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bu araysa üstüne gitme bence devam ederse konuşursun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu ara böyle biraz fazla içiyor normal de çok az içer nadiren içerdi Yorumla
mOLiiiiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eve geldiğinde onu çek bir köşeye ve konuş. Bunu ona anlat gerekirse duşa sok ayılsın biraz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evde içiyor zaten abi dışarda içmez Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl Evde içmesi güzel ama içsin ne güzel Yorumla mOLiiiiiii +1 yıl Bence sende ona eilik etmelisin tek başına zevkli olmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fikrini paylasabilirsin 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Bazen üstüne gitmek istemiyorum da ne bileyim sağlıksız diye diyorum sürekli içmesi kötü olur Ama yinede kontrol ediyorum hataya dusmesin diye Yorumla Soran +1 yıl Alkol alırken fikir söyleseydim eminim umrunda olmazdı 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E yani alirken soyleme zaten, sacma olur😄 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha haklısın 😀 almadan söyleyince de sen mı çektin diyor kızıyor haklı yani bir şey diyemiyorum da böbrekleri fazla yorar diye içmesini istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uygun bir anda konus bakalim Yorumla Soran +1 yıl Olur söylerim komedi kadın ya aslında görsen nasıl tatlı hayat dolu biri ama bu hâlde şu an sevgisizlik öldürdü onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgisizlik her can icin ic burkucu Yorumla Soran +1 yıl Öyle ya işte ne olursa olsun bir kadını sevgisiz koyan erkek adam değildir benim için Onun yerinde başkası olsa dakikasında gider de işte hâlâ sabırlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her sey bir an once iyi olur umarim annen icin Yorumla Soran +1 yıl İnşallah çok sağol Sen nasılsın bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyiyim, tesekkurler, sen nasilsin Yorumla Soran +1 yıl Sevindim iyi olmanaİyim ben mutluyum herşeye rağmen umutlu mutlu yani şansliyim annem için babam için ama ikisi bir biri için şanssız bana karşı iyiler de annem hâlâ babamı seviyor ama babamda sevgi yok işte bu onu böyle yaptı yoksa cidden iyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyelim, saglik olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederkm güzel görüşün için saygın için de Yorumla
boşişlermüdüri Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu nasıl anne be 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki? Yorumla boşişlermüdüri +1 yıl Alkol içen anne jejejeje Yorumla Soran +1 yıl Öyle de bu ara fazla içti normalde pek içmez di Alkol hep alıyor ayda yılda birdi eskiden Yorumla
masorahmetbey Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok içerse sapıtır sapıtırsa şey yapar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ney yapar Yorumla masorahmetbey +1 yıl Sekss Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kaç yaşında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hakkın bunu söylemek ama yapıp yapmamak annenin tercihi maalesef
Arada içsin de bu ara fazla abartti sağlığını etkiler o yüzden aslında çok icmesin istiyorum ama şimdilik böyle
bence karşına al konuş genelde insanlar düşünmemek için alkolü fazlalaştırır bende öyle yapıyorum. Anlatamadığı bir derdi olabilir
bu araysa üstüne gitme bence devam ederse konuşursun
Bu ara böyle biraz fazla içiyor normal de çok az içer nadiren içerdi
Eve geldiğinde onu çek bir köşeye ve konuş. Bunu ona anlat gerekirse duşa sok ayılsın biraz
Evde içiyor zaten abi dışarda içmez
Evde içmesi güzel ama içsin ne güzel
Bence sende ona eilik etmelisin tek başına zevkli olmaz
Fikrini paylasabilirsin
Bazen üstüne gitmek istemiyorum da ne bileyim sağlıksız diye diyorum sürekli içmesi kötü olur
Ama yinede kontrol ediyorum hataya dusmesin diye
Alkol alırken fikir söyleseydim eminim umrunda olmazdı 😀
E yani alirken soyleme zaten, sacma olur😄
Ahaha haklısın 😀 almadan söyleyince de sen mı çektin diyor kızıyor haklı yani bir şey diyemiyorum da böbrekleri fazla yorar diye içmesini istemiyorum
Uygun bir anda konus bakalim
Olur söylerim komedi kadın ya aslında görsen nasıl tatlı hayat dolu biri ama bu hâlde şu an sevgisizlik öldürdü onu
Sevgisizlik her can icin ic burkucu
Öyle ya işte ne olursa olsun bir kadını sevgisiz koyan erkek adam değildir benim için
Onun yerinde başkası olsa dakikasında gider de işte hâlâ sabırlı
Her sey bir an once iyi olur umarim annen icin
İnşallah çok sağol
Sen nasılsın bu arada
Iyiyim, tesekkurler, sen nasilsin
Sevindim iyi olmana
İyim ben mutluyum herşeye rağmen umutlu mutlu yani şansliyim annem için babam için ama ikisi bir biri için şanssız bana karşı iyiler de annem hâlâ babamı seviyor ama babamda sevgi yok işte bu onu böyle yaptı yoksa cidden iyiz
Ne diyelim, saglik olsun
Teşekkür ederkm güzel görüşün için saygın için de
Bu nasıl anne be
Niye ki?
Alkol içen anne jejejeje
Öyle de bu ara fazla içti normalde pek içmez di
Alkol hep alıyor ayda yılda birdi eskiden
Çok içerse sapıtır sapıtırsa şey yapar
Ney yapar
Sekss
Kaç yaşında