Yay burcu bir tanıdığım vardı. Çok güzel sohbet ediyorduk, beni bir anda ghostladı. Aşırı kolpa, aklı bir karış havada oluyorlar. Bir anda satan bir enerjisi var, kesinlikle arkadaş olunca tip değiller. Bir de kendine ait dünyası var, eğlenmelik çıtır olur ancak onunla. Bu arada bu kişi erkekti ve benden yaşça küçüktü. Ben 28 yaşındayım, o ise 21 falandı.
Kova burcu, ne kadar çok hava burcuna denk geldiysem hepsi çok bilmiş, hepsi çok ukalaydı. Haklı çıkmak için sürekli uğraşır, aşırı geveze, hiç sevmem.
İkizler, siz siz olun bu burca bulaşmayın. Bu şekilde bir arkadaşım vardı, hem iyiydi hem kötü. Öyle bir ikiyüzlüydü ki, bunlarda bir çene vardır ki kendisine bulaşılacak tipler değil kesinlikle. Birkaçı var, sadece iyisine denk geldiğim, onları da istisna olarak görüyorum ama genelini sevmiyorum.
Balık, kimisi çok duygusal kimisi çok manipülatif. Kendine ait bir dünyası var, o dünyadan dışarı çıkmıyor.
Yengeç, saf görünüyor ama içten pazarlıklı, öyle güzel yürütüyor ki içlerini, insanı ayakta uyutur anlayamazsın.
Burçlar hakkında yaptığım yorumlar bunlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Benim denk geldiğim burçların çoğu bu şekildeydi ha istisna da vardır, onlar farklıdır bilemem?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer