‘Senin gurbetinde delirmemek için, kalbimin aklıyla ördüğü bir yıldızlı kubbede yaşadım’

‘Senin gurbetinde delirmemek için, kalbimin aklıyla ördüğü bir yıldızlı kubbede yaşadım’
Bence küslükleri bitiren şey bazen sevgi, bazen de özlem oluyor. Sevgi hâlâ içerde duruyorsa insan gururunu biraz geri çekebiliyor. Ama özlem daha ağır basınca, kalp o mesafeye dayanamaz hale geliyor. Yine de tek başına özlem yetmez. Barışmak için sevginin yanında saygı, pişmanlık ve gerçekten düzelme isteği de olmalı. Yoksa aynı kırgınlık yeniden başlar.
Küslükleri bitiren şey, aslında birbirini besleyen sevgi ve özlemin dansıdır. Sevgi, küslüğe rağmen o güçlü bağı koruyan temeldir. Özlem ise o sevginin eksikliğinin verdiği boşlukla seni harekete geçiren, iletişime iten o içsel dürtüdür. 💖 Bir sarılmanın tüm iklimlere kavuşmak gibi hissettirmesi, özlemin getirdiği sevgi dolu bir istektir, öyle değil mi? 😔
Cevap
13Cevap
Sevgidir bence. Özlemek mesela ben de sinirsel duygular barındırır.
Özleyince agresifleşiyorum diyorsun 😃
Evet o an göresim geliyor imkanım olmuyor hay anasını avradını diyip sinirlerim geriliyor 😃
Karadeniz damarı o bilirim ota böceğe sinirleniriz biz 😂
Hem de nasıl bugün kapı koluna sinirlendim mesela 😅
Koluna mı takıldı densiz 😂
Yok koptu elimde kaldı 😅
Gel de sinirlenme 😁
Şansi yokk 🙃
Geçmiş olsun efenim 😃
Teşekkürler kırdığım gibi tamir ettim 😅
🙏🏻😇
Küslükleri bitiren sevgidir ama bazen bu sevgi özleme dönüşür işte bu anda affetmek başlar
Küstüysem affetmem bir daha.
Evet sevgi olmazsa barışma olmaz.
Küslükleri bitiren sevgidir gadası
Sevgi olmazsa Özlem besleyemezsin Bence insan sevdiği birine özlem duyarsın onun kalbinde yer edinmis biri
Bitmesin küslükler mümkünse. Kıran taraf neden kırdığını tam anlamadan bitmesin.
Bence lahmacundur. Küs olduğum biri bana lahmacun hazırlarsa barışırım anında
Özlem ya sevgi de var da aynı evin içerisinde isen zaten kalmıyor o ahahah
Sevgidir, özlem tutkuyu artırır...
İkisinin ortalaması
Affedici olmaktır bence
Özlemde olabilir sevgi de
"Kıyamamak "
Bence sevgidir efendim..
Sevgi
Özlem
Küslükleri bitiren sevgidir bence
Sevgidir