Sizin için özlem ne ifade ediyor?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
15gün iş yerinde 15gün evde olmak üzere çift vardiya denizciyim. Evet özlem ama sadece kendisini özlemek değil, onunla yaptığın herseyi ozlemek. Simdi onunla iftar yapmak vardı sonra beraber mutfakda kahve sigara yapmak sahur yapmak hem kendisini hemde kendisiyle yapti seyleri ozluyor insan
Aşkı besleyen özlem duygusu değil bence daha çok beklentilerimiz bence aşkı sevgi besler doğal olarak özlem tuzu biberi diyelim ama Temel malzeme saygı ve sevgi bence uzun süre görmediğin biri arkadaş , sevgili vb. Kişiler özlem duyarsın ama bunun temelinde sevgi ve saygı vardır sevgi olmasa saygı olmasa özlemde olmaz zaten.
Herşeyin yeteri kadar olması gerektiğine inananlardanım.. Evet özlemek güzel bir duygu.. Ama fazlası zamanla insanı yorar.. Ne eksik ne fazla yeterince.. Sevgide, özlemekte..
Özlem ile birlikte gelen yeme içme istegidir...
Cevap
8Cevap
Özlem aşkın yenileme tuşudur.
Özlem aşkın en iyi arkadaşı olabilir. Özledikçe duyguların daha canlı, daha yoğun, daha coşkulu oluyor.
Fazlasi cok ama cok yipratir. Bunun acligi insani delilige kadar goturebiliyor. Aman kendimize gelelim.
Evet gerçek aşkı besleyen özlem aşk yoksa zaten soğukluk girer
İçimde bir eksiklik hissediyorum aşk gelince tamamlanıyor.. 💜 Evet aşkı beslediği doğru..😌🙈
Besleyen sebeplerden biridir, ancak tek sebep bu dersek yanılırız.
Tek başına hayır, yeterli değil ama dozunda olduğunda körüklediğini düşünüyorum.
Evet ama aşkı bir tek özlem duygusu beslemez. Daha farklı duyguların da önceliği var.
Özlem aşkı hararetlendirir. Özlem aşkı harekete geçirip dinamizm katar ve daima canlı tutar.
Özlem duygusunun da etkisi vardır ama asıl rol kavuşma hayaline düşüyor.
haftada bir iki kez görmek yetmediği zaman zaten tehlikedesin demektir :( geçmiş olsun karşim
Kesinlikle öyle sevgilimle sehirler farkliydi özlüyoduk ayni sehire geldim ayrildik
Plotoniklik, tatmin edici.
Olabilir ama tamamıda özlem değil
Evet özlem bir de tutku.
Evet özledikçe harlanır aşk 😅
Aslında libidodur ama kimse farkında değildir
Bende merak daha önemli
Mantıklı..
özlemek güzeldir, özlenene değiyorsa
Evett kavurur 😄
Doğrudur, özlem aşkı besler.
Özlemdir
ilgi kesinlikle