+1 yıl16 yasimdayken cok iyi vucudum vardi protein tozu falan kulanmadogim icin sisme degil zayif baliketli gibi kasliydim deli gibi kiz arkadaslarim olurdu, kapak fotografimdaki zaman, 2 okul vardi yan yana, o iki okuldan 1 senede 100un ustunde kizla cikmisimdir cikmasam bile sevismisimdir. En iyi yasimdi, simdi hicbisey yapmiyorum birak sevgiliyi kiz arkadasim bile yok, ozaman kizlar bulusmak isterdi para harcamamk icin oyalardim, ya da coguna cevap atmazdim, cok iyidim ya. şu an erkekler kizlara nasil yavsiyorsa kizlarda oyle davraniyolardi bana, cevap yazmazdim ne kizlar sayfalar dolusu yazardi boyle ise sicim em iyisi spora geri baslamak 15inde 500 lira kadar para gececek elime yarin yani, aninda 100lirasini spor a basacam
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOkula gitmeden önce olsun
6 yaş mesela
Okula gittikten sonra bildiğimi de unuttum
6 iyidir , Ankara da hem..#V21 Yorumla- +1 yıl
:dd
Gizli Üye(36-45)+1 yıl25 yani şuandaki yaşım. Öyle çok mutlu olduğum için değil ama ileride yavaş yavaş yaşlanmaya başlayacağım bir gerçek. Ne bu kadar fit ve genç olacağım ne de kırışıksız. Daha küçük yaşlarımı istemezdim. Zaten küçük görünüyorum sonra ömür boyu çocuk muamelesi görmek de var.
11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur :dd her yaşın ayrı bir tadı var işte
+1 yıl1 yasinda olmak isterdim. yururken elini tutarlardi dustugumde kaldirirlardi. surekli kucaklarina lip severlerdi. yanaklarimi sıkarlardı. ne istesem alırlardı. konusmaya balsiyim diye tepemden ayrilmazlardi falan.. en iyisi 1 yasinda olmak
31 Yorumla- +1 yıl
büyüdükçe her şey zorlaşıyor evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
28, ulan çok güzel yaş be. Şu yaşın asaletine bak. iki ve sekizin yan yana gelişi, yirmisekizi oluşturması. Söylenişi bile bir başka güzel. Verdiği sorumluluk ne çok fazla ne de çok az, yaşadığın tatlar paha biçilemez, ne yaşlısın ne de genç. Tam vakit geçirebileceğin bir çağ, tam aykırılık çağı, tam geyik çağı, aşk çağı... 28, aşık oldum ben bu yaşa. Bir an önce 28 olmalıyım
10 Yorumla
+1 yıl25. hem olgunum hem gencim. daha küçük çok toy, daha yaşlı olsam da dünyanın nimetlerinden faydalanamam. güzellik kalmaz malum bir de romatizmalar. 40 diyenler romatizmalardan sonsuza kadar çeker :D
11 Yorumla- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı. Dünyalı filmi geldi aklımaa.
Eğer iyi bir mesleğim ve param varsa 28 29'da kalabilirim.
Eğer orta gelirli bir ailem varsa bebek kalayım hep..
Eğer kötü bir hayatım varsa öleyim yaşlanayım :D11 Yorumla- +1 yıl
:Dd mantıklı
+1 yıl6 yaşında kalıp oynamak gezmek akşam babam eve gelince baba para versene demek annem biyere gidince bni goturmesse aglamak :)
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBu sitede şuana kadar gördüğüm en güzel soru, ya bu soruları ya da bu soruları soranları klonlamak lazım valla :) sonsuza kadar yaşama hakkım olsa hep 18 yaşımda kalmak isterdim.
11 Yorumla- +1 yıl
estağfurullah :d 18 yaş güzeldir evet. bazı şeylerin farkına varıyorsun, mantıklı kararlar vermeye başlıyorsun
+1 yılBu yaşım uygun hep bu yaşta kalabilirim.
Tabi anlaşma şartlarını okumam gerekir bunun bir bedeli olacaktır.11 Yorumla- +1 yıl
:d mevzuaatta ben bir şey göremedim ama kontrol edeyim :d
+1 yıl8. sonsuza kadar çocuk olmak, masum olmak ve ciddi sorumluluklarının olmaması, hoşlandığın kızı saçını çekme gibi ilkel yöntemlerle tavlamak, gece yarılarına kadar saklambaç oynamak... Kısacası cedric ten alıntıyla 8 yaşındaysanız hayat çok güzel
11 Yorumla- +1 yıl
doğrusunuz evet :d
yasadıgım en guzel yas sımdıkı yas desem hepınıze hıkaye gelır kesınlıkle.. hayatımda bu kadar verımlı oldugum bır zaman dılımı yok.. ben yuvarlayayım 40 dıyeyım..18 25 falan dıyenlerın bır cogu daha hayatın ''h'' harfınden haberdar degıl
22 Yorumla- +1 yıl
yok olmadım ben daha okuyom abi :)
- +1 yıl
işte o yuzden bu yaş iyidir :)
bu yıl çok güzel şeylerde yaşadım çok kötü şeylerde ama sanırım bir 23 yaşında filan kalmayı isterdim. hem gençsin hemde olgun bence en ideali 23-27 filan
11 Yorumla- +1 yıl
doğrusunuz. hayatımızı etkileyecek çoğu kararı bu zaman diliminde alıyoruz
17 olayım ben hep okul hayati sinav stresi olur fakat enerjim olur :)
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTamda bu yaşımda kalmayı isterdim ne geçmiş ne gelecek ortası iyidir
11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
Kişilik & Karakter konusunda 897 cevap paylaştı. Şu an 33 yaşındayım ve keşke hep 33 yaşında kalsam 🙏
11 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı diyelim :d
Her yaşın ayrı bir güzelliği var. O yüzden yaşlansamda kimseye muhtaç kalmayayımda farketmez.
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle... haklısınız
+1 yıldiğer yaş dönemlerini yaşamadan buna karar vermek zor olsa da ben 40 yaşını yaşamayı işterim :)
14 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle :d 40 yaş da güzel bir yaş dilimi gibi evet
- +1 yıl
bakalım nasip 14 sene daha yaşarsam tamamdır :)
- +1 yıl
hayırlısı :d
- +1 yıl
aynen :)
+1 yılDaha 19 olmadim ama 19'umda kalmak isterdim sanirim.
11 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı diyeyim :d
+1 yılSonsuz bir zaman dilimi olsaydı daha göremeedim ama 20 yaşında olmayı ısterdım :))
17 Yorumla- +1 yıl
doğrudur :d
- +1 yıl
HERKEZE DOGRUDUR yazmıssın belkı yalan söyluom :dd
- +1 yıl
sizin düşünceniz anlamında yazdım onu :d
- +1 yıl
Yalan farklı cevaplar verecek bişeyın oolmadıgından :D bende olsam bbende veremezdım :))
- +1 yıl
yaklaşık 200 e yakın cevap gelmiş. bu nedenle tekrara düşüyorum bende sürekli :d
- +1 yıl
haklısın :) :d iyi geceler :)
- +1 yıl
teşekkürler, size de :d
+1 yılkesinlikle 24 ... okul bitti bitiyor kıvamında arkadaşlarındasın ama sorumluluklar okul bitiyor diye az ve iş yok diye rahatsıın...
11 Yorumla- +1 yıl
haklısınız
+1 yılÇocukluğumda kalmak isterdim hayatın kahrını çekeceğime mahallede maç ederdim:))
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl30 yas. şu an 22'yim. En guzel donemim olmadi hic.
30 yasimin en guzel donemim olacagini saniyorum bu nedenle oyle dedim..11 Yorumla- +1 yıl
anladım
19 sanırım. en sevdiğim yaş 17 ama o yaşta yapamayacağın şeyler var reşit olmak gerek sonsuza dek :)
11 Yorumla- +1 yıl
aynen 18 den sonra hayat hem güzelleişiyor hem de zorlaşıyor :dd
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yaşı gecsin istemezdim. herseyden habersiz saf temiz günahsız , tek acım düştüğümdeydi, masumiyet çocukluktaydı işte , annem babam kızsa bir onlara darılırdım bir öpücüğe kanar gülerdim.
12 Yorumla- +1 yıl
çocukluk bambaşkadır...
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
Bir şansızlık eseri 31'e düşenler ne düşünüyordu acaba :s
neyse benim için ideal 15-18 arası falan herhalde :D
aklın en çok aktif kullanıldığı zaman olduğu için ama 21-27'da fena değildir sadece biraz tembel oluyosun10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 484 cevap paylaştı. 45 li yaşımda kalmayı tercih ederdim. hayat ters orantılıymış küçüldükçe sıkıntılar büyüyor. her şey sana yaptırılıyor. onun için ki 45 li hallerim iyiydi 45 de kalmayı tercih ederim.
benjamin Alpargu10 Yorumla44 iyidir.
Hani böyle yaşlı ama karizmatik erkekler olur ya ^.^11 Yorumla- +1 yıl
bakış açısı :d
+1 yılher yaşın tadı ayrıcalığı güzelliği vardır yaşamak gerek gittiği yere kadar acısı sevinci ile diye düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
doğrusunuz evet
23-25 en zinde zamanlar öncesi cahillik çocukluk sonrası düşünceler değişiyor ben hep canlı kalmak isterdim :)
11 Yorumla- +1 yıl
"ne güzel şeysin sen hep yaşın 19" bir felsefe aslında. yani yaşın artsa da sen sevince sevdiğin hep 19
11 Yorumla- +1 yıl
anladım...
sadece 22 ye kadar yaşadığım zaman diliminden seçme şansım var. o zamanda 22 derdim. çocuk kalmayı istemezdim , kimseye muhtaç olmamak , bağlı kalmamak için. belki en güzel yaşlar ileri ki yaşlardır , henüz yaşamadığım için bilemeyeceğim.
10 Yorumla30-20 arası bir yaşta en güçlü en yakışıklı en çevik en tarz vs. vs. yaşlar olduğu için bence en iyi yaş bunların arasında yatıyor. sekste de en çok zevk alacağın ve zevk vereceğin yaştır bunlar.
10 Yorumla
+1 yıldogdugum gibi kalmak isterdim.. hic deilse ask acisi hayatin cilveleri dost kaziklari vs. gibi kelimeleri ogrenmemis gormemis olurdum.. tek kadin annem olmus olurdu hayatimda.. cunki beni karsiliksiz bir omur sevebilecek tek kadin O dur..
10 Yorumla
+1 yıldaha pek yaşlanmadım tam kestiremiyorum durumu ama 20-25 arası kalsam olur sanırım :D
11 Yorumla- +1 yıl
güzel yaş aralığı :dd
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl20 :D hem daha çok enerjik olursun ama hep aynı yaşta kalmakta insan bıkar yani insan ölmeyide istiyor hayatın stresinden kurtulmak istiyor ama kalacak olsam 20 yaş çok iyi :)
12 Yorumla- +1 yıl
aynen 20 li yaşlar güzeldir :d
Cevap sahibi+1 yılAynen :D
+1 yıl18 yaşında..
Mart ayında mümkünse..
ha bir de 22 si..11 Yorumla- +1 yıl
20 ler:) bol bol kendi hatalarını yaptığın bocaladığın ama mutlu olduğun risk aldığın zamanlar ( yaşlanmış gibi konuştum fuck )
11 Yorumla- +1 yıl
En guzeli 10-12 yaslar :)) Cidden hayat tozpembe her sey muhtesem. En azindan benim icin oyleydi cok zor çocukluk gecirenler de var tabii
11 Yorumla- +1 yıl
çocukluk dönemleri güzel oluyor ya
+1 yıl7 :) çocuk halimle kalmak hep isterdim ne günahın farkında olmak isterdim nede başka birşey ne acıların
12 Yorumla- +1 yıl
çocukluk o yönüyle çok güzel evet
- +1 yıl
Evet çok güzel kardeşim
Her yaşın ayrı bir güzelligi ayrı bir olgunluğu vardır sonsuza kadar yaşayıp aynı yaşta kalmak istemezdim dogrusu
11 Yorumla- +1 yıl
orası da doğru evet. her yaşın ayrı bir güzelliği var gibi
Cennet yaşı 33 dür. Demek ki en güzel yaş 33 o zaman..
21 Yorumla- +1 yıl
öyle olmalı evet...
Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. Sonsuza kadar yaşamak istemem. O yüzden belli bir yaş aralığıda yok aklımda ben bu şekilde olmasını daha doğru buluyorum.
10 Yorumla32 yaşında kalmak isterdim. Hayatın en güzel yıllarıdır heralde. Her şey oturmuş. Gelecek kaygısı yok.
10 Yorumla
+1 yıl21yaşındayım ve hep böyle kalmak istiyorum elimden gelse sonsuza kadar bu yaşta yaşamayı tercih ederdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30-35 arası olabilir dahaa 5-10 yıl arası ama o yaş aralığında ki hayatımı tahmin edebiliyorum.- ^.^ farkettim- gizli soruların da varsa benim gizlilerimden birisisin ;) ^*^
13 Yorumla- +1 yıl
şu ana kadar hiç gizli soru sormadım
Cevap sahibi+1 yılanladım teşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim
20 :) ben hep üniversite öğrencisi olarak kalayım hatta :)
11 Yorumla- +1 yıl
ben bir an önce bitmesini istiyorum şahsen :dd
tam bu yaşımda kalıyım daha ileri gitmiyim. en sevilen yaş
olgun delikanlı:)12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılkeşke çocuk kalsaydım çok özlüyorum o yıllarımı bide mahallede bütün kızların gözbebeğiydim :D.
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
şimdi o kızların yarısı evli :D.
- +1 yıl
35 den sonra daha karizma oluyorsun bazı mallar 20 falan demiş çocuk gibi ortalıkta dolanacaklar 35 40 arası candır
10 Yorumla1 Yaşında kalmak isterdim insanların iğrençliklerini Görmez günaha bulaşmazdım küçük bir oyuncakla mutlu Mesut yaşardım:))
11 Yorumla- +1 yıl
güzel olurdu evet :d
29-30lu yaşlar. hem olgunluk hemde yaşanmışlık olur çünki.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
+1 yıl2 yaşında olmak isterdim. Ben sıçim onlar temizlesin ooh
40 Yorumla
+1 yıl40 yaş sanırım ahir hayattaki yaşta öyle en olgun yaş
12 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
Ahirette öyle olacak zaten 30 lu yaşlarda olacak herkes yanılmıyorsam
12 Yorumla- +1 yıl
33 sanırım
+1 yılbir erkeğin kendini en iyi hissettiği yaş 23-24 olduğu söylenir. ben 23 diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
+1 yılSonsuzluk diye bişey yokmuş , son zamanlarda yapılan araştırmalar bunu ıspatladı.
11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
+1 yıl18-20 şu anda da yaşım 20 ama doğum günüm yaklaşıyor :(
13 Yorumla- +1 yıl
34 yazıyor ama :d
- +1 yıl
arkadaşındı hesab
- +1 yıl
anladım
Olgunluk sınırının yaşı olan 40. yaşımda kalmak isterdim. İnsanın olgunluğa, kemalata adım attığı yaş kırkıncı yaşıdır.
10 Yorumla
+1 yılböyle zihniyetler arasında ölümsüzlük mü... düşüncesi bile korkunç
10 Yorumla20 ola bilir. ya hayat nalet birşey. zevk de alnmıyor.
10 Yorumla
+1 yıl20 li yaşların başı herşeyi tam öğrenip yaşadığım bir yaş.
10 Yorumlaya 25 yasları faln kafam az daha oturur diye düşünüyorum
10 Yorumla28 iyidir. Yaşlanmadığım için Genç İş Adamı statüsünde yer alırdım mis.
10 Yorumla- Devamını Gör (370)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne