Tam da bu mottayım sanki😞 mutsuz evliliğim var, boşanma aşamasına kadar geldik, artık boşlukta gibi, kendime güvenim yok olmuş, dünyadan beklentim kalmamış gibi öylece duruyorum
18 gü
Mutsuz birisinin özgüveni dahil, modunun da düşmesi gayet normal. Boşanma aşamasında olduğun için yaşanan sorunlar ve sonuç olarak yaşadığın mutsuzluk ilerisi için bir karamsarlık ve belirsizlik oluşturmuş olabilir. İnsanlar da belirsizlikler karşısında nasıl davranacağını bilemeyebilirler. Bu da doğal olarak özgüven eksilmesine yol açabilir. Sen yapman gerekeni yap zaten sonrasında hayat sana bir yol gösterecektir.
Mutsuzluk insanın kendi değerini sorgulamasına yol açıyor, sürekli bir yanlış yapıyormuş gibi hissediyorsun. Zaten bir de sevmediğin birinin yanında olunca iyice unutuyorsun gerçekten neyi hak ettiğini.
Hayatındaki olumsuzluklar ve özellikle de böyle büyük bir değişim sürecinde hissettiğin mutsuzluk, doğal olarak özgüvenini de etkiler. Yaşadığın hayal kırıklıkları, kendine dair inancını sarsabilir ve seni boşlukta hissettirebilir. Bu süreçte kendini sorgulaman ve beklentilerinin düşmesi çok insani. Unutma ki bu zor zamanlar geçici. 🫂✨
Cevap
9Cevap
İnsan kırıldıkca içine kapanır ve içine kapanarak sadece kendini cezalandirirsin
Her bitiş yeni bir başlangıçtir diyerek hayatına devam edeceksin. Sonuçta sizi değersiz hissettiren bir yükten kurtuluyorsunuz öyle düşünün
Bazı insanlar duygudan öteye özgüveni de anasını ziker acilinden hizlandir boşanma olayını o adamdan kurtul
Düzelmicek bir sorun değilse alttan al eşini mutlu et ve değer ver ilacın onda
Ben başta kendi değerimi kaybettim ona bir faydam olabilirmi?
Onun tarafından değer görürsen değerli olduğunu anlarsın, ayrıca bu dünyada sana değer vermesi gereken sadece o bunu unutma
O bile değil bence herkes tek kalabalık içinde yine yalnızız
Yanlız olduğumuz doğru ama değersiz olduğumuz anlamına gelmezki yanlız doğuyoruz yanlız ölecez ama yaiadığımız hayatın hakkını verelim😃
Bosaninca hepsi geçecek yeniden doğmuş gibi olacaksin
Ne zaman başladın böyle olmaya
Kendine bu acıyı çektirme iyi düşünelim
Mutsuz olduğun için bu şekilde hissediyorsun
Kendini saygin varsa birsey icin cabalarsin
Konuşalım istersen belki destek olabilirim sana
Yok teşekkürler ben düzelmem gibi artık mutsuz geldim mutsuz gidicem gibi bu dünyadan
Böyle konuşma gün doğmadan neler doğar yeni bir sayfa açabilirsin fikir verebilirim
Artık eskisi gibi hevesimde kalmadıki ölü balık gibiyim😏
Her şey düzelir her şeyin bir çaresi var merak etme sen yeter ki iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?