Benim özgüvenim zaman geçtikçe git gide azalıyor. Bunun nedeni ne olabilir sizce? Içten içe içimi kemiren bişey var sanki durduramiyorum. Kendime güvenim gitti yerlerdeyim?😔
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılkız arkadaşım vardı ayrılmadan önce birsürü yeminler ediyor seninle asla ayrilmayacam. hep seni sevicem yemin ederim. söz veriyorum seni asla bırakmayacam. birgün beraber uyuyoruz okuldan kaçtık. ağlıyorum rüya gördüm. sarıldı bana ne oldu dedi öpüyor benı yanaklarımdan. beni bırakıyordun rüyamda dedim. öyle bitse asla olmayacak bebeğim çünkü brn seni ömür boyu sevicem yanında olacak demişti. aklıma geldikçe yeminler ederdi. deli gibi aşıktım gözüm bişey görmezdi. çok geçmedi 2.5 yıllık ilişki rüyadan 3 4 ay sonra ayrıldı
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılözgüvenim en güvendiğim insandab ayrıldığımızdan beridir bozuk
Soran+1 yılValla şu an hikaye değil ama kız arkadaşının eşinizle uyuması dikkattimi çekti 😂
Soran+1 yılKız arkadaşının seninle uyumasi dikkatimi çekti 😂
Cevap sahibi+1 yılAnneme anne derdi bayramda teyzelerimi dayımı amcamı halamı dedemi arardı baya yakındık birbirimize ailesinden birtek annesi biliyordu abileri babası bilmiyordu birde kız kuzenleri ablası biliyordu müsade ediyorlardı evime gelmesine çünkü kardeşim gibi sahip çıkıyordum asla kötü birşey yapmıyorduk ayiplanacak kötü bakılacak bişey. kızsal hastalığı olurdu ben okuldayken gider eve annem kapıyı açar uyurdu grip olurdu yatağıma geçer uyurdu ben okuldayken 1 2 sefer de değil her ay 2.5 sene boyunca ama terk etti beni başkası için çok seviyordum güvendim ama nafile
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanın gerçekleştirmek isteyip de gerçekleştiremediği her hedef özgüvenini azaltır.
Örneğin; işsizsindir iş bulamazsın, iş bulamadığın her gün özgüven azalır.
Birini sevmek istiyorsundur ama her defasında hayalkırıklığı yaşatan insanlarla karşılaşmışsındır, yine özgüven azalır.
Cebinde paran yoktur, parasızlıktan dolayı özgüven yine azalır.
Böyle düşün ve özgüvenini kaybetme. Dış faktörler etkiliyor özgüveni. Sorunlar düzelince özgüvenin tekrar yerine gelir.14 Yorumla
Soran+1 yılSöylediklerinin hiçbiri yok bende özgüvenim yerlerde yani
- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl20 yasindayim
- +1 yıl
Bu yaşlarda olabiliyor bu tarz iniş çıkışlar. Zamanla özgüvenin artar.
- Diğer konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılYanında parazit insanlar bulunduruyordur. Kendi egolarını başkasının özgüvenini kırarak tatmin eden.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen uzak durmaya çalışıyorum. Ama çevrede tabiki var öyle tip insanlar. Ben onlarla arkadaş olmaya calistikca beni istemeyen tipler çok. Ondan dolayı özgüvenim hep gidiyor. Tabi bu tipler kendini beğenmiş burnu havada tipler. Her yerde var yani yapacak bişey yok
- +1 yıl
Sen güçlü durduğun, durabildiğin sürece bir sorun yok.
Soran+1 yılInsallah dururum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
Ne kadar sosyalsin , ne kadar geziyorsun. Toplum icinde ne kadar bulunuyorsun , insanlar ne kadar zaman vakit geciriyorsun. Ilk bunlari cevaplaman lazim cünkü sosyal olmayan topluma girmeyen kisiler ozguvenini kaybeder. (istisnalar kaydeyi bozmaz)
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet sosyal değilim. Ama sosyal olmamamin elbet sebebi var. Onlar beni aralarına almıyor aslada almazlar
Soran+1 yılEtrafta hep burnu havada kibirli insanlae9 varken sosyal olmak pek mümkün olmuyor. Menfaat ilişkileri çok var. Bende menfaatleeini karsilamadigim için arkadas olmuyorlar büyük ihtimalle
Soran+1 yılBenim gibi tip buldum zaten oda bir tane falan. Ben daha çok bulmak isterdim. Millete ozeniyorum ne guzel etraflari dolu
Soran+1 yılAnladim ben ne dedi istediğini. Teşekkür ederim güzel dusuncen için 😊
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenlık degıl https://vocaroo.com/i/s1LlnI5UFtM2
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet dedik lerin çok doğru bu dediklerini yasamimda çok yaşıyorum. Ondan ötürü birşey yapmamaya karar verdim. Korkudan yapmıyorum olmayacağını bildiğim için
- +1 yıl
rısk al
Soran+1 yılAynı şeylerin olacağını o kadar iyi biliyorum ki.. de neden yine aynı olacak. Kaderim böyle demekki Allah fazlasını istemiyor. Annem babam bile bana sen şanssız bir insansin diyor düşünsene. Onlar bile anlamis şanssız olduğumu
- Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir durum veya olay mı oldu özgüvenini zedeleyecek?
119 Yorumla
Soran+1 yılHep oluyor hergün başımda olan bişey zaten
- +1 yıl
Ne gibi?
Soran+1 yılKimsenin benimle arkadaş olmak istememesi gibi. Onlarin aralarına girmenin zor olduğunu biliyorum mücadele istiyor. Zaten onlarda kendini begenmis tipler hep. Her yerde de dolu bu insanlar
- +1 yıl
Niye öyle insanlara ihtiyaç duyuyorsun?
Soran+1 yılBen farklı bir kişiliğe karaktere sahibim. Kimseyle arkadaşlık yapamamak içimi acitiyo. Sevgili bile yapmadim hiç dusun. Özgüvenim in gitmesi çok normal
- +1 yıl
Saçma bir düşünce farklı olmak her zaman iyidir. Herkes gibi olma. Saçma ve insanlarla içli dışlı olmaktansa bir sürü sahte ilişki yaşamaktansa yalnızlık iyidir yalnızlık genel olarak iyidir doğru insanları tanımadığın sürece.
Soran+1 yılSahte ilişki olduğu doğru. Ama o sahte ilişkiler de özgüveni getiriyor
- +1 yıl
Saçmalık sahte ilişkiler yalnızca kendini biraz daha tanımana yardımcı olur o kadar başka bir işe yaramaz
Soran+1 yılOda doğru. Ama özgüven geliyor insanları alt ettikçe. Savastikca. Öyle bence.
- +1 yıl
Bir ilişkinin kazananı kaybedeni olmaz ya beraber kazanırsın ya da beraber kaybedersin
Soran+1 yılIlişki demiyorum sevgili manasinda değil. Insanlarla savaşmak. Mesela insanlar seni arasına almıyor sende savaşıp kendini gostereceksin. Onlar da eninde sonunda seni arasına aile. Böylece özgüvenin gelişiyor. Yaşadım oradan biliyorum
- +1 yıl
Onları neden kendinden büyük olarak görüyorsun onu anlamıyorum onlar kim ya küçük dağları mı yarattılar bırak almasınlar aralarına seninle arkadaş olmak isteyen gelsin bir merhaba desin bir zahmet hiç kimsenin peşinden koşma kendini kanıtlamak zorunda değilsin.
Soran+1 yılOyle de kimse ne arkadaş nede sevgili olmak içi geliyor. Geliyor larmi zannediyorsun 😊
Soran+1 yılKimse bana değer vermiyor
- +1 yıl
Gelmesinler ne olacak sana yemin ederim 1 ay kimse arayıp sormasa hatta selam bile vermese aramam insanları bu kadar büyütme gözünde gel istersen ben senin arkadaşın olurum.
Soran+1 yılBen aslında takmiyordum umrumda değildi. Ama insanın bazen kafasına takıliyor kendini
- +1 yıl
Kadınların sorunu bu işte arkadaşın olayım diyorum lafı çevirmeye çalışıyorsan sitedeki herkese sorabilirsin benim hakkımda tek kötü bir şey diyen olursa mesaj atma sen bilirsin iyi geceler :)
Soran+1 yılOyle bişey hiç düşünmedim kendi kendine uydurdun
- +1 yıl
Olabilir
+1 yılKendınden ustun gordugun kısılerı gozunde daha fazla buyutmezsen sıkıntın gıderılecektır
17 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun öyle sikintim da var halletmek lazim
- +1 yıl
Bırde kendınde ozel yeteneklerını kesfedersen bunu sılah olarak kullanıp gonlunu rahatlabılırısın :D
Soran+1 yılBiliyorum zamanında yapmistim çok eziklenmislerdi böyle millet. Resim yetenegimi gösterdiğim zamanlarda oldu kıskançlıktan catlamislardi
- +1 yıl
Ozaman bıde dön yeteneklerının rahatına bak :D
Soran+1 yılAynen Herkes e göstericem cizimlerimi catlasinlar
- +1 yıl
Adamsın adam can sıkmaya gerek yok :D ne sıkıntıları olanlar var en kotu gunun boyle olsun bosver
Soran+1 yılEn kötü gün böyle monoton geçsin evet 😂
+1 yılBende olan
-Defalarca reddedilir, azala azala gider.
-Aynaya bakar, gider.
-Kendi iç sesiyle yüzleşir, bazı gerçeklerin farkına varır, gider.
Gider12 Yorumla
Soran+1 yılTamda üstüne bastın. 1. Ve 3. Cu beni anlatıyor. Özellikle o lanet ic ses yıllardır bende var
- +1 yıl
Yalnız olmadığımı bilmek hem sevindirdi, hem üzdü. Bir gün düzelirim düzeliriz inşallah.
bir insana güvenip onun için her şeyi yaptıktan sonra giderse o özgüven de peşinden gider.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığın olaylardandir bende öyleyim hayat hain napalim
110 Yorumla
Soran+1 yılValla ya. biktim var ya nasıl bıktım yasamaktan
Cevap sahibi+1 yılBunu söyleyecek kadar ne yasadn merak ettim
Soran+1 yıl20 yasindayim. Bu zamana kadar sevgilim hic olmadi. Kimse beğenmedi. Hiç bir zaman bile yapamayacağımı biliyorum. Ve arkadaş bile edinemiyorum. Cevrem havalı kibirli insanla dolu. Arkadaşım olsa bile özel tiplerden seçiyorum ancak. Herkesle iyi olamıyorum. Daha sayayimmi. Ciddiye alınmamak çok kötü bu hayatta. Hayat filan yaşamıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBen 23 yaşındaym 3 yaşında babamı kaybettim bu yaşıma kadar kavga gürültünün içinde büyüdüm değer verdiğim insanlarin binde biri değer görmedim arkadaşlarimin hiç biri zorda kaldığımda yanımda olmadi hep yalnız kaldım ve hâlâ da öyleyim öyle aşk sevgi falan görünce gülesim geliyo kusura bakma
Soran+1 yılDoğrudur. Hakkindir gülmek. Sevgili önemli değil onu atarim bu kenara. Ama arkadaş olmamasi çok kötü
Cevap sahibi+1 yılBenimde yok gerçek bir arkadaş bulamadım her halimi anlayacak
Soran+1 yılBenim var arkadaşım. Ama özel kişiler onlarda. Çevre yapamıyorum. Kimse olmuyir benimle arkadaş.
Cevap sahibi+1 yılNasıl çevre istiyosun ki sen
Soran+1 yılHerkes eni sevsin saygı duysun iste
Cevap sahibi+1 yılHmmm çok şey istiyosun
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHedeflediğin işi gerçekleştiremediğin her olayda özgüven azalır.
20 Yorumla ben de mesela yok özgüvenim örneğin genelde hep tipimi skeyim derim kendime
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- Diğer konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılmutsuz olan umutsuz olur ondandır. kafana hiç bir şey takma
10 Yorumla bnde öyle yarın sunumumm var ona hazırlanıyom nasıl yapcam.:(
020 Yorumla
Soran+1 yılAh ah. En büyük sorunum da sunum yapmak. Olsemde kurtulsam diye düşünüyorum o an
Soran+1 yılO ne ya yuh 😂😨
Soran+1 yılBise anladiysam😂
Soran+1 yılBende her gece uyumam. Sıkıntılarımi düşünüp duruyorum hep
Soran+1 yıl20 yasindayim. Sevgilim olmadi kimse beğenmiyor. Erkeklerden çok utaniyorum. Birde erkeklerden aşırı nefret ediyorum istemsiz. Arkadaşlık yapamıyorum kimseyle. Yaptığım kişiler genellikle özel kişiler. Herkesin burnu havada. Bende öyle havali olmayınca yalnız kalıyorum doğal olarak
Soran+1 yılAynen Bize de yazık. Herkes kendini ni b*k saniyor. Insanları hiç sevmiyorum. Hemcinslerim cok kötü hiçbiri arkadaşlık kurmuyor benimle
Soran+1 yılBen artık değerde vermiyorum. Bıraktım. Olmayacağını iyi biliyorum çünkü
Soran+1 yılBütün insanlar aynı çünkü hepsi yapmacık sahte sahte hareketler anlatabildimmi
Soran+1 yılHangi çevreye gitsem oyleler valla
- Diğer konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin seylern zor ya da olmamasından olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılOlmamasindan
- +1 yıl
Sadece istiyosan olmaz ama emek verip çaba gösteriyorsan o kötü işte
Soran+1 yılZamanında çok emek verdim diyelim ama onda bile olmamisti. Şimdi ise salladim gitti cabalamiyorum uzulecegimi bile bile
- +1 yıl
Pes edersen her zaman kaybedersin bende senin gibiydim hergun isyan isyan baktım değişen hicbisey yok elimden gelenin fazlasını koydum ortaya şimdi herşey yolunda
Soran+1 yılBen şanssız im. Annem babam bile bana diyor kizim sen şanssız sin. Ondan dolayı üstüne titriyoruz diyorlar
- +1 yıl
Konu neyse pes etme üstüne üstüne git sen basarcagina eminim
+1 yılÇok ezilirse özgüven kalmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılAh ah doğru valla zamanında ne ezilmistim ama. Onun etkileri galiba
ne açıdan gidiyor neyi eksik görüyorsun kendinde
110 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyim eksik valla nereden baslasam bilemedim
Soran+1 yılSessiz biriyim sosyal olamıyorum. Ama bu benim sucum değil. Etrafımdaki insanlar çok acimasiz. Beni aralarina almayacaklarını çok çok iyi biliyorum. Tanıyorum kendimi ve onları çünkü. Kibirli havalı tipler çok. Onlar beni istemez sürekli aşağı çekmeye calisirlar biliyorum.
Soran+1 yılOyle yapicam galiba. Teşekkür ederim. Insanlar çok pis. Hep popüler tiplere yaklaşıyorlar. ya da parasi olan zengin.
Soran+1 yılEvet ben pis değilim insanlara menfaati için yaklasmam bunu kaciriyosam doğru evet cok kacirdim hemde
- +1 yıl
😊yani yanlış anladın sana şöyle aciklayayim 5 tane halka düşün bir birinin içinde merkezinde sen varsın ilk halkanın içinde sana değer veren güvendiğin her şeyi paylaştığın insanlar bulunur insanlar dediğime bakma bunlar 1-2 olur en fazla 3 geçemez imkansızdır sonraki halkada iyi arkadaşların vardır güvenir seversin ama ilk halkadaki gibi değil sonraki halkada iş okul arkadaşların gelir selam verir konuşursun az çok güvenir ama sıradan konuşmaların olur asla özel bir şey konuşmaz çok az yerde ortak etkinliğin olur son. halkada diğer herkes vardır
Soran+1 yılIşte ben son halkadaki kisilerle muhatap bile olmuyorum en iyi aslında ama çevrede lazım simdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini birilerini ispatlamaya çalışmak isteyip, yetersiz buluyorsan demek
05 Yorumla
Soran+1 yılOna bile gucum kalmadi artık. Öyle şey yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılKafana kimseyi hiç bir şeyi takmayıp, herkesin eşit olduğunun bilincine varacaksın öyleyse.
Soran+1 yılKeşke bu dediğin basit olsa. Insanlar tarafından değer gormemek kötü
Cevap sahibi+1 yılMesela, kime neden ihtiyaç duyuyorsun?
Soran+1 yılInsanların sevgisini kazanamiyorum. Kimseyle arkadaşlık kuramamak kadar kötü bişey var mi. Sevgili bile yapamıyorum. bir ise yaramıyorum kisacasi
+1 yılpsikoterapi al hemen ya da bana anlat
184 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasindayim öncelikle. Bir genç kız olarak begenilmiyorum. Hiç sevgilim olmadi. Zaten yapamam da bundan eminim. Özgüvenim gitti begenilmemek Yuzünden. Arkadas edinemiyorum. Kizlar çok kötü hiçbiri arasına almıyor. Onlarin arasına gitmek için savasmam gerektiğinin hep farkindayim ama yoruldum artık
Soran+1 yılDeğişik bir kişiliğe sahibim galiba kimseyle kolay anlasamiyorum
- +1 yıl
uzun sure bir erkek tarafindan sacLrinin oksanmasina ve opulmeye ihtiyacin var senin
- +1 yıl
mutlu olup gözlerinin içinin parlaması için aşk yaşaman lazim
- +1 yıl
ozaman dünya umrumda olmaz ozguvenin yerine gelir
Soran+1 yılDoğru dedin. Ama ben aşk yasamaktan korkarım. Çok korkarim hemde. Bu utangaclik ve tecrübesizlik mahvetti beni
- +1 yıl
guc ve tecrübe ruhtadir. ruhunu rahatlamaya eğit
Soran+1 yılRuh rahatlarsa herşey olur . Ruhum rahat değil
- +1 yıl
ruhun rahatlarsa bütün gözler sende olacak ve nazar boncuğu takmak zorunda kalacaksın. ;)
Soran+1 yılBende nazar olduğum düşünüyorum zaten. Hiç bir isim rast gitmiyor. Ortalik kiskanc ve özgüven emici insanlarla dolu
- +1 yıl
rahat olmayı öğren. sana tapacaklar kiskanacaklar sinir olacaklar ve senin gibi olmak isteyecekler. yanındaki kişi sayısı artacak. elektrik akimin cekiciligin olacak. hepsi sadece rahat olabilmekte yatiyor
Soran+1 yılBu kadar sanssizlik gerçek olamaz mümkün değil cunku
- +1 yıl
insanlar çok ciddiye alınacak varlıklar değil. kimseyi umursama fazla
- +1 yıl
şansızlıklar neymiş
Soran+1 yılRahatlık için bisry lazım. Mesela insanlarin beni kiskandigini görüp bile özgüvenim yerine gelebilirdi
- +1 yıl
insanlar nasıl düşünecek diye yasamassan bu dediklerim zaten olucak
- +1 yıl
rahat ol
Soran+1 yılÇocukluğumda hep ezilip buzulen bir kişi oldum. Bu bile yeter şanssız ligima. Sağlıklı bir cocukluk mutlu bir çocukluk geçirmedim. O ndan sonra bir daha özgüvenim yerine gelmedi
- +1 yıl
bir laf var coook eski ve argo ama doğru
ben rahat olursam sen rahatsız olursun diye. bunu uygula 😊😉
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
anlıyorum. sana değer vermeyenlerden uzaklaş daha sakin muteevazi samimi insanlarla arkadaslik yap
- +1 yıl
rahat ol iste kimsenin içindeki pisliği umursama kim becermiş ne düşünülmüş diye yaşama hayatını.
Soran+1 yılZaten dediğin gibi yapıyorum. Ama benim gibi sakin mütevazı insanla arkadaşlık yapınca bana bişey katmiyor iyice özgüvenim gidiyor. Bana sakin insanlar iyi gelmiyor açmıyor beni
- +1 yıl
karakterini sev onu benimse ve ortak içinde on plana çıkar içine kapanma
Soran+1 yılKendimi düşünmeden alamıyorum. Beni asagilayan insanları çok iyi görüyorum biliyorum. Belli de ediyorlar. Bakışlarıyla
- +1 yıl
sen kendi kendini aç yanında sakin mütevazı insanlar olsun. ilkonce korkularını yen. sonra daha çılgın insanlarla takil
- +1 yıl
umursama
Soran+1 yılKatakterimi sevsem bile benim karakterim bana biat katmiyo. Kazanan hep karşı taraf mutlu olan. Ben ise yenilgi. Şu hayatta kendim için hicbise yapmadı m. Kendimi insandan bile sayamadim
- +1 yıl
onlardan uzak dur psikolojini bozma dedigimi yap.
iyi niyetinden ve enerhinden verme. görme ve umursama onları - +1 yıl
allah allah bukiladar kararlmsar olma lütfen. kimse kimseyi umursamıyor deger vermiyor gercekte emin ol. sende umursama artık
- +1 yıl
o beraber seninle alay eden dedigin insanlar aninda birbirini sarar. emin ol hepsinin içinde birbirine karşı kötü düşünce var.
- +1 yıl
oyuzden sen kendine güven.
- +1 yıl
sende onlara gül. ve bos şeyler bos insanlar yuzunden hayatını zindan etme
Soran+1 yılMenfaat için değer veriyo millet birbirine yani. Yani değer veriyi gibi görünüyor
- +1 yıl
gözlerini aç artik mutluluk ve hayatın güzellikleri gözlerinin önünde aslinda
- +1 yıl
öyle tabi ;)
Soran+1 yılEvet satarlar birbirilerini. Ama onlar bana karşı hep bir olur lar. Bana karşı gelmek için. Işte benim gibi saf olanların da kaderi böyle
- +1 yıl
sen sevginden guler yuzunden iyi niyetinden samimiystinden hayallerinden odun verme. kendini sev. hayatı sev. insanlara çok takma kafayı. rahat nefes almayı bil. önemli olan bu
- +1 yıl
o seni satanlar birbiriyle bir olanlar emin ol senden çok birbirinden zarar görüyor aslında
- +1 yıl
oyuzden iyiniyetli mütevazı samimi insanlar bul siyorum
- +1 yıl
sen onlarfan ustunsun ;) insanlık olarak bunum farkına var
- +1 yıl
gul geç böyle şeylere arkadaşım sev kendini ve unutma kendini seversen değer ver. o tür insanlar için de heves etme. sanma ki herk ahkaha içten samimi. her kalabalık ortam çok hoş herkes mutlu.
Soran+1 yılBak o konuda yaniliyosun. Mutluluk filan yok. Çevredeki tipler aynı olduğu sürece mutluluk filan yok. Benim mutlulugum onların elinde gibi bisry. Onlar arasına almazsa monoton bir hayat ışte. Ama aralarına alsalar bile sorun oluyo. Bu seferde onların fesatligini cekerim
- +1 yıl
sen mutlugunu dusun ve onun için yasa. en bastada dedi gibi ozaman çok kiskanilirsin ve etrafı insan dolar
Soran+1 yılTeşekkür ederim aynı benim gün düşünüyorum. Sahte olduğunun farkindasin benim gibi
- +1 yıl
ya ne alakası var mutluluk demek olan yapmak onları gerçekleştirmek için çaba harcamaktir. ya da sevdiğin biri ile beraber olabilmektir. ailedir. tatil yapmaktır. içinde bulunduğu örtü sevebilmektir.
yani mutlulik onlardan ibaret değil. sen onlarla mjtlu olamassinn olduğunu sanırsın beraber takımdan bile. safff 😀
Soran+1 yılSevdigim biri yok ama beraber değilim kimseyle al sana mutsuzluk😂😅
- +1 yıl
sevdiğin biri de olur sen kendine güven ilkonce
insan sonra okadar cok mutlu olucaksin ki. - +1 yıl
😊😉😉
- +1 yıl
beni dinle kendine güven etraftaki bakışları umursama. rahat ol. her zaman. bunun tek çıkış yolu relaxxliktan geçer.
- +1 yıl
cekingnligi birakamiyorsan bile azaltt yavaş yavas yok olacaktır emin ol
- +1 yıl
sevgili istiyosan tanisabilriz bu arada 😂😂😀
- +1 yıl
nedersin 😀
Soran+1 yılÇekingenlik yapımda var galiba. Bir ara aşırı kendime güvenim gelmişti rahattim. Hırs yaptığım için kendime güvenim gelmişti sinir yapmistim. Beni ayakta tutan öfkeydi. Şimdi birisi beni ezmiyo veyagi asagilayan çok olmuyo. Ama olsa ışte o zaman hirs yapip güvenim gelir. Haksziliga ugrarsam anca güvenim geliyo. Oda ofkeden
- +1 yıl
sen çok renkli bir kisilik si aslında senin gibi olmak isteyen çok insan vardır. ben öyle dusunuyorum. sen çekingen değildi bence sessiz sin.
- +1 yıl
çok takılma bosver ama biraz dikkatini topla bulundugin ortamlarda rahat ve daha dikkatli ol
- +1 yıl
ozaman sorun kalmayacaktır diye dusunuyorum
Soran+1 yılEvet sessizim. Ama erkeklerde n cekiniyorum cidden
- +1 yıl
kafanı başka şeylerle meşgul etme. ana odaklanarak yaşa ve rahat ol. evdeymis gibbi. en rahat olduğun insanların yanindaymış gibi ol baskalarinin icindeykende
- +1 yıl
cekinme rahat ol erkekler korkulacak carliklar degil aslinda sadece ata erkil toplumda yasadigimiz icin ve ulkemizden dolayi kadinlaea nazaran daha rahatlar. sen tahat olursan emin ol onlardan cok guzel arkadasliklar edinirsin.
- +1 yıl
on yargili olma zaten akilli kizsin. neyin dogru neyin yanlis olucagini bilirsin sadece rahat ol. kiz erkek ayırma
Soran+1 yılDeniycem😊
- +1 yıl
mutlu olmak icin deneemeye değer;)
- +1 yıl
ben yatabilirmiykm uyucam😀
- +1 yıl
izin var mı
Soran+1 yılRahat olamiyorum çünkü kendi kendime diyorum karşımdaki erkek ya düzgün değilse itin kopugun tekiyse. Birde Bende şöyle de bir huy var. Serseri kötü erkeklerin yanında daha çok icime kapanıp cekiniyorum huy bende yani. Böyle düzgün sıcak erkeklerde pek cekinmiyorum
Soran+1 yıltamam iyi geceler
- +1 yıl
tamam iste o erkeklerdende dogrusunu sec. bana arkadaşını şöyle sana kim olduğun isoyliyim diye bir laf var. demekki sen serseri oy kopuk değilsin. onlarla takılma sen de. bosver. o tarzlarıda çok önemli sanma kiz ya da erkek bosver. kimle muti oluyasan onlarla takılmaya devam et.
- +1 yıl
emin ol güvenilir sakin insanlarda çılgınlık yapar ;)
- +1 yıl
ama herşey kendine güvende ve rahat olmakta bitiyo
- +1 yıl
bunu coz rahat ol
- +1 yıl
tamam iyigeceler 😀
Soran+1 yılAynı ben gibi. Bende cilgin biriyim ama özgüvenim olmadığı için cilginlik yapamıyorum
- +1 yıl
yazmak isteğin olursa yaz
- +1 yıl
yahu yap arkadaş su öz güvenim insanlar neymiş böyle neyine takiliyorsun
- +1 yıl
rahat ol Ya
- +1 yıl
dusunme insanları.
- +1 yıl
bulunmak istedigin ortamda bulun canin sıkılınca başka ortamda geç. kendin için yasa
- +1 yıl
öyle olucak böyle olucak ayıp olucak su olucak deme takil sikildinmi git başkana ortama sikildinmi gir aynı ortama yine sıkıldım başka ortama bir yinemi sikildin zipla olduğun yerde rahat ol yani
Soran+1 yılO dediğin rahatça olmuyor ışte. Ilaç filan lazım benim gibi bir tipe 😂 cesaret hapı ya da beni deli gibi ofkelendirecek bişey
- +1 yıl
alakası yok herşey kafada. beyni sana ait sen ne istersen onu düşünür. ozguvenim olmaya adapte edersen onu uygular. programlama sana ait.
- +1 yıl
bana de ki git surda zipla zipliyim umrumda olmaz 😀😀
Soran+1 yılCok zor bir programlama. Cesaretli yillarimi düşünüyorum da. Ona diyorum nasıl yapmisim ben öyle
- +1 yıl
yine yap. bak saniyeler geçiyor. zAman akiyor. kendine zarar verme aç gözlerini beynini rahatlat. akıllı ol hayatını yaşa
hergun birseyler ogrenmeye bak hayattan
10 Yorumlaseni pohpohlayan birileri yok :D
023 Yorumla
Soran+1 yılEvet kimse ovmuyor. Kendimi güzel sanıyordum ama kendimi kandiriyorum galiba
Soran+1 yılAhaha görmeden mi. Güzel falan değilim. Güzel diyenin agzini gozunu kirarim. O derece sinirliyim vallahi
Soran+1 yıl1.60
Soran+1 yılHerkes benim boyunda neredeyse zaten sorun yok
Soran+1 yılSen erkeksin? Dimi
Soran+1 yılKendini benimle karsilastiriyosunda
Soran+1 yılOyle bişey yok. Çevremdeki erkeklerin hepsi 1.75 filan ya da 1.70 . Ayrıca ben boyu mu seviyorum 😊
Soran+1 yılCirkinim derken bazı şeyleri basaramadigim için dedim. Erkeklerle yarışmak saçma değilmi boy icin.
Soran+1 yılBen bir bayanim daha kisa olacagim elbet. Karşımdaki bir erkek sonuçta
Soran+1 yılErkeklere yakistiramadigim seylerden bir tanesi bayanlari boyları için asagilamasi. Hiç size yakisiyormu
Soran+1 yılKilom 45. Ama kemik gibi değilim zayifim ama normal zayıflık
Soran+1 yıltamam neyse 😊
+1 yılTakıntı
10 Yorumla
+1 yılYere vurup sekmeden havaya cikilmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYere çoktan vurdum da havaya kalkamiyorum
- +1 yıl
Herseyin bir zamani var demekki
Yetersiz bulduğun bir şey var
00 Yorumla
+1 yılKitap oku
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılneden
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyim niye 😂 bende size soruyorum
- +1 yıl
konuşmak lazım
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!