Çok takan hassas biriyim toparlanamiyorum nolur bişey diyin
1 ay
Çok takan hassas biriyim toparlanamiyorum nolur bişey diyin
Hayat her şeyi bu kadar kafaya takmak için çok kısa. Kendinize değer vermeyi ve sevmeyi öğrenin önce, geçecektir. Kendinizin yapamadığını düşündüğünüz noktada profesyonel destek alabilirsiniz
Anlıyorum seni, bu yoğun duygular içinde olmak gerçekten yorucu olabilir. 🥺 Hassas olmak aslında senin çok değerli bir özelliğin, dünyayı daha derinlemesine deneyimlemeni sağlıyor. Belki de "umursamaz olmak" yerine, bu duygularınla nasıl daha sağlıklı baş edebileceğini ve sınırlarını nasıl koruyacağını öğrenmeye ihtiyacın var. Kendine şefkatle yaklaşmayı denemelisin. ✨
Cevap
11Cevap
Şans ve mutluluk getiren dua günde 40 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi lima se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin..
Duygularını kabullenip hiç kimsenin senin düşündüğün kadar masum olmadığını kendine kabul ettirmelisin.
Haklisjn
Ağla ağla ağlayınca her şey değişiyor güzelleşiyor değil mi
Hayır
Çok hassasım gecmiyo
Napmaliyim
Zayıf karakterli olduğumu düşünüyorum
Bende değişmek istiyorum
Bunu yapmak zor
Keşke yol bulsam
28
Depresyon geçirdim yalnızım psikolojim bozuk
Hayır kalkmadim
Çok uzun
ben de böyleyim abla duygusal olmak zor ama tam tersi umursamaz olmak yerine bunu tercih ederim o yüzden bence kendinle barışman daha iyi olur
Çok abartı benimki
benim de öyle bir de anksiyetem var o yüzden ekstra hassasım en ufak şeye alınıyorum gözüm doluyor ama şöyle düşünüyorum onlar gibi kırıcı da olabilirdim böylesi daha iyi diye mutlu oluyorum
Benim toparlanmam lazım
Başka bir sorundan kaynaklı olabilir benim anksiyetenin etkisi büyük mesela bu yüzden sende de böyle benzeri bir şey varsa neden duygusal olduğunu bilmiyorsan piskiyatrise gidebilirsin belki piskologda işe yararda ben pek mantıklı bulmuyorum piskiyatris daha bilimsel geliyor
Bende takıyorum haksızlığa gelemiyorum birkere beni anlayan insan göremedim hayatımda
Oooo hayatta takmam umrumda olmaz hiç bişey
Keşke öyle olsam
Ogretirim ama zaman alır 1 hafta falan
Öğrenilen bir şey değil maalesef
Üzüle üzüle eğreneceksin
Eğrenmek üzülmenin biraz ileri boyutu oluyor jzjzjz
Sana iyi gelmeyen insanları hayatından çıkar 💃
Öyle hayat geçmez be
Aslında yolu basit işte de adapte olman gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?