Herkese her şeyi yetiştirmeyi görev bilen insanlar bende anksiyete yaratıyor ve gözlerimden ateş akıyor falan.

Herkese her şeyi yetiştirmeyi görev bilen insanlar bende anksiyete yaratıyor ve gözlerimden ateş akıyor falan.
Yalancı, üçmaymuncu, kibirli, çıkarı için her türlü hukuksuzluğu yapan, bencil ve empati yoksunu insanları sevmiyorum ve toplumda en çok gözlemlediğim, bir çoğunda olan özellikler; haktan hukuktan bahseder ancak çıkarına ters olan bir anda adaletmiş eşitlikmiş zerre umursamaz, başkasının başına gelen haksızlığa da üçmaymunu oynar, günün sonunda ise kendisini dürüst adil biri olarak konumlandırır. Bir gün mağdur olduğunda da etrafına bakar ki herkes onun gibi üçmaymuncu olmuş. Bakın kişinin kendisinin de zarar görmemesi adına ölçülü sessiz kalması anlaşılabilir bir durum ama bir sorun olmayacağı halde haksızlığa göz yumuyorsa eylemi yapanlardan hiçbir farkı yok. Daha sadisti bu tip insanlarla aynı safta olanlar var. Sonrada kendileri gibi olmayan, görüşmek istemeyenleri, asosyal diye etiketlerler. Böyle bir toplum bireye hiçbir şey katamaz ama Karakteri dahil her şeyini alır.
Sürekli mağduru oynayan insanlara hiç dayanamam. Her şeyin sorumlusu başkasıdır, onlar hiç hata yapmaz. Eleştiriye gelince hemen savunmaya geçerler ve lafı çevirip seni suçlarlar. Bu kadar enerji emen, her ortamı kendi dramına çeviren tipler gerçekten yoruyor insanı. Sorumluluk almayan, her olayda birilerinin ona kötülük yaptığını düşünen bir zihniyetle yol almaya çalışmak imkansız. En ufak mağduriyet sinyali alsam mesafemi korurum.
İlgisini çekenler varsa 5 temel kişilik özelliği:
Genel olarak bunlara belli bir düzeyde sahip olmayanlara alerjim var.
Çok sevdiğim bir insanla sevmediğim bir insanın yakınlığını gördüğümde sevdiğim insandan da soğuyorum ve mesafe koyasım geliyor...
Kendi sınırlarını çizemeyen insanlara alerjim var diyebilirim
Cevap
38Cevap
Uyuşuk mıy mıy insan gördüğümde şöyle oluyorum
İki yüzlü omurgasız karaktersiz yalancı kişiler. öylelerini direk siliyorum. bir de küpe takan erkeklere. hiç sevmem 🤦♂️
Küpe fiziksel özellik gibi oldu 😄
Arada ek bilgi o :D
Ne konuştuğunu bilmeyen gevşek tipler ve sesinin tonunu ve egosunu ayarlayamayanlar ne kaşığa ne de suya gerek olmadan boğabilirim.
Ortalama altı zeka sahip olup kendini çok zeki olarak gören ve kendini beğenmiş psikolojik sorunlu insanlara karşı 🤔
Dedikoducu, kaypak, kendini bir halt sanan, kısacası insana ait her özelliğe alerjim var. Şu dünyada adam kalmamış. Mertlik kalmamış
Söyledikleriyle yaptıkları ayrı olanlara ✍️
Egolu insanlara alerjim tutuyor.
Cimri insanlarla anlaşamam jjdjd
Bir insanda en çok sinirimi bozan şey; saygısız olması, sürekli drama yaratması, tutarsız davranması ve sır saklayamayıp güveni zedelemesi ve dedikoducu olması 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sürekli mağdur rol oynayan hiç beklemediğim bir şeyi kendine saldırı olarak algılayan manipülatif insanlardan nefret ederim
kötü bir şey yapıp başına hiç bir şey gelmeyenlerden
+1
Nedense biz bir şey yapmasak bile herşeeey bizi bulur
@ahleleleahlelelass yetiştirilme tarzı veya arkada birini düşündüğümüzdendir muhtemelen
Haklısın
@ahleleleahlelelass ben mesela kaç kere dövebileceğim adamlarla kavga etmedim yaşlı ailemi düşündüğümden ama bana zayıflık gibi de geliyor biraz bu
Haklısın. Ama hak edene hak ettiği gibi. Yoksa kırılan hep sen olursun.
@ahleleleahlelelass evet öyle gibi
Güzel insanlar çıksın karşına ne diyim. Kalbine göre 🫶🏻
@ahleleleahlelelass inşallah diyelim
Yalanci ve kendini oldugundan daha onemli gibi gostermeye calisan tipler konusmaya baslayinca basima agri giriyor.
Böyle aşırı her şeyini gizleyen insanlardan pek haz etmiyorum bazı insanlar her şeyi o kadar gizliyor ki yani hani neyi bu kadar gizliyorsun
@Redamancy-4
Siz kadınların 1.80 den kısa erkeklere
O kadar cahilci onu örtmek için kibirli davranır o kişilerden uzak dururum
Kibir ısrar empati yoksunluğu 😅
@maviiivosvos
Birinin yüzüne söyleyemeyeceği lafları o kişinin arkasından söyleyen, dedikoducu insanlara alerjim var.
yobaz/bağnaz
feminist
hak hukuk adalet savaşçısı şizofren idealist
kısaca putperest.
Ben ergenliği 13 - 20 yaş arası sanıyordum. Ama 25 30 yaşında hala ergen insalar görünce yanıldığımı anladım
Burnu havada soğuk tipler , Çok konuşup boş konuşan her halt hakkinda fikri olup zikri olmayan tipler
Olumsuzlukla yüklü, her şeye bahaneyle yüklü olan 3IQ ve malum partili olanlara karşı. Hepsi karakteristik değil ama olsun😂
İyi olaylarda ben ya da banada diyenler, ve her ne olursa olsun hatalarından ders almaktansa sorum çıkarıp haklı çıkmaya çalışanlar
Herkesle anlaşmaya çalışan , miy miy konuşan insan
Narsist insanlar ve narsist olduğu halde olmadığını iddia eden insanlar.
Yalaka, egosu tavan yapmış ve yalancı insanlara karşı alerjim var.
Ne istediğini bilmeyenlere alerjim var mesela
Mütevazılıktan haberi olmayan tenekelere karşı uyuz oluyorum...
Egoist ve tepeden bakan "insanlar" (!) 🤢
Bencil, sorumsuz, yalancı, çıkarcı, dedikoducu.
Beni duvara karşı konuşuyormuşum gibi hissettiren tiplere karşı alerjim var
Kibirli, öğrenmeye kapalı, saygısız kaba insanı sevmem.
Yalan söyleyen. Yok seni üzmemek için söylemedim filan
Kendini beğenmiş kendisini özel üretim sanan insanlara
İnsanlara tepeden bakan birini görünce onu yerin dibine sokmadan bırakmıyorum
Sürekli kendinden bahseden ve karşısındaki kişinin konuşmasına asla izin vermeyen kişileri görünce kanım çekiliyor koşarak uzaklaşmak istiyorum
@rumeysaelif906
sürekli kendini öven kişilerden tiksiniyorum arada bir olur da sürekli olması sinirimi bozuyor
Kendi hastalığını herkesinki gibi görmeye çalışan naalesef fazla iyi olmak insanı sürgüne gönderiyormuş hatam benim
Her konuda bildiğini sanan
Geveze
Kendini bi nimetten sayan
Sürekli kötümser
Sürekli şikayetçi
Surat asan
Dedikoducu
Öfkeli
Egoist, samimiyetsiz, yalaka , yalancı, sürekli kendimden bahseden, empatiden yoksun anlayışsız insanlara alerjim var.
Kendini spiritüel ruhani bir halt sananlar. Genelde de ezik oluyor o tipler içten içe
@lunablu
her türlü karaktersizliğe alerjim var canım ya 😊
Yönetmeyi aşırı seven insanlara karşı
Ben eşitlikten yanayım
Yapacağım diyip her seferid3 bahane oe surp yapmamak
ego kibir aşırı ukalalık büyük konuşmak istemem ama feci halde midem bulanıyor
Sesli hızlı insan biraz sakin olun kafa kaldırmıyor
Arkasından konuşuyor ama en iyi o anlaşıyor mal mk cidden
Yalan söylüyen egoist ve cimri insanları hiç sevmem
Ne gibi karakteristik özellik örnek verir misin?
Egoistlik çok zararlı değil de sinir bozucu narsist kişilik çok tehlkeli bencil biriyle yan yana duramazsın ve herkes çıkarcıdır çıkarcı olmayan mı var kadını erkeği hepimiz çıkarcıyız
Herkesi düşünüp kendini düşünmemek görünce çok üzülürüm o tarz kişilerde kendisi hariç herkes iyi olur
Ama sen de hiç bişeyi beğenmiyosun :D valla insan aşığıyım ben öyle çok nefret ettiğim özellik yok rahatsız olduğum insanlardan uzaklaşıyorum bu iplere hiç girmiyorum bile 😭
😭😭😂
Yapmacık , kendi gibi olmayan
Bencil kişilik kesinlikle.
Doyumsuz , iki yüzlü
Cahil insanlar beni delirtiyor
Hadsiz insanlar özetle
Arkadan konuşup yüze gülme hatta yavşâklık yapma
Fikri başka Zikri başka olanlar
Ego of diyorum off 🙃
karaktersizlik özelliği varsa ona
narsist, manipuleci olanlara
Şerefsizliğe karşı alerjim var
Nası yani anlıyamadım 🤔
Lafın A noktasından B noktasına gitmesine.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?