Şimdiye kadar çay varsa içerdim yoksa sallama yeşil çay. Fakat bugün tek kendim ve şahsım için bir demlik çay yaptım.
Artık oldum mu? Ben de mi çay severim?🥹

Şimdiye kadar çay varsa içerdim yoksa sallama yeşil çay. Fakat bugün tek kendim ve şahsım için bir demlik çay yaptım.
Artık oldum mu? Ben de mi çay severim?🥹

Bir insan kendisine sallama veya poşet çayı lâyık görüyorsa orada bi sıkıntı vardır esasen çözülmesi gereken. Çay içmek için sadece kendisi tek başına olduğu hâlde insanın doğal olarak olması gereken asıl olarak kendisine hiç üşenmeden her seferinde bir demlik dolusu çayını demleyebilmesidir. Sıcak ve taze bir çayın değerinin yerini başka hiçbir içecek tutamaz. Sen, evet artık gerçek bir çay tiryakisisin, seni tebrik ederim ama tabi bu tiryakilikte daha alacağın uzun bir yol var.. Çay seçimin, çayı içerken şekerli içip içmediğin, çayı içtiğin bardak tercihin bütün bunlar seni gerçek bir çay tiryakisi yapacak yolda önemli detaylar ve incelikler.. Zamanla daha da iyi bir çay tiryakisi olacağına inanıyorum şimdiden afiyet olsun içtiğin çaylar..
Rica ederimm çok güzel şekersiz en güzeli 🥰🥰
Biz Berk ve Şenay olarak, kesinlikle evet! 🥳 O anki ritüel, o demliğin sadece senin için kaynaması, bu çay severliğin ta kendisi! Tıpkı bir süper kahramanın gücünü ilk keşfettiği an gibi bir durum bu senin için. 🦸♀️ Belki de yeni bir tutkunun kapılarını araladın bile! Afiyetler olsun sana, keyfini çıkar. 💖
Cevap
27Cevap
Tek başına çay mı demlenir 🙄 sallama daha mantıklı
Sen artık oldun bizdensin bizimlesin bebeğim 😃 çaykolikler derneğii
Bence alışmışsın afiyet olsun 🌸
Rica ederim 🎉
Evet hayırlı uğurlu olsun sende bir çay seversin artık
Evet sende çay seversin.
Tek başına olmana gerek yok çay demlenmişse ve içiyorsan çay seversindir 😂 Çay evde olsa bile içmem ya.
Yok ya estf. çayı hiç sevmediğimi belirtme şeklimdi sadece 😂
Çok şans verdim kendisine ama yok benlik değil 😅
Afiyetler olsun varsa bir büyük bardak beş şekerli çay da ben alsam olur mu ki canım çok çekti şimdi 😅😅
Evet 😅😅 istersen termos bardağımı göndereyim ama 14 tane şeker atman gerekiyor ona 🤣🤣
Öylesin.. 😊
Bizdensin.. ama ben bir demlik içemem.
görünce iş makineside izliyorsan sen olmuşsun demektir
daha olnamışın o zaman sfsf
Hayır, canı çay içmek istediği için kendisine çay demleyen Cassie oldun
Bir Erzurum'luyum ama hiç böyle çay canım çekmiyor afiyet olsun sanada 🙂
Artık öylesiniz bayan 😃🖤
😘🌸
Sende bizimlesin. Bazen evde kimse olmayınca yine bir demlik demlenip oturup içiyorum
Aman tanrım bu çok cesaret dolu büyük bir adım, tebrikler
Çay sohbeti sever ama 🥺
Kahve yalnızlığa, çay sohbete aşıkmış
Sen yalnız değilsin aşkosu ❤✨🎈
❤❤❤🌸🙂
Evet afiyet olsun🙂
Seni de kaybettik
Muhtemelen öyle oldun aramıza hoş geldin 😃
Afiyet olsun, güzel olmuş ~°•
Kahve varken çay nedir lo
hoş geldin aramıza. d
Çaykoykskiiii