Duygusal çekim mi daha kolay, fiziksel çekim mi; erkeklerde hijyen ve pasaklılık bu dengeyi nasıl bozuyor?

Erkekler duygusal olarak etkileyemezken fiziksel olarak nasıl etkilenmememizi bekliyorlar? Bence kadınlar erkekler için güvenli liman o yüzden mantık aramıyorlar bile. Kadın güvenli mi temiz mi aklıselim mi vs. Biz onlara pofuduk marshmallowlarız. Ben sanırım bir 8 yıl olacak bu sürede... Birinden etkilenmedim. 5 yıl depresyondaydım ondan 3 diyelim hadi. Dating app yükledim ve 2 hafta araştırma sonrası biriyle buluştum. Gözüm kara evine gittim. Benden bir yaş büyük. Söylediği kadar vardı. Tek benimle görüşebilmiş ve evini ben geliyorum diye temizleyecekti. Bunu normal bir temizlik sanıyordum ama evi herhalde bok götürüyordu ki ben gittiğimde yerler hâlâ tozluydu. Ben bunu görünce odasına girmedim ama buluşmayı hâlâ kurtarmaya çalıştım kafeye geçtik. Kafamda odasının tozu rent free dönüyordu. Ya ben depresyondayken bile bu kadar pasaklı olmadım. İster istemez bunun suratına bakıyorum tamam mı, o konuşurken Instagram'da gördüğüm sevgilisinden ayrılınca cildi düzelen kızların reels videoları gözümün önüne geliyor. Dedim bunda daha ne kir mikrop vardır. Buna karantina bölgesi gibi bakmaya başladım, bütün hissettiğim ilgi toza karıştı. Bu karakter mi cinsiyet mi siz söyleyin, bu ne pasak ya böyle. Kadınların daha iyi bağışıklık sistemi olması şaşırtıcı değil. Duygusal olarak birinden etkilenmek kolay, iyi insan bol bu arada. Fiziksel olarak etkilenmek zor.

Duygusal çekim mi daha kolay, fiziksel çekim mi; erkeklerde hijyen ve pasaklılık bu dengeyi nasıl bozuyor?