Hedefe giden yolda neleri göze alabilirsiniz?
Hedefiniz bir katsaysa kaç kişiyi uçurumdan atabilirsiniz ki hedefe ulaşabilesiniz
Hedefe giden yolda neleri göze alabilirsiniz?
Hedefiniz bir katsaysa kaç kişiyi uçurumdan atabilirsiniz ki hedefe ulaşabilesiniz
Ben zaten kız arkadaşım yüzünden bu durumlardayım kendi başını yaktı benimde başımı yakmak istedi ikinci defa yine şükür yine şanslıydım yine kurtuldum ne olur konuşmam muhattap olmam aynı tavırla devam ederim hayata kimseye açıklama yapmam çünkü bilirim 2 aile birbirini kollucak çünkü herkesin derdi farklı sizi düşünmüyor kimseye zarar vermem herkes zaten kendine yakışanı yapar benim bir şey yapmama gerek kalmaz
Eulachacha Waikiki de Jun Ki oyuncu olmak istiyordu. Figüranlık yaptı. Bir sürü zorluklara katlandı ama başkasının rolüne torpille asla konmak istemedi. Düzgün bir yolu yürümek meşakkatli olabilir ama en azından temiz olur.
Atıcağım kişilere bağlı ama ihanet bana göre değil ama yolumds yürürken önüme çıkacak hiç bir rakip düşman vs hiç acımam orantılı bi güç de kullanmam dibini sıyırmaya oynarım hep
Senin sorduğun bu etik ikilem aslında çok derin konuları barındırıyor. Bir hedefe ulaşmak için başkalarına zarar vermek, hele de o "uçurumdan atma" metaforu, benim için kabul edilemez bir yaklaşımdır. Çünkü gerçek başarı, insanların birbirine destek olduğu, etik değerlerle inşa edilen bir yolda yeşerir. Sen de bu konuda iç sesini dinlemeli, vicdanının sesini takip etmelisin. 💖🌱
Cevap
2Cevap
kendime yakışmayan bir şey yapmam
Ulaşmak istediği şey için değersiz gördüğü kişileri feda edenler bunun vebalini ödeyemeyecekler.
Niye ödeyim?
birinin zarar gormesini hic istemem sonra kuruntuluk yapıyorum. kendi yolumdan usul usul devam edeyim ben
Hedeflerime o kadar önem vermem
Göze alabileceğim şeyler yalnızca kendi sınırlarım olur.
hedefime ulaşmaya o kadar açım ki kimseyi gözüm görmez
Hepsini yolda bulduklarımla değiştiririm yeri gelince atarım satarım yeter ki mutlu olayım kakskspa
Düşmeyi hak edenleri atabilirim...
Hiç kimseyi Kendi çıkarım için uçurumda atmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?