Kızlar ben erkeklerdem nefret ediyorum dertleşebilir miyiz?

Ben çok üzgünüm. Şu an gecenin bi saati ağlıyorum hatta. Dışarıdan bazen mantıksız kararlar veriyor gibi gözüküyorum ama ben hayır demekte ve sınır çizmekte çok zorlanıyorum. Bunu kimseye anlatamıyorum maalesef. Ağladığım, sinir olduğum sebep için özür dilerken bulabiliyorum kendimi. ya da insanların tamam yanıma gel son kez görüşelim, son bi kez istediğimi yap sonra görüşmeyelim şeklinde bitsin gitsin diye gidiyorum ve istediklerini yapıyorum. Ben kime ne yaptım ki? Normalde gerçekten küfür argo bile konuşmam, insanların haklarına sınırlarına ekstra dikkat ederim, biri için sahip olduğum şeyleri vermekte gocunmam yeterki mutlu olsunlar. Ama erkekler benim duyguları olabilen insan olduğumu unutuyorlar. Evet ben çok erkekle yattım ama her yatağa sadece sarılıp başım okşanım uyuma hayaliyle girdim. Uzun saatler sarılıp kalsam gerçekten cinsellikten bin kat daha çok zevk verir bana. Ben oxrusxbu olmak istemedim sadece gxotxumun deliğini düşünen insanların belki okşar diye dizine omzuna yattım. Arada bu zaafımı farkedenler oluyodu eğer sxikxini tutarsam anca öyle başımı okşuyodu. ya da uzun sarıldıktan sonra mutlaka bir yerlerden o şey çıkıyodu. Beni lütfen yargılamayın biliyorum çok hata yaptım düzeltetim durulayım derken daha çok bozuldum. Ne zaman erkek istemiyorum artık desem bu sefer erkekler bana gelmeye başlıyor. Ben nerde yanlış yapıyorum?
Kızlar ben erkeklerdem nefret ediyorum dertleşebilir miyiz?