Kadinlardan nefret ediyorum?

Kadinlardan asiri nefret ediyorum. Hepsinin suratina kezzap dokup yakmak istiyorum. Hicbirine guven olmqz nerede yalan entrika var orada kadin var. Haberlere bir bakin cinayetlerin yuzde doksani kadinlarin yasak iliskilere yuzunden isleniyir. Topunun kani bozuk. Hepsinin egolari tavan. Tum erkekler peslerinde kosuyor saniyorlar. İgrencler. Bu gun yol tarafi istemek icin bir kiza bakarmisiniz dedim bana dediki yuru git mal. Bu gun kadinlarin ne b*k oldugunu anladim. Egolari gotleri havada. İnanin zina haram olmasaydi bun kadinlari kullanir kulannir atardim. cunku kadinlarin hakettigi sey bu. Baska bir animi anlatiyim burgerkingte sira beklerken onumdeki kezban bana gec onume pis sapik arkamda durma dedi. ki ben orada hicbirsey yapmamistim. ben abaza biri degilim. O kadinin orada oldugunu farkinda bile degildim. Ayrica kadinlar hepsi paragoz allaha sukur benim maddi durumum cok iyi hatta zengin sayilirim ama kadin beni param icin sevecekse sevmesin gibi bir dusunce yapim var bu yuzden ne kadar zengin olsamda paragoz kadinlardan nefret ediyorum. Ayrica kadinlar hep kadin erkek esitliginden soz eder ama yeri geldiginde sen erkeksin sen yap yok kadinim ben yok ladinlar onden. kadinlara karsi pozitif ayrimcilik var. Tum kadinlardan nefret ediyorum. Artik annem harici hicbir kadinin benim icin degeri yok. Benim artik kadinlar icin tuvaletteki boktan daha degersizler. Sayenizde misojin (kadin dusmani) oldum. ve bundan gurur duyuyorum. sizde kadinlardan nefret ediyormusunuz. Sahsen ben artik ediyorum. ve umarim benim gibi erkeklerin sayilari artar.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve basla nefret etmeme sebep olan pekcok sey var. Ayrica artik hayatimda kadinlara ihtiyacim yok cunku yavas yavas aseksuelligi benimsemeye basladim kadinlar sayesinde
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica gecen hafta sokakta anesini kaybettigi icin aglayan bir cocuk gordum. bir kadindan yardim istedi kadin dediki benim yapabilecegim bir sey yok dedi ve gitti. sonra erkek cinsinden birinden yardim istedi adam ugrasti polisi aradi falan annesini buldu. gordugunuz uzeri kadinlar insanliklarini bile yitirmis. kucuk bir cocuga bile acimalari yok
Kadinlardan nefret ediyorum?