- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 aySenin bileceğin bir şey sen bu şekilde daha çok mutlu oluyorsan diyecek bir şey yok. Tabii ki normal konuştuğun erkek arkadaş olabilir belirli bir sınır çerçevesinde hepimiz konuşuyoruz ama konu flört ve sevgililik olduğunda bu bana göre normal bir durum değil bana uygun bir durum değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 ayYani anlıyorum sen de şimdi erkeklerin yıllardır yaptığı şeyi yapınca keyif alıyorsun. Ama meselenin cinsiyetle değil saygı ve dürüstlükle ilgili olduğunu unutma. Birden fazla kişiyle flört etmek yasak değil tabi ama onların haberi yoksa ve birbirinden habersiz beklenti içindelerse orada bir sorun var. Keyif almak başka insanları kullanmak başka. Erkekler yaptı diye aynı hataya düşmek bir şeyi çözmez. Dürüst olduktan sonra tercih senin ama oyun oynamak uzun vadede insanı mutsuz eder.
10 Yorumla
bu karakterle alakalı bire şey, o da yapıyor/onlar da yapıyor gibi bahanelerle kendi yaptığınızı savunmanız da biraz karakterinizi tanıtmaya yardımcı oluyor zaten. o yüzden eğlenmenize devam edin ne güzel işte takılmayın böyle şeylere
10 Yorumla
Çünkü tüm özellikler bir erkekte yok erkekler adam olsaydı 2 ci bir erkeğe getek kalmazdı
17 Yorumla- 1 ay
Kızlar insan olsaydı erkekler kendilerini kızlara göstermek için yırtınmazdı
- 1 ay
Ya ne anlatıyon bacım kimse kusursuz diye bir şey yok art niyetli çok kız var aldatan yani birşeyler yaşadınız diye başka insanlar hakkında konışma hakkınız olmuyor
- 1 ay
Bir sürü erkek gördüm , kiz iliskide aldatmaktan bahsetmiyor , flört döneminde karşı tarafı az cok tanırsın ve anlarsın sana uzun süre yazmamasından konuşma tarzından güzelleme yapmıyorum hoş degil ama genelde o erkekler cok kizla konuşan erkekler oluyor kizin karşısında düzgün biri olsaydı bağlanırdi
- 1 ay
Genelleme yapma , her kız aynı olmadığı gibi her erkekte aynı değildir.
- 1 ay
Hiçbir kız düzgün erkeğe hayır demez diye yazmışsın ama alakası yok
- 1 ay
Hiçbir kız düzgün erkeğe hayır demez demişsin ama bu gerçeği yansıtmıyor. Bu cümlen bana bir şeyi hatırlattı , İnsanlar her zaman hayatlarında güvenli limanlar isterler ama ruhları fırtınaları özler. Bir kadının bir erkeğe evet demesi için onun sadece düzgün olması yetmez , ruhuna dokunması, onda bir merak uyandırması gerekir. Sadece düzgün olmak bir kitaba çok güzel bir kapak tasarlamak gibidir ama insanı içeride tutan şey kapak değil, hikayenin kendisidir.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, farklı insanlarla etkileşim kurmanın sana sunduğu çeşitliliğin ve her birinden farklı şeyler öğrenmenin cazibesini anlıyoruz. ✨ Belki de bu, farklı kişiliklerle farklı rollerini keşfetme, kendini değişik açılardan deneyimleme fırsatı sunuyordur. Kim bilir, belki de tek bir pencereden değil, çok pencereli bir manzaradan bakmak hoşuna gidiyordur! 🌍🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hep erkekler mi yapacak boş ver sende yap gitsin kdkkdld
42 Yorumla- 1 ay
Sende yap
- 1 ay
Ne kadar büyük bir başarı
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Son güncelleme son cümle çok iyi😀
12 Yorumla
Soran1 ay😂😒
Soran1 ayDur bide yanlış emoji atmışim
- Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı.
1 ayTek erkeğe sadık kaldıkta ne oldu ağzıma etti böyle olmak yaranıyor herhalde
32 Yorumla
Soran1 ayŞimdi aynısını ben yapıyorum. canım çok yandı çünkü anlamıyorlar
- 1 ay
Anlıyorum seni
Seni mutlu ediyorsa bu durum sorun yok.
Fakat ciddi olduğun biriisi olursa üzülen sen olursun.119 Yorumla- 1 ay
Evet üzücü olur
- 1 ay
Evet.
Soran1 ayCiddi olacak kadar önemli birisi olursa onun için her şeyi yaparım instada 700 takipçim var hepsini çıkarırım hatta istese hesabımı bile kapatırım ama geçti o işler öyle bir erkek yok
- 1 ay
Kim ben anlamadım?
Soran1 ay@saklıcennetxx ne saçmalıyorsunuz siz kanka
- 1 ay
- 1 ay
Önünde bissuru ihtimal var herkesin duygularıyla oynamış olmazmi?
- 1 ay
Böyle şeyleri guzelliyorlar sonra da niye benim başıma geliyo bla bla...
- 1 ay
Bazen ben mi yobazlık yapıyorum diye düşünüyordum ama guzelliyolarmis meğer..
Soran1 ayEvet canım çok yandı hemde aşırı yandı o yüzden kalbim felan kalmadı
Soran1 ayDoğru ve evet eğer zaten 0rusbuluk peşinde olsam bu sefer herkesle cinsellik yaşardım bu tarz şeyler konuşuyordum mesela ben şu ana kadar kimseye nude atmadim seks sohbeti etmedim izinde vermem sırf bunun için yazanları kendim engelliyorum bu bana yorumda saydiranlar benden çok yaprak görmüştür orası kesin
- 1 ay
Evet sen incindin bu incinme seni bende dalga geçerim havasına sokmuş seni aslında özünde gizle kalbin var ama acımislar seni.. Sende ben dürüst sevdim illa o. ropsular gibi olup pesimden kosturmam mi gerekirdi öyle yapanlar daha çok prim görüyor diye isyandasin. Sen gene kendin ol boş ver.
1 ayNe istiyorsan onu yap ve yaşa, hayata bir kere geliyorsun. Keyif veriyorsa veriyordur, bu kadar basit
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ruhun ufkun kadar geniş demek ki, yetmez doldur diyor
20 YorumlaEvet bak bu yazılı olmayan bi kural iyi olmak yetmiyor yetmiyor yetmiyor
O yüzden sana kötü bişey yazmıcam 🩷21 Yorumla
Soran1 ayKim ne derse desin ben iyi kız olmanın hiçbir faydasını görmedim yediğim kazıklar ve boynuzlarim burdan öbür dünyaya yol olur herhalde artık eyşan oldum onlar bunu istedi şimdi kimse umrumda değil
Gizli Üye(36-45)1 ayBri haltıma yaramıyorsunda ondan işin gücün boş işler devam et
20 Yorumla
1 ayHepsi aynı tarzda konuşuyorsa dopamini zıplatmak için. Farklı tarzda konuşuyorlarsa tek tarzla sınırlı kalmamak için. Sonuçta ikisi de "doyumsuz" olmakla bağlantılı olabilir.
00 Yorumla
1 ayFazla erkeği aynı zamanda idare etmek ya egonuzu tatmin ediyordur, ya da aileniz tarafından sevgiyi az gördünüz.
11 Yorumla- 1 ay
Bacim inan bana , o ayni anda idare edilen erkeklerin hepsi bi seye yaramayan saygısız erkekler ya da genelde hepsinin 2 ci konsutugu var öyle davranana da oyle davranmak lazim tabi uğraşılmaz aslinda ama bazen can sıkıntısından yapiyor insanlar kizin bahsettiği iliskide aldatmak degil
Gizli Üye(25-29)1 ayİlgi görmek istiyorsunuzdur
Herkesin doğrusu kendine
Ama asla benlik bir durum değil tek eşliligin veya yalnız olmanın verdiği huzur başka10 Yorumlatek bi kişi yerine daha çok kişiden gelen ilginin daha fazlası hoşuna gidiyodur bilmiyorum sadece erkekleri belirtmişsin ama eğer kızlarda dahilse sadece konuşmayı seviyosundur belkide ya da insanların farklı konuşma şekillerini seviyosundur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 787 cevap paylaştı.
1 ayEn sevmediğim kız tipi... senin gibiler hiçbirzaman benim gibi birisiyle konuşamazlar.
01 Yorumla
Soran1 aySenin gibi birini isteyen kim? aman ne olur konuşsa yoksa ağlarım🤧
Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı. Uğraştığın pek hobi, ilgilendiğin uğraşın pek yok anlaşılan. Boşa zamanını böyle değerlendiriyorsundur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayKarışık çerez hep güzel gelir kajuda vardır badem de fındıkta tek bir tane yesen sıkılırsın diğerleri de tat katar
00 Yorumla
1 ayAdam bulamayınca birden fazla muadillerle idare ediyoz işte
10 Yorumla
1 ayNe tür konuşma olduğuna göre değişir. Ve konuşmanın yürü senin başına eklenecek sıfatı da belirler.
00 Yorumla
1 aySohbet etmek için siteyi kullanıyorum seni destekliyorum
00 Yorumla
1 ayDoğru kişiye evet demezsen , bir başkasının yaptığı hatayı kendini avutmak için yapma bence , yinede kendin bilirsin
11 Yorumla- 1 ay
Doktora görün
1 ayPsikolojik sorunun olabilir kimseyi yargılamak hakkım degildir herkes özgürdür ama normal olmadıgın kesin..
12 Yorumla- 1 ay
Diyorum zaten her iki taraf içinde geçerli bu dediğim
Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Kurunun yanında yaşları da yakalım diyorsun he
13 Yorumla
Soran1 ayÖyle çünkü ben ghostlayamasam o ghostlayacak mesela. eyşan olan kızlarin hep kötü bir geçmişi olur bu hale gelmemi onlar istedi bu arada ben uzun güncelleme yaptım akşam konuştuğum hiçbir erkekle cinsellik vs bir durum söz konusu bile değil bunu yazdım bir şeyler yazdım ama kaldırmışlar. neyse çokta umrumda...
- 1 ay
Seni tenzih ederim de ghost yapan çok kişi tanıdım ve ben bunu bana yapana bile yapmadım, yapamadım ama tercih senin tabii ki, haklılık payın da epey var kuşkusuz.
Güncellemede kaba/sataşma içeren bir kelime varsa moderatörler kaldırmıştır; ben pek anlamam, hiç moderatör de olmadım açıkçası.
Soran1 ayHepsinin canı cehenneme şu sitede saçma sapan sapıkça soru soruyorlar kimse kaldirmiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı.
1 ayBana yazmadığın sürece sorun yok
110 Yorumla
Soran1 ayDede sen yaşıyor musun
- 1 ay
Bizimkine yaşamak denirse :)
Soran1 ayBana ne
- 1 ay
Şimdi dönüp ilk yorumumu oku :) Burada eğlenen sadece sen olamazsın cici kız.
Soran1 ayHiç öyle olmuyor bu arada kafam attığında ansızın karsimdakini engelliyorum hoşuma gitmezse ghostluyorum artık bunları karşı taraf yapmıyor ben yapıyorum
- 1 ay
Takıl kafana göre ben de onu yapıyorum zaten. Tek farkla ben kimseyi engellemiyorum. Eğlencesine yazdım.
Soran1 ayYa bu soruyu hep yanlış anlamışlar ben aynı anda bir sürü sevgili falan edinmiyorum öyle bişe hayatımda yapmadım ben sadece yazan erkeklere cevap veriyorum konuşuyorum 😭🤣
- 1 ay
Valla ben doğru anladım. Anlamayan düşünsün. Sevgili diye anlasam yapma derim :D
Soran1 ayJsjsjsisis
- 1 ay
Arada sorulara gel eğleniriz :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayHepsini aldatması hoşuna gidiyor
12 Yorumla- 1 ay
Sevgililik olayı varmiki hepsinde
Soran1 ay@saklıcennetxx hayır ya
- Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı.
1 ayMutluysan ne mutlu sana
15 Yorumla- 1 ay
Aşık olmasın millet sana sonra sndndbd
Soran1 ayYok😂😂
- 1 ay
Neden hnhngng
- 1 ay
fhhnk
- 1 ay
Aşık olan çıktı mı bari
Gizli Üye(45 üstü)1 ayHiçbiriyle bir şey yapmadığını sadece konuştuğunu söylüyorsun bu durum şeyden kaynaklanıyor bedenin henüz kuzum başlamamış fakat ruhun f***** olmuş
00 Yorumla
1 ayEvrim :) tek eşlilik insanın henüz ulaşabildiği bir seviye değil de ondan :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 341 cevap paylaştı. Sen benim kafadansın sevdim seni 😂
41 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayHobi diyebiliriz jsjsj
13 Yorumla
Cevap sahibi1 ayÇekemeyen anten taksın jdjsjs
Soran1 ayNet👌👌
Cevap sahibi1 ayFllörtlesmek iyidir djsjs
- Kişilik & Karakter konusunda 960 cevap paylaştı.
1 ayBana yorucu gelir şahsen. Yapamam.
10 Yorumla
1 ayTek sana değil herkese iyi geliyor
10 Yorumla
1 ayBenim çok hoşuma gidiyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı.
1 ayNe guzel iste tadini cikar
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayİlgi odağı olmak hoşuna gidiyor
10 Yorumla Zamanla biter bir dönem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı. İşte evlenmek istediğim kadın
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı.
1 ayKalp kırmak istemiyorum o yüzden net bir yorum yapmayacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBencede öyle
410 Yorumla
Soran1 ay👌
Cevap sahibi1 aySanaldan 3 sevglim var
Soran1 ayYok kimseyle ciddi düşünmüyorum
Cevap sahibi1 ay? Anlamadım
Soran1 ayBaya sadece yazana cevap veriyorum kimseyle aynı anda sevgili olmam
Cevap sahibi1 ayBen olurum bi tanesi de bu soruya cevap yazmış
Soran1 ayYok o baya karaktersizlik benim burada bahsettiğim durum farklı
Cevap sahibi1 ayKaraktersizlik demesen iyiydi
Soran1 ayÜç sevgili aynı anda idare etmek?
Cevap sahibi1 ayEvet öyle ama yine de deme sen 🤣
Gizli Üye(36-45)1 ayİyi yapıyon şekerim eğlen geç😘
21 Yorumla- 1 ay
Sende eğlen😃
- Kişilik & Karakter konusunda 393 cevap paylaştı.
1 ayKaraktersiz olduğun için
03 Yorumla
Soran1 ay@nazli_111 helal sana hepsine ayrı cevap veriyon arkandayım kiz
- 1 ay
Aç köpek gibi bir sürü kızla yazışan erkekler hem karaktersiz hem şerefsiz hemde ahlaklısızdır zaten
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 ayÇoklu olayı seviyor belki grup konuşmalarını
04 Yorumla
Soran1 ayGuncellemelerimi oku ben konuştuğum erkeklerle cinsellik mevzularina hiç girmem
- 1 ay
Çoklu olay konuşmak da olabilir cinsellik değil gruplar dediğim de illa cinsellik de olmayabilir
Soran1 ayShjssjie
- 1 ay
Öyle işte
- Kişilik & Karakter konusunda 502 cevap paylaştı.
1 ayVar böyle tanıdığım biri yazık üzülüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayYasaklı şeyleri seviyon
21 Yorumla
Soran1 ayYooo kimsenin evli barkli adamının koynuna girmiyoruz
Aynısını karşında ki erkek yapsa laf edersin ama
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Utanmıyorsan dilediğini yap
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Flört etmeyi seviyorsundur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 ayÇünkü yapmaman gereken bir şey
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
m 1 ay2 mi 8 mi burası çok önemli aga
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı.
1 ayTek erkekte ne bulamıyorsun da çoğula koşuyorsun?
00 Yorumla Doyumsuz olduğun içindir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 ayDaha fazla ilgi görmek daha fazla hoşuna gider
10 Yorumla
1 ayBissuru seçenek var çünkü onunde
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 ayTarz meselesi
20 Yorumla
1 ayBen yapamam ya
21 Yorumla
Soran1 ayDaha çok ağlatacaklar
Gizli Üye(45 üstü)1 ayKıyaslama yapıyorsun. İçgüdüsel.
00 YorumlaKendini yetersiz mi hissediyorsun
12 Yorumla
Soran1 ayHayır üzülmek istemiyorum onlar üzmeden ben uzuyorum onlar ghostlamadan ben ghostluyorum
1 ayDoyumsuzluk oluşmuş
16 Yorumla- 1 ay
Allah yolunu açık etsin
Soran1 ayNe doyumsuzlugu
- 1 ay
Bu duruma alışmışsın bırakıyormussun
Soran1 ayYok önceden yapmıyordum şimdi yapmaya başladım
- 1 ay
İyi
1 aykarakterin müsaittir
11 Yorumla
Soran1 ayEvet erkeklerin cogusunu kapsıyor bu
Gizli Üye(18-24)1 ayzevkli cunku kasarlik iste ben de oyleyim
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 ayFantezi seviyorsun demek ki.
00 Yorumla Kaşarlık varsa zevkli gelir.
04 Yorumla
Soran1 ay@nazli_111 👌👌👌😂
- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası