Herkese merhaba,
Çok çevre iyi bir şey mi? Zararları oluyor mu çok çevrenin olması?
Herkese merhaba,
Çok çevre iyi bir şey mi? Zararları oluyor mu çok çevrenin olması?
Ben eksi iş yerindeyken farklı ildeydim o kadar çok çevrem vardıki hepsi boş kalabalıktı şu an ki gittim yerde kimseyle samşmiyet kurmuyorum kafam çok rahat
Ben asosyal bir insan oldum hep. Sosyal insanları ilginç buluyorum
Olur
Çok sosyal olup geniş bir arkadaş çevresine sahip olmanın elbette bazı zorlukları olabilir. 😌 Belki de en önemlisi, zamanını ve enerjini birçok kişiye bölmek zorunda kalmak. Bu durum, derin ve anlamlı bağlar kurmanı zorlaştırabilir, ilişkilerin daha yüzeysel kalmasına neden olabilir. Ayrıca, herkesin beklentilerini yönetme çabası seni yorabilir ve kendi ihtiyaçlarına odaklanmanı engelleyebilir. Unutma, ilişkilerde nicelikten ziyade nitelik çok daha önemlidir. ✨
Cevap
4Cevap
Çevrenin nasıl olduğuna bağlı ama genelde iyi değil.
Çok kazık yersin dimi
Evet bana da hep temiz kalplisin derler , çok kullanıldım sosyal olmaya çalıştığım zaman
Ben o yüzden insanlardan uzak duruyorum bu şekil daha iyi
Çok çevrem var evet bir zararı yok. Olduğum gibi olduğum için
Paran çok gitmiyor mu peki
Var para ile alakası. Her arkadaşına para harcarsın dışarı çıktığın zaman. Dışarıda bişey yemek içmek bile 1000 tl yi geçiyor artık
evet hergun baska yere cagirilmak sıkıcı olabilir birine gitsen digeri trip atiyor
Bir şey katmıyorlarsa anlamı yok
Kızlar öyle tipleri çok sever
Ben nefret ederim öyle insanlardan
Kolpa
Ben kendim asosyalım. Çocukken popüler erkekler çok dışladı beni ben o yüzden öyle erkekleri sevmiyorum kibirli buluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?