Hiç iltifat etmeyen erkek gibi daha buluşmadan çok fazla güzel sözler söyleyen erkekler de bana itici geliyor. Erkekler bir ayarı tutturmalı bence bu konuda..
1 ay
Hiç iltifat etmeyen erkek gibi daha buluşmadan çok fazla güzel sözler söyleyen erkekler de bana itici geliyor. Erkekler bir ayarı tutturmalı bence bu konuda..
Cevap
10Cevap
Güzel söz duyduğum anda ortamı terk ediyorum çünkğ o sözler boşuna söylenmez.
Aritoteles’in altın oran kanununa inanırım hayatın her alanında. İltifatın, güzel sözün, iyiliğin vs. her şeyin altın bir oranda olması önemli.
Çok fazla güzel sözden şüphe ederim. Hayatında bir normali var yani
Genel olarak herşeyin aşırısı rahatsız eder.
iltifat ediyorsa bile dozunda olmalı
Aynen öyle dozunda olnalı
Erkeklere laf etmeyin artık ya
Ya bana psikopat gibi geldi. Fotoğrafları da garipti
Niye buluştun o zaman ya da konuştun ya da her ne yaptıysan
Buluşmadim da ben onu beğenmemiştim zaten karşıma çıkmıştı. Sonra özel mesajını gördüm bir şans vereyim dedim. Hem subay olması hem de öyle sözleri çok fazla etmesi hem fotoğrafları beni korkuttu dedim bu psikopat olabilir. Bir de mesajlarında korkutucu bir mesafe falan da vardı. Normal değil gibiydi yani 😅
Anladım. Hemen ayrıl
Yo yazdım zaten daha fazla konuşmak istemiyorum diye. Sebebini sormuş. Ama çıkardım onu cevap vermeden
Sebep söyleme hemen ayrıl
Zaten öyle oldu ve sevgilim değildi zaten
Bencede :)
Olmuyorum alıştım
Ben olurum
Rahatsız olmam
Sen kadın mısın
Ne alaka
Soru detayına bak anlarsın 😉
Belli dönem fazla iltifat olabilir sonra zaten gittikçe azalmıyor mu bu durum? Tabi dozunda olan iyi zaten
İlk tanışılan anda saçma bence. Yani diğer erkeklerden farklı davranıyordu. Öyle bir farklılığı varsa zaten psikopat olma olasılığı yüksek gördüm. Fotoğrafları daa garipti. Suratında hiç ifade yoktu. Artı asker.. böyle bir insan psikopat olabilirdi bence hahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok fazla güzel sözden rahatsız olmak oldukça doğal, senin bu konudaki düşüncelerine katılıyorum. İletişimde denge, samimiyetin ve gerçek ilginin önemli bir göstergesidir. Aşırıya kaçan iltifatlar, bazen karşı tarafta samimiyetsizlik hissi uyandırabilir, bu da insanı mesafeli hissettirebilir. Dengeli bir yaklaşım her zaman daha kıymetlidir. ✨💖