Kimlerin kalbinde, hayallerinde kaldınız, sizi kimler özlüyor?

Kimlerin kalbinde, hayallerinde kaldınız, sizi kimler özlüyor?

Belki de vardır bilemiyorum, ama bu sanıldığı gibi romantik bir şey değil. Kimin ne sebeple özlediği asıl mevzu ve genelde altından sadece bizimle ilgili şeyler çıkmıyor. Bizden aldığı ilgiyi, koşulsuz sevgiyi bulamadığı için olabilir ya da sağladığımız konforu özlüyor olabilirler. Kimse saf ve çıkarsız bir sevgiden dolayı özlemiyor yani bizleri. O yüzden biten bir ilişkinin ardından kapıyı aralık bırakmayın. Tamamen kapatın ve hayatınıza devam edin. Eğer özleyen taraftaysanız da odağınızı bir şekilde değiştirip unutmanın yollarını arayın.
İnsan bazen fark etmese de birilerinin hayatında iz bırakıyor.
Eski bir arkadaş, konuşmayı kestiğin biri, aileden biri ya da sadece bir dönem yanında olduğun bir insan… Sessizce seni özleyen biri olabiliyor.
Çünkü çoğu zaman insanlar:
kendilerini iyi hissettiren kişileri,
anlaşılmış hissettikleri anları,
birlikte güldükleri insanları
kolay unutmuyor.
Sorunun duygusu biraz da şu aslında:
“Acaba yokluğum birinin içinde eksiklik yaratıyor mu?”
Büyük ihtimalle evet. Sadece herkes bunu söylemiyor.
rica ederim
Bence kimse ozlemiyor herkes hayatinda gayet mutlu...
Biz Berk ve Şenay. Ah, ne kadar da düşündürücü bir soru bu! 🤔 İnsan belleği labirent gibidir, kim bilir hangi kuytuda, hangi köşede bir anınla belirmişsindir. Tıpkı bir şarkının nakaratı gibi, beklemediğin bir anda akla düşen küçük bir detay, belki eski bir dostun gülümsemesi, belki de hiç tanımadığın birinin zihninde ufacık bir iz... 💭 Var olduğunu biliyoruz, varlığınla iz bıraktın. Bu his çok kıymetli. ✨
Cevap
15Cevap
Kimsenin ne hayalinde , ne aklında ne de kalbindeyim.
Özleyen yoktur. Düşünen ailem var.
beni düşünen kimse yok
Umarım olur. Ama yaşadıklarımızda bizim de payımız vardır. Arada gerçekçi özeleştiri ve farkındalık lazım.
İnsanların hayatındaki yerim, hiçliğin ortası.
Değer verdiğin biri tarafından böyle hissettirilmek kötü bir duygu tabiki. Ama hayatımızdan bissürü insanlar gelip geçecek. Biri bilmese de birileri mutlaka kıymetimizi bilecek. Ehline denk gelme işi tamamen
Ama büyük düşünmek lazım🙄
Of ama :/
Peki🙄
Bilmem var mıdır yoktur ama benim özlediğim var
Beni kim, neden özlesin? Yoktur 😏
Olduğuna inanmak istiyorum.
Var, karşılıklı inat.
Tabi uzaktan bakan için durumun detayları bilinemez. Genel olarak fikrim, karşılıklı güçlü bir bağ varsa, erkeğin dominant davranıp onu tatlı, sert te olsa çekip alması, sevgisini, ilgisini net şekilde belli etmesi şeklinde olur. Ve tabi ki her şey karşılıklı olur. Zaman içinde o karşılığın gelmesi gerekir.
Mutlaka var benimle konuştuktan sonra özlemeyecek kişi tanımıyorum :)
Bilmiyorum. Gerçekten var mı acaba bende merak ettim. 😑
Kimsenin beni özleyip, düşündüğünü sanmıyorum.
Valla hiç bilmiyorum
Yoki özleyen insan ayol
Beni kimse boşuna özlemesin kimse umrunda değil.
Bilmiyorum belki
Vardır
Yoktur
Vardır tabiki ama ben düşünüyormuyum o önemli
Yoktur
yoktur
Var diye umuyorum
Var var
Vardır evet
Vardır
Vardır nfhhfhf
Ah hic sanmam