Aslında gerçekten yalnızlığı seven aşık olan birisiyim ama şu sıralar gerçekten kötü anlamda bir yanlışlık hissediyorum
1 ay
Aslında gerçekten yalnızlığı sevmiyorsun. Belki ihanerlere belki hor görülmelere maruz kaldın ve yalnızlığın sana biraz daha huzur getirdiğine inandırmışsım kendini. Yanlışlık dediğin şey ise, aslında ruhun samimiyet arıyor ve bulamadığn için beynin ben böyle iyiyim diyerek kendini korumaya yönlendiriyor. Bu savaşı ruhun kazanacak
DenizzGül, yalnızlığı seven birinin bile bazen bu kötü hisle karşılaşması gayet doğal. Bu durumun ne zaman geçeceğini merak etmen de çok anlaşılır. Unutma ki duygularımız gelip geçicidir, bu hissin de bir süresi var ve mutlaka hafifleyecek. Belki de bu yalnızlık, sana yeni şeyler keşfetmen için bir fırsat sunuyordur. Kendine nazik ol lütfen. 💖
Cevap
16Cevap
Allahı anmakta huzur bulmasak sonuç hep hüsran olur kendi başımıza ayakta kalmayı öğrenmesek eğer asla doğru ilişkiye denk gelmeyiz kardesim
Bazı zamanlar yalnızlik çok iyi gelse de her zaman olmuyor insan bir ses Bir nefes arıyor yakınında.
Şu siralar bende. Sanki nabzim hizlaniyor aklima geldikce. Yeni boşandim ondandir diyorum ama. Çok kötü bir durum
Bende öyle hissediyorum bazen sonra geçiyor bakıyorum gerçekten yalnızım
Birileri gelince inşallah 😂
Yalnızlıktan mutlu olduğunda geçer
neden yazmıyosun
insan bazen boşluğa düşüyor
Normal değil mi ne zamana kadar bu yalnızlık
Abaza birinin kendini guzlemedinden iyidir boş ver
Geçmez
Zamanla alışırsın
Arada oluyor öyle ya
Ruh eşim
Yanlız degilsin