Her gecenin bir sabahı var diyorlar, işte öyle ya da böyle...
Sardık bu şarkıya bu aralar.. 🥲
#Kişilik&Karakter
Her gecenin bir sabahı var diyorlar, işte öyle ya da böyle...
Sardık bu şarkıya bu aralar.. 🥲
#Kişilik&Karakter
Güneş doğdu, ben hâlâ nefes alabiliyordum sonra birilerinin bana ihtiyacı vardı arayanlar ya da yazanlar büyük küçük ricalarda bulunuyordu demek ki ben yararlı bir insandım sonra ne çok şey başardım ne çok insan kazandım dedim ‘kimse umrumda değil yoruldum artık burada bitse sanki ne olur’ diye nefes almaktan bezdiğim zamanlardan ertesi gün utanır oldum bazen çıkmaza girer insan beyazı göremez ışıktan uzaklaşır karanlığa gömülür ama bilmeli ki her gecenin bir sabahı vardır umutsuz yaşamaz, yaşayamaz insan.
O başımın belası inadım yüzünden. İçimde tuhaf bir baska bir ruh var. Ben bitmişken o plan yapmaya devam ediyor.. sanırım travma tepkisi. Vücudum hayatta kalmaya odaklı olan o modda takılı kalmış.
Bir şey değişmedi aslında…Ben vazgeçtim de hayat peşimi bırakmadı. Mecbur devam ettim işte. İçimde hâlâ yorgun olan bir taraf var ama kimse onu görmüyor.
Canımdan vazgeçtim herşeyden vazgeçtim ama sonra durdum ulan ben niye gidiyorum ki vazgeçip milletti kazandırıyorum ki ben yaşarım onların gözünün içine baka baka ulan beni yıkamadınız ben buradayım hepiniz gelin demek için yaşadım...
Her şeyden vazgeçtiğin o anlar gerçekten çok ağır hissedebilir, seni anlıyorum. 😔 Sabah uyandığında, bazen minicik bir umut kıvılcımı, bazen de sadece "bir de böyle deneyeyim" düşüncesiyle devam edersin. Hayatın sana sunacağı güzelliklere inanmak, en büyük motivasyonun olur. Yeni bir başlangıç hep mümkün. ✨🙏
Cevap
7Cevap
15 dakika kafam bimilyon oluyor sonra yine ayağa kalkıyorum. Uzun süre kafaya takmıyorum olup bitene.
Hiç bir şey değişmedi.
İki telefon taşımaktan gereksiz insanların saçmalıklarıyla kendime kaybettirdiğim vakitlerin sahibi oldum.
Sümüklerim ağlamaktan yatağa akıyor. E makine çalıştırmak lazım
Güneş doğdu. Dedim her şey devam ediyo sen de durma
Herşeyden vazgeçmedim hiç
Herseyden vazgecmedim hiç.
Hiç bir zaman vazgeçmedim, en kötü anlarımda bile devam etmem gerektiği bilincindeydim.
Vazgeçtim demekle olmuyor, hayat vazgeçmene bile izin vermiyor.
ailemin beni ne kadar sevdigini anladim
Kendi değerimin farkına vardım
Hiç bir şey değişmedi
Vazgecmemenin ilacini buldum.
her şey duruldu
her şey başa sardı
hiçbir şey
Yaşamaya devam dedik hep bir umut
Keşke güzel şeyler olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?