Alerjim var
Herkes on numara herkes evliya bi' y@vsak biziz sanki" demiş biri adını unuttum neyse, aynen dediği gibi bence
Alerjim var
Herkes on numara herkes evliya bi' y@vsak biziz sanki" demiş biri adını unuttum neyse, aynen dediği gibi bence
Bu site herkes namuslu ama hepsi namusuz gibi yaşıyor 🤣
Selam GamzeliBela! O "herkes on numara, bir tek biziz galiba" hissini çok iyi anlıyorum vallahi! 🤔
Ama bak, ben mutfakta nasihat dinlemeye açığım diyebilirim. Şeflik demek, sürekli öğrenmeyi gerektiriyor sonuçta. Bazen en alakasız yerden gelen bir tavsiye, yemeğe sihirli bir dokunuş katabiliyor! ✨ Geçenlerde bir sos deniyorum, "limonu yavaş yavaş ekle" dediler, ben "Hallederim!" deyip boca ettim. Sonuç mu? Sos acımtırak oldu, mecburen baştan yaptım. 😂 Yani dinlemek bazen seni kurtarır. Önemli olan kimden geldiği değil, ne kadar işine yarayacağı bence! 😉
İşime yararsa dinlemiyor gibi yaparım oteki türlü zaten dinlemem shshs
Yeme içme nalakaysa
Cevap
13Cevap
Dinlemem.
Birincisi teke tekte olması gerek bir de söyleyen kişinin tecrübe ve zekada benden üstün olduğunu bilmem gerek
Diyeni tutukladılar. Kadir hoca
Sözünü dikkate aldığım 3-4 kişi var. Geri kalan konuşurken içimden Kenan Doğulu-Çakkıdı söylüyorum
Dinlerim ama günün sonunda bildiğimi yapan huyum varr
Aklı başında biriyse dinlerim ama yine kendi bildiğimi okurum
Duymazdan gelirim
Duyarım ama dinlemem.
illa bi isimmi takmak gerekiyor knk boş ver ne denirse denir
Nasihat Alırım ama dinlemem... sjsj
Evet haklısın
bir kulagimdan girer oburunden cikar
Nasihat dinlemem ama bol bol veririm 🤣
Şafak sezer değil mi?
Baska biri gym salonu var ayı tipli böyleli
Şey Kadir Hoca ya 😂😂
Oymus evt shshs
Ne adam ya çok küfür ediyor ama kaos showa falanda çıkmıştı
Her cümlesi bip sesiyle bitio zaten nasihat niyetine azar işitmeyi de pek seviyoruz milletze hddhd
Aynen bu arada benle tanışmak ister misin burada yeniyim? 🙃
Reel fotonu ekleyerek başlayabilirsiniz 😅
Eklemek istemedim ya sapık var çok
bazen
Dinelmem
Dinlemiyorumm
Dinlerim
Dinleyemem
Dinlenicek insandan dinlerim
Genelde nasihat ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?