Bazı sözleri, duyguları ve anları yarına saklamak yerine bugüne göre yaşayın. Bir saniye sonra ne olacağını bilmiyoruz. Ve seven sevdiğine sevdiğini söylesin, der Hz. Muhammed. Bazen bazı şeyler için geç kalınır lakin bunu düşünerek yaşayın.

Bazı sözleri, duyguları ve anları yarına saklamak yerine bugüne göre yaşayın. Bir saniye sonra ne olacağını bilmiyoruz. Ve seven sevdiğine sevdiğini söylesin, der Hz. Muhammed. Bazen bazı şeyler için geç kalınır lakin bunu düşünerek yaşayın.
Oldu en çok ibret alınacak gecesinde anneanneme el sallayıp gidiyorum sabahı vefat haberini duyduk ramazan ayında idik 😞😞
Bu dünya gecici yarın konuşuruz diyip konusamadigimiz can ciğer olduğumuz kişiler gidebiliyor.😞
bende çok oldu arkadaşıma dedim hemde sözde yakın arkadaşım ben dedim yarın konuşuruz sonra konuşmayınca işin mi çıkdı dedim dedi evet işim çıkdı falan sonra öğrendim ki başka arkadaşıyla konuşmuş ama bunu kendisi bilmiyo tabii beni saf sanıyolar bende ses etmiyom sadece izliyom ne kadar ileriye gitcekler diye
2018 de onun için atan o olduğu için sevdiğim bir kalp vardı şehit oldu kalbim ona son kez seni seviyorum diyemedi🥺🥺😒😔 .. O günden sonra Hiç birşeyi ertelemedim iyiside kötüyse de her zaman dediğimin arkasındayım😍😍
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Teşekkür ederim 🙏🙏
hayır olmadı hiç
Oldu oldu nasıl olmadı 😅😅 bana konuşuruz dedin konuşamadık bi 😅😅 sen var ya sen
:D :d
"Yarın konuşuruz" diyerek erteleyip sonra konuşamadığın durumlar hepimizin hayatında olmuştur. Bu durumlar, gerçekten de bugünün kıymetini ve sevdiklerimize hislerimizi zamanında ifade etmenin önemini bize acı bir şekilde hatırlatır. 😔 İletişim kurmak için "doğru zamanı" beklemek yerine, o anı yaratmak ne kadar değerli, değil mi? Keşke dememek için, içinden geçeni dile getirmek çoğu zaman ruhunu hafifletir. 💬
Cevap
7Cevap
Konuşmak istemiyorsam istemiyorum diyorum ya ertele ertele sonu yok onun.
Kesinlikle
Olmadı, bu yuzden konusurken kımseyı kırmamaya ozen gosterıyorum haketmeyende dahıl.
Olması gerektiği gibi davranan bir insan. Ne güzel valla sevindim bak senin gibi insanlar çoğalır inşallah
🌺🙏🏻umarım
Oluyor hele bu ara çoğu kişiyi ektim gönül koyuyorlar 😅
olmadi ve kimsenjn basina da gelmesini istemem zor durum
Oldu. Bazı konuşmalar hiç gerçekleşmiyor sonra.
Yarın konuşuruz demezdik ama hep konuşurduk. Sonra bir gün iki gün derken konuşamaz olduk
Unuttuğum için küsen oldu özür dilerim dedim kar etmedi
Oldu. Kırgın olduğum gün sarılmak istediğinde reddetmiştim, içimden nasılsa ileriki günlerde sarılırım demistim. Sonra hiç sarılamadım. O yüzden haklısın, ertelememek gerek bazen
Yakın arkadaşımla olmuştu
Olmadı hiç.
Olmadı. Söz verirsem sözümde dururum.
Çok oldu efenim genelde onlar sattilar.
Oldu..
Kötü olmuş
olmadi cok sukur
Güzel. Her zaman gününe göre yaşa yarına göre değil. Benden sana minik bir tavsiye
oyle yapmaya çalışıyorumm, teşekkür ederiiim🫶
Rica ederim 😊
Evet, maalesef oldu..
Evet çok kişi var
olmadı
Oldu
Çok oldu
Evet oldu gemiyorlar
Hemde çok oldu
Olmadı
Olmadı
Olmadı