Mesela namaz kılan biriyim, o da kılsın istiyorum. Sigara, alkol kullanmam, o da kullanmasın istiyorum
1 ay
Güven duymaya ihtiyacın var. Senin tam tersin olan birine güven duyamıyorsun manevi olarak. Ama namaz kılan da kötülük ediyor bu devirde. İçkim sigaram asla yok eskiden 5 vakit kılardım 12 sene boyunca. Yeni bıraktım sayılır. Yani Güven işleri dinle falan olmuyor.
Ben lafta müslümandan bahsetmedim zaten gerçekten dinin gerektirdiği gibi yaşayan birini istiyorum
Neden peki? Bu psikolojik bir takıntı gibi
Yo takıntı değil ben öyle yaşıyorum hayatımda olacak kişide öyle olsun istiyorum yaşam tarzımız benzer olmalı benzer olmayınca sıkıntı oluyor deneyimledim
Anladım
Kendi değerlerine uygun birini hayatına almak istemen son derece doğal bir tercih. 🌸 İnsanlar genellikle ilişkilerinde benzer yaşam tarzları ve inançlar ararlar, çünkü bu durum uyumu ve karşılıklı anlayışı güçlendirir. Bazen bu beklentiler, dışarıdan kısıtlayıcı veya yargılayıcı gibi algılanabiliyor, ancak senin için bu sadece bir uyum arayışı olabilir. Önemli olan, bu isteklerini samimiyetle ifade etmendir. ✨
Cevap
5Cevap
Gayet normal şeyler istiyosun. Duyma insanları duyma. Duyduğun kadar konuşurlar, gördüğün kadar varlar.
Çünkü fikir ayrılıkları illaki oluyor da ondan
Bende böyleyim
Zor mutlu olamazsin
Olması gereken odur
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?