Güncellemeler
+1 yıl
Bilgilendirmek istedim bilin bakalım kimden mesaj geldi ajejejdb birtakım takipten çıkışmalar yaşanmış hahahahahsh neyse biz devam ajsjd
Bu durumu sürekli yaşıyorum reddetmistim kibar bir şekilde 2 ay önce Geçen gün sevgili yapip instaya atmış neyse sonra biride son kez yazmıştı 1 ay önce ben yine reddettim oda şimdi bir kızla hikaye atmış yüzde 99 sevgilisi 😂. Hayır benim niye hayatım düzelmiyor da bunların düzeliyor ağlıcam 🥺. ( Umarım çok mutlu olurlar sadece biraz kıskandım) 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır ben yaşamadım
Bisi dicem aşk konusunda 59.9 b cevap paylaştı yaziyor 🥺🥺🥺 omggg kaç yıldır burdasin? ( Geçen yıldan hatırlıyorum)
1,5 yıldır buradayım :(
Tüm soruları cevaplamissin oha 😂 1.5 yılda sadece bu alanda bile bu kadar cevap omgg.. fenomen neden degilsin bir alanda onu anlamadım? Bana bile geçen yıl 5 ay sonra teklif gelmişti.
İşte adminlerin ve sitenin adaletsizliği :D toplam da 300.000 görüşten fazla paylaştım ama yapmıyorlar işte. hesabı yeni açanları bile fenomen yapıyorlar. düşün 1,5 yılda en çok xper kazanan kişi oldum sadece
inşalah bu mesajı görürler ve fenomenlik teklfii gelir 😂😂😂
Nerede :D zaten gelmesin artık anlamı kalmadı :D ama teşekkür ederm
Bu arada bana bile demisiim ama ben çok faydali yorumlar yazıyordum kendimi kucumsemiyim ben hak edenlerdendim 😂👌🏻
Evet sizde hak ediyorsunuz tabi ki adminler görüyorsa bu kişiyi tavsiye ederim fenomen yapın :D
Ayyy bi ara ayni boyleydim kimi reddettiysem ya sevgili yapiyodu ya da evleniyodu ahhahaahahhaha sonradan duzeldi
Umarım benimde düzelir çünkü bu durumdan sıkıldım 😂
umarim canim
Bendede kim benim canımı sıkarsa hayatı kötü oluyor. Darısı onun başına
Kalbin temiz demekki 🙌🏻
Kalbim temiz ama onlar kirli biliyor. Buda beni ilgilnedirmez ben keyfime bakarım
Iyi şanslar Chuck filmini izle teselli olursun 😂😂
Hemen deneyelim...
+Hoş gacısın
-Sie
Beklemedeyiz bakalım...
Hadi onlar sevgili buluyor, benim sevgili olduklarım benden sonra direkt evleniyorlar
Oooo bu daha fenaymis 😂😂 adamlarin kismet borularinin tıkanıklığını biz açıyoruz galiba msjejejejeje
Ben adam etmek için cefasini çekiyorum, adam olunca millet sefasını çekiyor gibi hissediyorum😃
Jdhcjdjjdj uğurlu geliyorsun ne güzel
Ya benim uğurum tek bana uğurlu gelsin 😒😂 neyse umarım mutlu olur ikiside 🌺
Amin sende mutlu olursun inşallah)
Benide reddetde hayatım bi güzelleşsin çok sevaba girersin :)
Ağlaaa
Valla yakında oturup aglicam haklısın 😂
Ahahahahaha ya madem kafaya takıyorsun. Neden Red ediyosun?
Öncelikli olarak fiziksel bir çekim hissetmiyorum. Birinin karakteri çok babacan otekisi de naif biriydi ama dediğim gibi fiziken etkilenemedim maalsef 😏
Anlıyorum çıkar karşına ya. Üzülme. Hangi fiziksel özellikler etkiliyor seni?
Sana yürüyelim de bizi de reddetsene kanka
Yok kanka ya valla sinirlerim bozuldu şimdi o hikâyeyi görünce 😂😂
Benden ayrılan da hayatının aşkını buluyor
Kader ortağım benim sjsjjs
şans perisi gibi maaşşah
Yok ya ne şansı , şans olsa böyle mi olurdu 😂 benim yüzüm gülmüyor 😂
Sorun sende arkadasim😂😂
Mutluluğu bulamıyorum ya ağlıcam artık 😂 onlar adına gerçekten mutluyum. Çünkü kaderlerimiz beraber değildi biliyordum ama yani bende mutlu oliyim artık. 😂 Mükemmelliyetci olmaktan yoruldum
Sorun mükemmelliyetçi olmakta 😂 cicek bahçesinde iken en guzel çiçeği bulamacam diye en son da kaktus e talim olma. Ben uyariyom seni. Gel vazgec bu sevdadan. Telef olmasın bunca babayiğit 😂😂
Benden ayrılan adrina Lima oluyor 😂😂😂
Bak buda kötü 😂😂
En kötüsü bu çok yaşadım 😂 o yüzden kapiları tam kapamiyorum 😂
Beni de reddet lütfen 😅😅
vay 😄