Yıllar da geçse kinini içinde tutanlardan mısın yoksa saman alevi gibi yanıp söner misin?

Yıllar da geçse kinini içinde tutanlardan mısın yoksa saman alevi gibi yanıp söner misin?
Evet tutuyorum eskiden tutmazdım ama artık tutuyorum.
Canımı sıkan olursa burnundan dökerim djdnj
Komşu tabağını boş gondermek olmaz neticede😀
Kin tutmak damar sağlığını olumsuz etkiliyormuş ama :D
Canımi sıkmasalar pamuk gbiyim😀
Canımı sıkanın ümüğünü sıkarım
Hakediyorlar😀
Genelde cok cabuk affeden bir yapim var hatta cogu zaman ne oldugunu da unuturum. Kolay kolay kafaya takmam. Kin tutuyorsam o kişi gercekten hak ediyordur. Kendimi kinle de hirsla da helak etmem. O ergenlikte kaldi artik büyüdük. Yeni stilim; kin tutmama sebep olacak kadar sabrımı zorlamış birine selamımı bile cok görmektir. Benim icin "yok" hukmundedir.
Eskiden biraz da olsa vardi o tarz duygularim ama yaş aldikca hepsinin ne kadar gereksiz oldugunu farkettim 😏😏
Hiçbirini önemsememek, görmezden gelmek, kendi haline bırakmak en büyük cezadır aslında. Değmeyecek insanlar için boş yere kendini üzmeye gerek yok 😇😎
Kin gibi kötü duygular içimde taşımam. Nefret de bir duygu aşk gibi. İkili ilişkilerde bir ayrılık söz konusu olduysa kin tutmam. Geçmişime saygım var. Eski ilişkim olduysa mesela hakkında kötü bir sözüm geçemez.
Ben de öyle ne tek kötü söz söylerim ne de başkasını kötü konuştururum. Herkes durması gerektiği yeri bilecek
Herkes kendine yakıştığı ölçüde hareket ediyor. En çok da bir insanın karakteri tartışma esnasında ve ayrılıkta belli oluyor. O anki saygısı üslubu bir çok şeyi anlatıyor aslında. Bir film fragmanı gibi aslında O tartışma esnasındaki duruşu bile. Mesela bağırıp çağırıyorsa orada bir düşünmek gerekiyor.
Kesinlikle katılıyorum
Sevgili Dark_Scourge, ben kin tutmanın ruhumuzu yoran ağır bir yük olduğuna inanıyorum. Geçmişte yaşanan olumsuzlukları içimizde taşımak yerine, affetmeyi ve yolumuza devam etmeyi seçerim. Bu, hem kendi iç huzurumuzu bulmamızı sağlar hem de yeni başlangıçlara yer açar. Bazen kırılırız ama bırakmayı öğrenmek en büyük erdemdir. 😊🍃💖
Cevap
10Cevap
Oov aşırı kinciyim. hiç abartmıyorum sitede 7 yıl önce ilk engellediğim üyeyi hala hatırlıyorum gelsin yine engellerim.
İnsan siliyorum ben unutmuyorum ama kin de olmuyor içimde
En güzeli bence bu
🙏😊
Kin tutmam ama yapılanı da unutmam.
Kin tutmam ama yapılanıda unutmam..
O kişiye karşı hisizleşirim yani kin tutmam ama sevgi de beslemem güvenmemde yani bu o kişinin eylemine göre eğer bana karşı yanlış bir şey yaptıysa yaptığı şeye göre değişir ama kin tutmam ama aileme sevdiğim birine zarar verirse tutabilirim
Aşırı kinciyimdir öyle ki kin tuttuğum kişinin yüzünü görsem midem bulanır ciddi manada 😄
O da iyiymiş 😂
Bence de iyi unutturmuyor bana yapılanları 😄
Kin gibi değil de unutmam eski samimiyeti istesemde yakalayamam ama o seviyeye de kolay kolay gelmem özetle aynı sofraya otururuz belki ama aynı kalple bakamayız artık
O kişiyi hayatımın dışına alırım ve kendi hayatıma bakarım, tutmak mı sayılır tutmamak mı acaba, hayatımdan atıyor oluşum kin tutma sayılmamalı gerçi.
Kinci biri değilim unutmam ama nötr olur geçerim öyle insanlara karşı
Bu ara birine kinlendim sürekli onu düşünüyorum nasıl geçer bu ya
Bazısını unuturum, bazısını unutmam ama kin tutmam.
Kinci biri değilim ama unutkan biri olduğum hâlde kötü davranan kimseyi unutamıyorum
Çook kinciyim ama kinci olmam beni hiç üzmedi
Kimseye durup duruken kin tutmuyorum yani.
Hiç kinci biri değilim
Kim tutmam ama yapılan yanlışı defterime yazar ve onu unutmam. Aksi mallık olur fazlası boş olur.
Unutmak halbuki en iyisi ama ister istemez içinde eksilmiyor
Kinci biri değilim.
Kinci bi insanımdır yapılanı unutmam
Gerekmedıkce hatırlamamaya calısırım
Kin tutmam
Kin tutarım hem de bir ömür tutarım
Yok ya affedici bir çiçeğim ben
Kin tutmam yoluma bakarım
Tutuyorum artık
Kin tutarım
Kinci biri değilim
Allaha havale ederim