Kişilik & Karakter Gidene dur der misiniz? yoksa çabalar mısınız gitmemesi için? blablabalalslsksa Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ✨Bir kere odadan kovulmuştum daha sonra hep kapıya yakın oturdum✨ Güncellemeler1 yıl Gidene dur mu dersiniz yoksa kapıyı siz mi açarsınız? Gidene dur der misiniz? yoksa çabalar mısınız gitmemesi için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kolay değil ya öyle... hayatımın merkezine koyduysam gidemez uğraşırım tabi ve zerre gocunmam bundan. 0 0 Yorumla
Hayaletpaşa08 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Gidene dur denmez gitmeyi kafasına koymuş bir kere gitmesi için yeşil ışığı yaktığının farkında olmalısın 0 7 Yorumla blablabalalslsksa 1 yıl Gitmek isteyene tek bi teker yetermiş Yorumla Hayaletpaşa08 1 yıl Dikkat et tekerin patlamasın Yorumla blablabalalslsksa 1 yıl Çivi olur patlatırım o tekeri sjsjsjs Yorumla Hayaletpaşa08 1 yıl İsletmeyi patlat onu unutma Yorumla blablabalalslsksa 1 yıl Napim abi Yorumla Hayaletpaşa08 1 yıl Arkasından su dök Yorumla blablabalalslsksa 1 yıl Tamam abi Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Bence gidene kal denmez önünde dağ olsa gider :) 0 2 Yorumla blablabalalslsksa 1 yıl Gitmek isteyene yardım ederim ben kapıyı bulamaz maazallah fazla kalır olmaz yani Yorumla YesılYankeeı 1 yıl :) Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Demem emin olmam artık ondan en ufak ısrarım olmaz o yüzden 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Benim yüzümden gidiyorsa durdururum diğer türlü gidebilir umurumda olmaz 0 0 Yorumla
Blonde_Bunny Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Gitmek istiyorsa gidebilir dur demem 0 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Konuşuruz anlaşamazsan yolu açık olsun 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Yok yollarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kolay değil ya öyle... hayatımın merkezine koyduysam gidemez uğraşırım tabi ve zerre gocunmam bundan.
Gidene dur denmez gitmeyi kafasına koymuş bir kere gitmesi için yeşil ışığı yaktığının farkında olmalısın
Gitmek isteyene tek bi teker yetermiş
Dikkat et tekerin patlamasın
Çivi olur patlatırım o tekeri sjsjsjs
İsletmeyi patlat onu unutma
Napim abi
Arkasından su dök
Tamam abi
Bence gidene kal denmez önünde dağ olsa gider :)
Gitmek isteyene yardım ederim ben kapıyı bulamaz maazallah fazla kalır olmaz yani
:)
Demem emin olmam artık ondan en ufak ısrarım olmaz o yüzden
Benim yüzümden gidiyorsa durdururum diğer türlü gidebilir umurumda olmaz
Giden haketmişse asla dur demem
Gitmek istiyorsa gidebilir dur demem
Konuşuruz anlaşamazsan yolu açık olsun
Ben açarım
Yok yollarım
Demem
Gittiği yere kadar gitsn