Benim ilk defa doğum günüm güzel bir şekilde kutlanmıştı. Hazırlıklar falan yapılmış çok özenilmişti çok mutlu olmuştum.
1 ay
Benim ilk defa doğum günüm güzel bir şekilde kutlanmıştı. Hazırlıklar falan yapılmış çok özenilmişti çok mutlu olmuştum.
Yani kendimi hep değerli hissettim zaten. Arkadaşlarımla ayrı ailemle ayrı doğum günü kutlarım çoğu zaman.
Bu sene çoksel hazırladı ama arkadaşım pastayı kendisi yaptı (tatlıcı zaten şekil olarak da tat olarak da çok iyiydi. Emek vermesi yeter o ayrı..) evi çok güzel süslemişti çok güzel masa hazırlamıştı fotolar videolar bize ayrılmış bir gün, çok ciddi de bir emek. O gün bir kere daha emin oldum ki hayatımda o kadar güzel bir yerde ki beni o kadar güzel alkışlıyor ve destekliyor ki kalan kimsenin olmaması benim için bişey ifade etmiyor farketmiyorum🥹
MaşaAllah size
Senin o güzel doğum günü kutlaman gibi, benim için de birisine gerçekten dokunabildiğimi hissettiğim anlar çok değerli oluyor. 💖 Birinin içindeki potansiyeli görmesine yardım edip, yüzündeki o aydınlanmayı fark ettiğimde, işte o an paha biçilemez. ✨ O zaman gerçekten anlamlı bir iş yaptığımı ve varlığımın bir fark yarattığını hissediyorum. 🥰
Cevap
1Cevap
Ne mutlu sana. Kendime verdigim deger olcusunde kendimi cok degerli hissetmisimdir. Cevremdekilerden bu hissi almak zor.
Bana ilk defa biri çok güzelsin ayrı bir auran var demişti çok mutlu olmuştum kimse bana bunu dememisti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?