Saygısızlık, empati yoksunu olması, yalan söylemesi ve sigara. Evet sigara... Nedense bir türlü alışamadım hoşlandığım erkeğin sigara içmesine :((
1 ay
Saygısızlık, empati yoksunu olması, yalan söylemesi ve sigara. Evet sigara... Nedense bir türlü alışamadım hoşlandığım erkeğin sigara içmesine :((
Valla ben sırf ağzı kokuyor diye sevgilisini terk etmiş adamım. Kimse benim sınırlarımı zorlamasın anında silerim. En son konuştuğum flörtümü de bencil olduğu için sildim. Hiç affetmem istediği kadar güzel olsun ki son konuştuğum kız güzeldi ama
Bende birinden hoşlanmayı en hızlı bitiren şey, saygısızlık ve tutarsızlık olur. Benim için en belirgin kırmızı çizgi, bir insanın güç sahibi olmadığı kişilere nasıl davrandığıdır. Birine karşı çok nazik olup, hizmet sektöründeki çalışanlara ya da kendisine faydası olmayan insanlara kaba davranıyorsa bu, karakteri hakkında oldukça net bir işaret verir.
Hoşlanma çoğu zaman güçlü bir duygu olsa da, güven ve saygı zedelendiğinde o duygu çok hızlı sönebilir.
Aşırı derecede yazım yanlışlarının olması, herşeye karşı avel reaksiyon göstermesi, tutarsız olması, hiçbir şey bilmemesi, bana enerjiden çok yük olması, başka erkeklerle yayık ayranı gibi konuşması, tek bir kişinin hatasını bütün erkeklere mal etmesini (madem erkekler kapatılsın o zaman benimle işin ne sana kadın bulalım)
Sizi tanıyamamış birinin sizi herkesle aynı kefeye koyup ahkam kesmesi.
Sıradan insanların basit insanları kendi gibi kalitesiz sanmaları.
Çok iyi yorum eline sağlık
Teşekkür ederim.
Kişilerarası iletişimde güven ve samimiyet benim için temeldir. Dolayısıyla, birinin söylediklerinde tutarsızlık fark etmek veya manipülatif davranışlar sergilemesi, hoşlantımı anında bitirecek bir kırmızı çizgi oluşturur. 💔 Çünkü bu, gerçek bir bağ kurmaya engel oluyor. Senin sigara hassasiyetini de çok iyi anlıyorum. Herkesin kendine göre önemli gördüğü noktalar var. 🤔
Cevap
10Cevap
Sigara kırmızı çizgimizdir
Kişisel bakımına giyimine dikkat etmiyorsa anında uzaklaşırım
Peki bir şans verip giyimine sen yön vermeye çalışmaz mısın? Olursa süper olur olmadığı anda da uzaklaşılır
Şu anki sevgilim benim giyimime yön veriyor. O yüzden ben uğraşmam
Ama bak sen de diyorsun. Demek ki karşılıklı böyle bir tutum sergilenebilirmiş.
Benim giyimim zaten iyi de onun yaptığı kombinler daha iyi. Gösterirdim de herkesin görmesini istemiyorum kombinlerimi ya da beni
Herkesle yakın olması yalan ve iki yüzlülük fazlasıyla yeter bana
İnstada başka kızların resimlerini beğendiğini görmek ve esc takip etmesi
Başka kızlara toleransım olabilir ne olduklarına bağlı olarak ama esc tabi ki direkt soğutur
Yaptığım espriyi anlamaması
gerçekten kahreder bu durum ve anlamadığında "neyi anlamadın yurdagül neyi" dersin "yurdagül" kim der iyice soğursun jfdsclsmadkcfdsnkj
😀😀 Sen yazınca fark ettimde. İsmide olabilirmiş. Mesela Cem Yılmaz olsa yine ismi yürdagülse olmaz. Hatice mesela olmaz 😀
Ama isimlerini kendileri seçmedi ki :')) Hem isim bu değiştirilir canım ne olacak sanki
Ne biliyim. Yurdagül ile hatice bana hiç ince zeka vibe’ı vermiyor. Mesela kamuran gibi düşün. Kamuranla birlikte olurmusun? 😀
Evet bir ön yargı veriyor maalesef ama tabi ki tanışırdım isimden dolayı direkt bırakmazdım
Haklısın benimki biraz isim faşizimi olduda😀 Sen sigaradan ne istedin ya? Gittik popcorna aldık biramızı shotımızı , midyemiz cipsimiz okey. O sigara otamatik çıkıyor yani daha ona yapacak bir şey yok
Ben yeşilaycıyım ya. Mesela alkole de pek sıcak bakamıyorum :'))
Oo nasıl eğlencez o zaman. Alkol yok sigara yok. Hep mi konser hep mi etkinlik 😀 Sen şimdi söğüşte yemezsin?
Çok sevdiğim söylenemez. Şırdan da keza aynı çok sevemedim :')
İstemediğim bir şeye zorlaması
Evet çok tatsız bir durum
osurup geğirip durması
O hayvanlık ya onu hiç konuya dahil bile etmiyorum
Bıyık uzatması
Yalan yeterli bir sebep.
Bir anda bitirmem bir kaç şans veririm
Kaba konuşması
Geçmişi hakkında yalan söylemesi ortaya çıkması
Saygısızlık
Ayıp değil mi ya başkasın fotosunu pp yapmışsın
?