Yazılım mühendisliği öğrencisiyim, sınıfımda iki senedir bana bakan, baktığını da belli eden bir erkek grubu var. Bu sene içlerinden birine ilgim uyandı, göz göze geliyoruz ama hiç gülümsemiyor. Arkadaşları yine beni görünce fısıltıyla birbirlerine bir şeylerden bahsediyorlar, geçen gün küçük bir ıslık bile çaldıklarına şahit oldum fakat farkında değilmişim gibi yapıyorum. İlgimi çeken kişinin adını "Hakan Bey" diye çağırıyorlar sadece yanımdan geçtiği zamanlar. Çocuğun ilgisini anlamak için dersle ilgili bir mesaj attım, açıklayıcı cevap verdi, teşekkür ettim, sonrasında bir gelişme olmadı. Neden böyleler sizce?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
dalga geçerler
Benimle mi çocukla mı
Size karşı mahçup oluyor
Nasıl yani açıklar mısınız
Arkadaşlik ortamındaki hal ve hareketlerden
Ama ilgisi varmıs gibi de davranmıyor gülümsemiyor sadece tepkime falan bakıyor bi keresinde telefonla konuşuyordum istemeden baktim 1 2 saniye sonra gozleri resmen bende kilitlendi ama gülümseme vs yine yok ben de utandım gözlerimi kaçırdım. Arkadaşları beni görünce geçen gün yine fısıldaşıyolardı ve dediğim gibi ıslik bile çalsılar noluyor olabilir
O zaman iki medeni insan gibi karşınıza alın konuşunuz
Bizim kuşakta bunu yapmak hiçbir fayda vermez bence
Neden fayda vermez
Alayçılar saygı konusunda sıkıntıları var kendimi küçük düşürmek istemiyorum sevse böyle davranmaz bence değmez haksız mıyim
O kişiden size bir fayda yok biran evvel yollarınızı ayrın
Hâklısınız, teşekkür ederim😇
Rica ederim