ayrıca niye engelliyosun cevap vermiyim diyemi komiksin cidden
Gece ismi nasıl sizce bir kız için? kızınız olsa adını Gece koyar mısınız?
ayrıca niye engelliyosun cevap vermiyim diyemi komiksin cidden
başta böyle iyi bir isimmiş gibi görünebilirde bunun bide ilerisi var. Sen o ismi koyucan o kız büyüyecek sonra etrafındakiler ''gece'' ile ilgili dalga geçicekler, cinselliğe kadar çekecekler o gece lafını abartıyosun falan demeyin olur bu. Sonra her insnaın isminin bir anlamı olması iyi bişeydir gece nin anlamı? karanlık, günün sonu yani aslında cool falan değil bildiğin anlamsız bir ismi kızına koymuş olucan adın ne gece. söylemeye utanır be dalga geçiyo zannederler kızına bu kötülüğü yapma yapıyosanda iki ismi olsun.
bence superr a
tsk ederim bebis
ben koymazdım isim biraz daha özgü biraz daha anlamlı bir şey olması lazım şimdi sen kızının ismini gece koyarsan bende oğlum olursa ismini gündüz koyarsam ilerde bu ikisi karşılaştıgında sonuçları ne olur biliyomusun
çocugun ismi ne olur sence :D
bu işin sonunu alacakaranlıga bağlıyalım uzatmaya gerek yok :)
güzel cool diyosun ama gece'nin hayrındansa gündüz'ün şerrini tercih ederim !
Cevap
43Cevap
güzel bence konulabilir :) koy koy fazlada yok kimsede.
Gece toprak dilan güzel isimler ya da eylül yaprak filanda olur. Tabi zevk meselesi bunlar yani
Ben beğendim. Kulağa değişik geliyor. Güzel bence. Hatta kendi ismim nasıl olurdu diye düşündüm daha da beğendim. Bence çok hoş :))
Ayşe, Fatma, Zeynep diye aynı isimleri koyacaklarına bence böyle isimlerde koyabilirler :)) Sıradanlıktan çıkalım :))
:))
Bence guzel bir isim ama ilerde evlenirsem ve bebisim olursa adini cansın koymak istiyorum. O yuzden koymazdim Gece ismini :)
Oğlunuz olursa da Gündüz koyarsınız. O da büyüyüp heybetli olur. Benim adım gündüz ederim dümdüz. der :D
Güzel bir isim Gece...
Ne mutlu o zaman bana :)
Hayır bir aile dostumuz var Gündüz abi. onun lafıdır o.
Biraz çakırkeyf olduğunda ve onun damarına bastığında söylediği cümle tam olarak budur:
"bak ömür, benim adım gündür, ederim dümdüz..." der ve gülüşerek göbeğine sarılırım :)
evet ismim ömür. Teşekkür ederim. Annem sağolsun. Doğduğum zaman ilk çocukları olduğum için çalıştıkları atolyede arkadaşlarıyla aralarında kura çekmeye karar vermişler. herkes bir isim yazıp kesenin içine atmış. annem çekmiş ve ömür çıkmış :) ismimi çok seviyorum. anlamını da çok seviyorum. Tekrar çok teşekkür ederim.
Çok teşekür ederim. Unisex bir isim olduğundan dolayı kızınızda da kullanabilirsiniz aslında :) ömür gece soyisim gibi 2 isim ;)
Birşey sorabilir miyim?
çocuğun olduğunda bu konuşmayı hatırlayacak mısın?
aslında bu soruyu kendi çocuğun için mi yoksa bir yakınınn çocuğu için mi sordun diye merak ettiğim için sordum. direk te sorabilirdim aslında :)
Fikirlerimi beğendiğin için çok teşekkür ederim :) Bir işe yaradığım hissi verip beni mutlu ettin :)
ayıp ettin ama şimdi :) ben kimse miyim şimdi? Beğeen arkadaşlar da çok. Bence Gayet güzel isim. Kararını vermişsin sen :) eşine e kayınvalidene sorman gerekebilir ileride :)
beni ezmesen olmazdı zaten :) sadece kuruntu yapmak istedim hepsi bu :)
yüz verdin bende kuruntu yaptım. şımardım gibi birşey. bu gayet normal birşey yani :) takılıyorum be :)
Bu da bu şımarmanın karşılığında bir şımarma oluyor diye algılıyorum ve sana saygı-sevgilerimi yolluyorum buradan :)
Ah bu ismi watpadda bir hikayede okumustum :D gercekten cok hosuma gitmisti :) hâlada öyleeee :)
yok koymam asla insallah kızım olmaz erkek oglum olsun adını edward koyacam =)
olur olur bella ismi güzel zaten :D zati biz zenginiz zengin koca kazanır eger kızınz güzelse ahahaha :D insallah oglum bana çeker =)
ahaha bana cekerse kucana atlar senin kızın merak etme var mı benim gibisi baby, semaptikikarizmatikiyakısıklı, espirili, özgüvenli, zengin, lamborgihinyli bir erkegim =)
keşke saçını savursa massalah ah burada neler oluyor bir görsen :D ahahaha ogluşuma hayır denmez tek varlım olacak onla hep takılacam :D
Güzel bir isim de ben klasik isimlerden yanayım. Özenti isimleri sevemiyorum.
bu normal de daha abartililari var.
Bu da klasik değil, ergenliğine veriyorum:) olur bu yaşlarda öyle anlamamak. şu an aklın hormonel olarak baska yerde tabi:)
Güzel olur ama ismin o insan üzerinde etkisi vardır diye düşünürüm
kızım olursa ismini ELİT bırakıcam ben
ne dersin aşkım @GENETİKKIYAMET :)
ismi sen secdin çocucğuda tek başına yap gulum bana ne gerek varki :P
Odun :)
diğerlerini de sen bırak AŞKIM @GENETİKKIYAMET :)
7 tanesini ben bırakıcam oda ıyı :)))
7 az yaa ben 12 diye düşünmüştüm :P
@GENETİKKIYAMET :D
tekpartıde 7 gulumikinci partide alan 5 i diye düşündüm ben :P
İleride oğlum ya da kızım olursa Deniz Gece ismini düşünüyorum bende 🤪🤘🏻
Vuhuuuu gecelere akalım
Espirisi kızın üstünde uygulanabilir olmaz.
Şahsen koymam. Saçma geliyo kulağa. İsimden çok nick gibi.
Aslinda guzel bir isim ama kullanilginda cokta hoş durmayabilir :)
ondan sonra geceleri dolaşıp eve gelmesin gunduzleride yatsın emi
espiri kız ama ben almıyayım
ben motosikletimin adini gece koydum :D gayet guzel isim
vardiyali calisanlara bu aksam vardiyan ne dediklerinde.. gececiyim dedigini dusun. bide kizinin orda oldugunu dusun.. tobe bismillah
Güzel isimde ilerde kız çocuğu malum bizim insanımız sever isimle uğraşmayı sıkıntı olmasın sen gene de iki isim koy derim...
artık bu isim olayları berbatlaştı gece diye isim'mi olur yaa :D kızını çağırırken geceee diyemi bagırcan :D :D
Asla. Hayır olan Aydınlıktır. Rabbin gecenin şerrinden korusun. Amin.
Ne alaka. ?
Güzel ama makarası çok olur..
Düşünsene sevgilisi seni gece gündüz skcem derse n'olur o kızın hali..
Geceee gel kızım ya da geceem gel babacım Hmm guzel bir isme benziyo :))) erkeğe gunduz kız'a gece sdkf :Ddd
Dun aksamki filmdemi gördun :Dd?
Aksam zaten espirisini patlattim zaten izlerken bende gunduz dedim. d. d. d
güzel isim
koymam 'melisa' koymayı düşünüyorum çünkü...
Eceyle uyumlu aslında oğlum olursada ege koyarım hhahaha :D
İlerde üzerinden iğrenç espiriler yapılabilecek bir isim, bence iyi düşünün.
İstanbul koydu ya okan kızının ismini ondan gerisi pek cool degil.
Muhakkak koymalısın benim de ilerde kızım olursa ismini Gece oğlum olursa da Göktuğ veya Gökdeniz koymayı düşünüyorum
saçmalamayın ya bıldıgım tek gece var o da ejdarhanı nasıl egıtırsın dekı kara ejdarha
geceydı dımı ısmı
Koymazdim marjinal olmak icin bu kadar kasmaya gerek yok klasiklerimden taviz vermem
Olabilir kulağa geceden daha hoş ve mantıklı geliyor Hacer ismi :)
güzel farklı güneşte olabilir ama :)
"Kuşluk vakti" koy kanka
Ben koymam cool da bulmam
Erkeğe daha çok yakismaz mi ya
Güzel ama soğuk bir isim.
Ben ateş koymayı bile düşündüm
Hayır koymam.
''Duru" koyucam..
Çok saçma bir isim koymam
gece gibi çökerim üzerinde gerçek olur :)
söylerler diyorum :)
Güzel bir isim :)
Öglenarasi koy hem herkes sever
ogalanada GÜNDÜZ :) canım isimm mi kalmadı yaa :)
gece isim değil soyisim için daha uygun
hem kız olcak hemde ismi gece olcak hmm... :D
bebekken çocukken gençken güzel olabilir ama bide yaşlandıgında düşün millet gelip gece nineee dicek :D:D
ismin ceren galiba :D
bu devirde isim koymakta suç büyüyünce hesap sorar sana neden bu ismi koydunuz diye :D:D
ismini merak ettim aslında :D
cok mu kötü :D
hatçe fatme zinep hiç farketmez :D:D
kızlare gece ismi koymak sakıncalı
ben koymam. ece olabilir :))
Nomal isimleri tercih ederim
Hayatta koymam kötü bence
daha güzel isimler ola bilir
gece dışarı çıkmayacaksa olur
ilginç ama koymazdım. cemre ecem falan koy
Gece gece, gece diye mi çağırıcaz çocuğu :D
Sacma bence ay yil gece gunduz
leyla koy ,
kesinlikle koymam
iyice şaşırdınız
Gece koymam karanlık olur
Gündüz koyarım 😄
Ben pek beğenmedim
sevmedım
Güzel
Çok hoş..
Haha.. çok asıl duruyor ama söyleyince bir daha düşün derim ben :) @RedRookie
Yaprak..
Sevmedim ya bir garip geldi, his uyandırmadı..
@RedRookie
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar