Çocuk & Ebeveyn 2 ay Bir kızın olsa adını ne koyardın? hulyaefsun Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Bir kızın olsa adını ne koyardın? Görüş Yaz 65 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 2 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,8b görüş paylaştı. Deniz koyarım tabii ki 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 78% 2 ay Yakın zamanda bulduğum bir isim de var. Zeliş koyabilirim. Zeynep koyabilirim. Genel olarak doğadan temelli isimler koyabilirim. Akasya, Açelya, Çağla vb ağaç ve çiçek isimleri olabilir. 0 0 Yorumla
Gideontalks Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 94% 2 ay Beste veya ezgi koyardım. Çiçek ismi koymayı da isterdim ama biraz eskide kaldı. 0 0 Yorumla
nehirryr Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Aydil, Duru, İnci bu üçünden biri olurdu büyük ihtimal 0 1 Yorumla trader4141 2 ay Aydil haric digerleri iyi Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Kizim olsaydi samira koyacaktim ama oglum oldu sencer koydum sanirim bu s harflerine bi takintiligim var 😁 0 6 Yorumla trader4141 2 ay Eski sevgilin de mi s liydi Yorumla Görüş sahibi 2 ay Yok o ş 😂 Yorumla trader4141 2 ay İyi bari.. şerefsiz den kurtulmussun😛 Yorumla Görüş sahibi 2 ay Evet bana ş ler ysramadi bosaniyorum insallah kurtulucam 😂 Yorumla trader4141 2 ay Aaa bu da mi Ş...😂 Yorumla Görüş sahibi 1 ay Evet bu ş 😂 kurtulucam inşallah Yorumla
moongirlmary Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eig 93% 2 ay Hep hayalim Mihrimah 🥴 0 1 Yorumla trader4141 2 ay Güzel Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Kızım olursa bir gün, "Güneş".. 0 0 Yorumla
MssÇÎLEKLÎŚUT Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Efnan, hümaşah, su, buse falan filan 0 3 Yorumla Croyz1n26 2 ay Hümaşah mı Yorumla moongirlmary 2 ay Ay ne güzel isim Hümaşah Yorumla MssÇÎLEKLÎŚUT 2 ay Teşekkürler :3 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,9b görüş paylaştı. Beren koyardım ismini 0 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Bilge Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Helen, Umay, Kumsal bu üçünden biri 0 2 Yorumla hulyaefsun 2 ay Bayaa iyi Yorumla MuzluSoda8181 2 ay Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
24Görüş
Deniz koyarım tabii ki
Yakın zamanda bulduğum bir isim de var. Zeliş koyabilirim. Zeynep koyabilirim. Genel olarak doğadan temelli isimler koyabilirim. Akasya, Açelya, Çağla vb ağaç ve çiçek isimleri olabilir.
Beste veya ezgi koyardım. Çiçek ismi koymayı da isterdim ama biraz eskide kaldı.
Aydil, Duru, İnci bu üçünden biri olurdu büyük ihtimal
Aydil haric digerleri iyi
Kizim olsaydi samira koyacaktim ama oglum oldu sencer koydum sanirim bu s harflerine bi takintiligim var 😁
Eski sevgilin de mi s liydi
Yok o ş 😂
İyi bari.. şerefsiz den kurtulmussun😛
Evet bana ş ler ysramadi bosaniyorum insallah kurtulucam 😂
Aaa bu da mi Ş...😂
Evet bu ş 😂 kurtulucam inşallah
Hep hayalim Mihrimah 🥴
Güzel
Aylin diye düşünüyorum şimdilik
Kızım olursa bir gün, "Güneş"..
Eliz veya Ömür koyarım.
Efnan, hümaşah, su, buse falan filan