Sessiz atın çiftesi pek olur derler ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sessiz atın çiftesi pek olur derler ama bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
İki türlü insandan da ne şerlilik gelir belli olmaz, her insanın tehlike seviyesini biraz da asıl içinde tuttuğu o gizli niyeti belirler. İster çenesi düşük olsun, ister sessiz ketum biri olsun. Ağzı iyi laf yapan kişilere güvenmek te zordur kelimeleri ve konuşmaları kullanarak muhataplarını en olmadık anlarda hipnotize eder gibi tüm yalanları doğruların tek savunucusu kendileri gibi ortama sinsice bırakırlar. Bir de o kişileri dürüst ve canayakın zannederseniz sizi avlamışlar demektir. Sessiz ketum kişiler pek konuşmazlar, onların ise herkesle aralarında kendilerinin koyduğu güvenlik ve mesafe duvarları vardır fazlasıyla. Bu duvarlar aşılması zor sınır hatları gibidir. Sonuç itibariyle hangisinin olumsuz bir niyeti varsa tehlikeli olan da odur, bunu daha iyi olarak dikkatli ve yüksek farkındalıklı analizlerle zamanla anlamak mümkün olabilir..
Sesiz insan bana kalırsa daha fazla tehlike arz edebilir, çünkü ketumdur bir defa ser verir sır vermez, senin her şeyini öğrenmek için fırsat kolar, kendiyle ilgili detayları ise senden saklayabilir. Ancak konuşkan bir insan daha dürüst olabilir ve daha az tehlikelidir çünkü her şeyi dilindedir. Sır küpü değildir. Açık net ve dobradır ve tehlike arz etmez.
Peki konuşkan kişi yalancı ve manipülatifse?
Bu da mümkün olabilir ancak Manipülasyonu fark edebilirsin. Karşı taraf seni suçlu hissetirirse sürekli bu bir manipüle mesela. Fark edilir.
Binlerce dansöz var 😂
Dansöz bile olsa bir falsosu vardır bunu unutma. 😂
İyi kıvıramıyor olabilir :D
Yok öyle deme onlara sorsan en iyi kıvıranlar dalında adaylar Oscar'a falan sjsjs
Oscar goes toooooo... 😅
😂😂
Sessiz insan o an o ortamda sessiz çünkü bir yakınlık, aidiyet hissetmiyor yüksek ihtimal. Bardağı taşıran son damla da ağzını açıp konuşmaya başladı diye tehlikeli olmaz ki. Ama sinsilik yapıyorsa o başka tabi
sessiz derler fakat içine atılarak değil çünkü o bir gün birikerek patlar. İçine atıp aktivite için enerjiye dönüştürebiliyorsa insan ona okey,
bazı durumlarda bazı şeyleri söylemek sesi açmak içe atmaktan iyidir tabiki kişilik haklarını rencide edecek şekilde değil.
Sessizlik ya da konuşkanlık, bir insanın tehlikeli olup olmadığını tek başına belirlemez. Önemli olan niyetleridir, değil mi? 🤔 Konuşkan birinin samimiyetsizliği de, sessiz birinin beklenmedik eylemleri de seni şaşırtabilir. Asıl belirleyici olan, bir kişinin iç dünyası ve karakter yapısıdır. Sen ne dersin? ✨
Cevap
10Cevap
Boş konuşan insan tehlikelidir. birde çok konuşan insan.
Sessizler daha tehlikeli derler ama bence çok konuşan ağzı iyi laf yapan insanlar daha tehlikeli
Sessiz sevmiyorum çenem cok düşük anlaşamam jdndjd
Sessiz insan daha tehlikeli sanılır çünkü ne düşündüğü belli olmaz. Konuşkan insan ise her şeyi belli eder
Manipülatif ya da yalan konuşmuyorsa tabi
Bunun konuskan ya da sessiz olmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Merhametsiz insan tehlikelidir.
Bazen bir dedikoducu çenesi düşük bir ahlaksiz insanin dünyasını basina yıkabilir bazen sessiz sakin biri arkandan korkunc bir iş çevirebilir insanlara kötülük bekleyen bir bakış açısıyla bakmak benim yapıma pek uygun degil. Kötülük eden kendine eder. Ben yine de iyiliğin daha yaygın olduğuna inanıyorum
Eskiden sessizden kork derdim ama sonra ne dilbaz sahtekarlar tanıdım,. çok konuşan da sessiz olanda kötü olabilir bazı insanlar rengini gizlemede oldukça başarılı
Sessizlerin daha tehlikeli olduğunu söylüyorlar genelde ve ben de buna çok şahit olmuş biri olaral sessiz insan daha tehlikelidir diyorum
İkiside değil sessiz ya kendiliğinden ya da çok şey gizlediğinden susar konuşkan da çok yalan söyler hangisi doğru anlayamazsın
bence bu işin çok sessizlik ya da konuşkanlıkla alakası yok..
neler gördü bu gözler 🤣😅
Sessiz insandan korkacaksın.
Yani ben uxdn
Ben sessiz ve duygusal biriyim bence kendi halimde takılan biriyim
Sessiz insanlardan daha çok geri durarım içinden ne çıkacağı belli olmuyor 😄
sesiz insan davranmaya başladığında tehlikeli olır
konuşkan insan sesizleştiğinde tehlikelişir
Kadının konuşkanı erkeğin sessizi tehlikeli derler bizim köyde
Bence kişinin diğer özelliklerine bağlı olarak değişir, net bir kalıp oluşturmak yanlış.
Bence sessiz insanlar daha tehlikelidirler çünkü çok konuşan insanlar genelde çok konuşmanın ötesine geçemiyorlar nasıl olduklarını konuşarak bile ediyorlar ama sessiz insan darbeyi nereden vuracağını iyi bilir.
Yerine göre değişir
Konuşkan insanlar ortmacı bir tamam bile çevre linçi gelir en fazla sessiz ne yapar Allah bilir japwleşwr
Hemen samimi olan çok konuskan insanlar dengesizdir net
İnsan direk özünde tehlikelidir.
Sessizden korkarım ben ama çok konusanı da sevmem
Sessiz olandan korkmak gerekir.
Senin detayda yazdığın gibi düşünüyorum
O hiç belli olmaz.
Sessiz insan tehlikelidir
Sessiz insan korkutur
Öyle derler evet
Bence de öyle
Issız adam rolü yapanlar.
Sessiz insandan korkarım