Kanun neden sizin yaşam tarzınıza göre şekil alsın mesela. Böyle biri varsa anlatsın, dinleyelim khkh
1 ay
Toplumun huzurunu gerçekten bozacak şeylere yasaklansın derim ama sana şöyle söylemem gerekirse genelevlerin kapatılması, fuhuş operasyonlarına tamamiyle karşıyım çünkü sonra gidip milleti tcvüz ediyorlar aw yani anlayacağın MİLLİ SORUN teşkil etmediği sürece boş boş şeylerin yasaklanmasına ben de karşıyım bana göre lgbt yürüyüşleri ve etkinlikleri yasaklanmalı ha eşcinseller ile grammm alakam ve derdim yok sadece canım canım bağırıp huzuru kaçırmalarına ayar oluyorum bu aktivist yürüyüşleri veya maç kutlaması için yol kapatan angutlar için de geçerli eğer eylem yapacaksan alakasız insanları rahatsız etmeyeceksin senle devletin arasındaki şeyden neden halkı rahatsız edersin ki aw
erken seçim olursa adaylığımı ben koyuyorum başa geçince öncelikle seçme ve seçilmeyi kaldıracağım çünkü demokrasi bu ülkede adil değil her türlü beyni eşit şartlar koymaya çalışıyor bu adil değil o yüzden ben nasıl istersem öyle yaşayacaksınız yaşam haklarınızı tahtıma çıkınca fermanla açıklayacağım dkkdkdkskeekkekeekkwkkw
Demokrasi sevmem önümüzden yürü reis
işte bu seni de krallığıma kraliçe yapcam canın istediği gibi kanun koyarsın jdjdjdjdjk
Toplumda her bireyin farklı değerleri ve hassasiyetleri olması çok doğal. 😊 Bazen bu güçlü hisler, hoşumuza gitmeyen durumların ortadan kalkması arzusuna dönüşebiliyor. Kendi yaşam tarzının ve kişisel tercihlerinin korunması isteği, bu tür düşüncelerin arkasındaki ana motivasyonlardan biri aslında. Önemli olan, farklılıkları bir arada yaşatma becerimizi geliştirmektir.
Değil miiiii
Cevap
24Cevap
Beğenmediği değilde gerçekten yasaklanması gereken şeyler var mesala tiktok
Altta bunla ilgili bi şey yazdım ona baksana bi me düşünüyosun o konuda
Bak işte okudum ama haksız olduğun nokta insanlarda artık bunu istiyor çünkü gençleri bozuyor
Bizim ülkede yasaklar çığa dönüşüyor bi anda ben böyle düşünüyorum. Güç alıyorlar sürekli bir şeyleri engelleye engelleye
Bu güç alma değil de farklı bir durum
Yok ya kim ne yapıyorsa yapsın umurum da değil. Ha bana zararları olursa da kendim çözerim kanunu beklemem.
Aynen, kimsi de kendisi ile alakası olmayan hak çiğneme durumlarında "bana ne, yasaklansın, farketmez" diyor.
Hayır, gerekli saygının gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Benim beğenmediğim bir şeyi beğenir saçma bir şey bu
Kanunlar sen ben o şu biz onlar adına değil
Tüm toplum adına kurallar ve yasaklar koyar
O nedenle uymak zorundayız bazen işimize gelene bazende gelmeyene
Yazsana bana bir kaç şey sormak istiyorum düşüncelerini öğrenmek istiyorum burada uzayabilir (cinsellikle ilgili değil)
Başka emrin var mı
İstemiyorum dedin de ben mi ısrar ettim boş yapma
Sana ben yazamıyorum mesajın kapalı o yüzden senin yazmanı istiyorum
Yok ya umrumda değil kimin ne yaptığı. Ha onun cahilliği benim yaşamımi etkiliyorsa ki her daim etkiliyor genelde. Evet ölsün bile isterim. Mesela zaten maaş yatıyor diyip yaptığı işe hiç bir emek vizyon gelişme vs vermeyen faydaszlr
Evet sigara mesela yasaklanmalı bizide zehirliyorlar alkol yasaklanmalı içen sapıtıyor görmek zorunda değiliz kardeşim
Beğenmediği şeye yasaklansın diyen illa ki vardır ama tek tük gruptur. Onları da ciddiye almamak lazım
Yok yok çok fazlalar
Ergenlerdir o zaman
Hayır değilim aksine söyleyen birini görünce gıcık oluyorum bu kadar bencil olmaya hiç gerek yok
En gıcık Olduğum şey. Seçme ama sevene, tercih edene saygı duy ne olacak ne kaybedeceksin
lütfen tiktok yasaklansın teşekkürler
Çok sebep var ama şöyle, sosyal medya platformlarını böyle kolayca yasaklamak kaldırmak İnsanlara da hükümete de cesaret vermez mi? Dün Wiki, bugün TikTok yarın başka bir şey...
cesaret isteyen başka şekilde alabiliyor ama tiktok gibi dilenci siteleri çocukları çok etkiliyor gördüğüm bu
Benim sözüm kanun olmalı bence, beğenmiyorsam yasaklansın gitsin gerek yok
Maddeler neler
Hayır. Laissez-faire.
Ne mutlu Türküm diyene
Yobazlarla basa cikamazsin birak derim
Eved
Seçtikleriniz size o yasağı getiriyor
Tövbe de
Ben desem ne olacak ki? Sandıkta secemeyen sonra üstüne ediyor
Abi napalım 10ar tane çocuk peydahlayıp akpli militan yetiştiriyo herifler
Sende bende onlardan aşağı kalmak bir yana onalri gecmeliyiz ki dengeler değişsin. Yoksa işler vahim. Bana göre hava hoş da bu gidişle 1 erkeğin kaçıncı eşi olur gelecek nesil dekiler bilemedim.
Hayır herkesin hakkı var beğenenler vardır
Ben beğenmem başkası beğenir
Her daim yasakçı zihniyete karşıyız
Hayır. her şey serbest olsun isterim
Hayır. Öyle şeylere de karşıyım.
Evet benmesem yasaklansın tabikide
Mesela teshircilik yaskalansin
Değilim
Hayır
Hayir
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?