Yasaklar çiğnenmek içindir düşüncesine katılmıyorum, düzen olması hayatın normal ilerlemesi için bazı yasakların olması lazım yoksa başına buyrukluk olur işler kontrolden çıkar. Yapmayacaksın denildiğinde yerimi bilirim kimseye de herhangi bir konuda zorlamada bulunmam bulunmadım şimdiye kadar. Bazı şeylere uymamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu yaparken ne aşırı katı ne de aşırı yumuşak olmalıyız olması gerektiği gibi davranmasını bilirsek hayat daha yaşanılır bir hal alır.
Yasakları yeri gelince aynen uygulamak, doğru an ve ortamda da çiğnemek güzel olacaktır bence. Konusu çok zengin ve renkli bir kavrama sahibiz insanlık olarak. Düşünelim, aşırı uyumlu olsa insanlar nasıl bir sıkıcılık olurdu, hayali bile korkunç!! Fanatik bir isyankârlık da faydasını yitiriyor... Yasakları doğru zamanda, doğru ortamda çiğnemek bu sebeple önemli ve heyecan vericidir.. Gereksiz, değmeyecek munis tavır hiçbir şeyi iyileştirmez. Sadece çiğnemek için de çiğnenmez yasak... Bu sırada bile bir matematik gerekliliği ortaya çıkar. Tedbirlerinizi almalı ve taşlarınızı doğru kareye koymalısınız. Her uyumlu güvenilir değildir... Her isyan eden de suçlu olamaz...🦄🍀🍏⭐❤️
Bana karşı bir art niyet varsa seve seve çiğnerım, bazen insanlar iyi niyet adı altında emir kipli konuşur, neyse ki niyet hissediliyor ve art niyetli olanlar bana neyi yapıp yapamayacağımı söyleyemez, haddine değil onların. Bana neyin doğru olup olmadığını niyeti iyi olan insanlar söyleyebilir. Onun dışında yasakları çiğner miyim bana mantıklı geleni yapıyorum ama bazen çiğniyorum gibi
Yasakları çiğnemek benim hoşuma gitmiyor, aksine çok rahatsız oluyorum. Yasaklar kafa karışıklığı yapar bende. Hayatımda kafa karışıklığına da yer yok yasaklara da.
:D Tam da benim gibi birine sorulabilecek bir soru ahshh Kişisel yasakları pek takmam.. Toplumsal yasaklara elimden geldiğince dikkat ederim ama deldiklerim de var yani yalana gerek yok :D Yaramazlık iyidir.. Keyifli geceler..
Çimler sporla ürüyor, lütfen basınız siz zararlı değil faydalıdır. Artık o yazılarda sanırım kalmadı anladılar yanlış olduğunu. Yanlış bilinçlenmeyi düzeltmek için dahil oldum yanlış anlaşılmasın eyvallah 🖖
Herkesin kendi normları var yaşak ya da değil bazen insan olduğundan farklı yaşamak ister bir anlığına dünyadan insanlardan kopmak ister bu durumda kural. Çiğnemek. okadar çok zevk veriorki yaşanır anlatılmaz xd
Yasağı kim koymuş? Kime göre yasak? Hangi yasaktan bahsediyoruz? Genel olarak yasakları çiğnemenin hazzı, kararı kimin verdiğini ortaya koymaktan gelir zaten. O yüzden bu soruları sordurur, sordurmalı belki de.
Yasaklara uymak daha çok hoşuma gidiyor. Çünkü yapma dediğim şeyi yapanlara fena ayar oluyorum. İğneyi önce kendime batırıyorum bir nevi. Ha başkasının yasağı ise beni alakadar etmez onu da o düşünsün. 😬
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Önceden çok yapıyordum yani birisi bana bir şey diyordu mesela yapma diyor ama ben inadına yapıyorum artık yapma deyince yapıyorum yap deyince de yapıyorum geç artık
Tek taraflı olan ve emir kipi içeren ifadelerden haz etmem. Diğer türlü insanların tavsiye verdiği konuları kendimce ilk başta süzerim ve ona göre kendime çeki düzen veririm.
Bazen okulda sigara içmek ve okuldan kaçmak gibi yasakları çiğnemek. Hoşuma gitmiyor değil ama tabii yasak olan yasaktır her seferinde pişman oluyorum ama tekrar tekrar yapıyorum. Bağımlılık gibi :D