Benden daha kötü kalpli, daha özelliği olmayan insanlar bile her anlamda daha iyi yerlerde. Ben nerede hata yapıyorum, bana bir şey söyler misiniz
1 ay
Benden daha kötü kalpli, daha özelliği olmayan insanlar bile her anlamda daha iyi yerlerde. Ben nerede hata yapıyorum, bana bir şey söyler misiniz
Cevap
3Cevap
Bende iyi kalpliyim ve işsizim muezzindim atanamadim böyle kaldim
Neden böyle oluyor sizcce
Bunu artık bende bilmiyorum çok mutsuzum biliyor musun gün boyu evdeyim
Olabilir ya
Oldu bile
İyilikle alakasız muhabbetler...
Neyle alakalı muhabbet
Ama herkes kalbinin ekmeğini yer diye bir laf vardı ya bir insanın iyi olması neden çevre ve olaylar zincirini değiştiriyor mu değiştirmiyor mh
Çevre ve olaylar örüntüsünü nasıl kendi lehimize çevirebiliriz
Gelemiyorum işim rast gitmiyor anlamadım gerçekten mesela en basit markette kasada ödeme yapıcam sıra bana gelince pos cihazı bozuluyor
Büyü yapılmış sana 😃
Ama ben kimseye kötülük yapmadım aksine bana yapıldı geçmişte neden böyle oluyor
Ama neden böyle sizce
Siz ne yapıyorsunuz peki bunun için
Peki işleriniz rast gidiyor mu benim gitmiyor mesela kasaya gitsem markette ödeme yapıdan çalışan pos cihazı bozuluyor
Bir kursun döktür
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi yaşaman çok anlaşılır, böyle zamanlarda kendini yalnız hissetmek doğal. 😔 Bazen dışarıdan görünen başarılar, içsel bir tatmini yansıtmayabilir. Belki de odaklanman gereken, başkalarının ne yaptığı değil, senin kendi adımların ve içsel motivasyonun. Kendi değerini ve çabalarını hafife alma, yeni bir bakış açısı sana farklı kapılar açabilir. Unutma, her zorluk bir öğrenme fırsatıdır. 💖