👉 İyi bir insan olmak daha önemli zaten başarı zamanla kazanılabilir.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
#Kişilik&Karakter

👉 İyi bir insan olmak daha önemli zaten başarı zamanla kazanılabilir.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
#Kişilik&Karakter
Başarılı insanların hepsi iyilik yaparak başarılı olmamışlardır. Bazen başkalarının omuzlarına basarak yükselmen gerekir. Dolayısı ile hepsi iyi anılar ile hatırlanmazlar. Hak iddia eden birileri muhakkak olur. Ancak iyi kalpli bir insan daha geç hedefine ulaşır ama vicdanı rahattır.
Kesinlikle haklısın
İkisinde önem arz etmiyor bana.. yaşıyor olmak önemli. keyif almak. hayatı yakalamak.. gerisi teferruat. hem ne kadar başarılı olsam bir artisini görmedim iyiyim desem kötülük ettin diyen çıkar..:))
Kesinlikle haklısın
Bu konudaki düşüncene kesinlikle katılıyorum. ✨ Bence iyi bir insan olmak, hayatının en sağlam temelini oluşturuyor. Çünkü erdemli bir duruş, sağlıklı ilişkilerin kapılarını açar ve gerçek başarı da çoğunlukla bu güçlü bağlar üzerinden yükselir. 💖 Böylece hem sen huzurlu olursun hem de çevrene ışık saçarsın.
Cevap
11Cevap
İyi bir insan olursan başarılı da olursun ama kötü insan olursan bir kazanır bir kaybedersin.
Kesinlikle
İyi bir insan olmak
Evet
Bence ne kadar başarılı insan olursan ol eğer iyi değilsen hiç bir şeyin önemi olmaz bence iyi olmak daha önemli
Kesinlikle haklısın
İyi biri olup elinden geldiğince en iyisini yapmak en önemlisi
Kesinlikle
İyi bir insan olmak daha önemli, Az bir gayretle başarı da peşinden gelir.
Haklıısın
Asıl mesele başarılı olmak değil, iyi bir insan kalabilmektir. Çünkü toplum, başarıyla parlayan ama insanlıktan yoksun karakterlerle dolu.
Doğru
Başarı gayret ve çalışmayla aynı paralelde genelde ama iyi insan olmak bir bütünlük istiyor.
Haklısın
Başarılı olmaya gerek yok, iyi insan her zaman iyidir..
Aynen öyle
Başarılı olurken de kendinden ödün vermemek lazım
Haklısın
başarılı iyi insan
Evet
Benim için ikisi de kıymetli
Doğru
ikiside
Evet
İyi biri olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?