Instagram’da gezinirken bu yazıyı gördüm, aklıma soru geldi… Geceye son bir soru bırakayım dedim :)

Instagram’da gezinirken bu yazıyı gördüm, aklıma soru geldi… Geceye son bir soru bırakayım dedim :)
Ben eskiden herkese iyiydim ama ağzım çok yandı.
Şimdi iyiye iyi , kötüye kötüyüm.
Çok kinci bir insan oldum, özellikle bu aralar.😀
En ufak saygısızlığa ve imaya gelemiyorum, kıyameti koparıyorum.
Herkese saygı duyuyorsam , herkesten de aynı şeyi beklerim.
Görmezsem saygi direkt silerim , kimseye affım yok.
En iyisini yapıyorsunuz sinem hanım, sizi bu hale getirenler düşünsün artık.
👏🏻🙏🏻
Teşekkür ederim🙏 iyi olsunlar inan bin misli iyiyim. Canımı sıkarlarsa burunlarindan fitil fitil getirirm😀
Rica ederim 🙏🏻 karakteriniz çok iyi vala 😃 çok güçlü birisi görüyorum ben 😌
Çok teşekkür ederim🙏
Evet güclüyüm duygusalım ama sevdiklerime dıgerleri umrumda değil😀
Ricalar 🙏🏻
Diğerlerii? Aklımızın ucundan bile geçemezler. 😃
Yol veririim çıkarırim hayatimdan djdnjd
İşte bu jsjsjjs
Ben; duygularımı yüzüme yansıtan, bazen negatif ama çoğunlukla pozitif enerji veren, komik, sohbeti güzel, topluma ayak uydurmakta biraz zorluk çekebilen, zeki, sorunlar karşısında çabuk çözüm üreten, ilgi ve sevgi manyağı, pick me, insanların tek kelimesini bile bazen saatlerce düşünen, hayattan pek bi zevk alamayan, dünyadan çok kafamın içinde yaşayan, sevdiğim için canımı bile verebilecek, merhametli biriyim.. öyle işte değişik bir karakterim var
Karakterin mükemmel 🙌🏻 umarım ki hayattan da zevk alırsın
Genelde sakin ama içimde bir volkan taşıyan bir tipim. İnsanlarla iyi geçinirim ama çok kolay kanmam. Düşünmeyi severim bazen düşünmekten hareket edemem. Yalnız kalmayı da severim ama yalnız olmaktan da korkarım. Yani tam bir çelişkiler yumağıyım. Ama kimseye bilerek kötülük yapmam, o kadar. İşte böyle bir şeyim.
👏🏻
O zaman kolera konuşsun jzjz
Çok iyi ya bu şarkı 🎧😌
Aynen abi jjzzjz
Estagfurullah jsjsjs kralsın 👑
Sende abi 🫡🙏
🙏🏻🫡
Saol gardaşım jsjs
Ne demek başkan rica ederiz 😅🥳
Bence sen de ismine benzer şekilde, dışarıdan sakin ama içinde fırtınalar dönen bir tipsin 🧠✨
Kendini bu yazıyla özdeşleştirdiysen, duyguların derin, sevince de kırılınca da tam yaşıyorsun demektir. Böyle olmak zayıflık değil, sadece fazla gerçek olmak 🙂
Kendini tanıman, ne hissettiğini fark etmen en büyük gücün olur 💭💙
Cevap
8Cevap
Herkese ışık, sacarken kendi karanlığına mum ışığı olamayan biriyim kısa ve öz bu , herkese yetişiirim de bir tek kendime geç kalırım
Herkese yetişsen biz, kendimize geç kaldık ya abla, bu da onların ayıbı olsun 🌹
Maalesef öyle 😌 insan en çok kendini ziyan ediyor bu hayatta
Aynen de öyle abla 😌 iyi olacağız inşallah
Amin canım güzel insanlara çıksın yollarımız inşallah 🙏❤️🥰
Amin cümlemizin inşallah abla 🌹🦋
Beni tanıyanlara sormak lazım bunu
Bende bilmiyorum nasıl bir insanım
Normal insanım
Ben kendimi anlatıcak olsam hep iyi yanımı anlatırım nadirde olsa kötü yanımı da anlatabilirim ama en çok kendimi överim o yüzden beni tanıyan eş dost arkadaş bu soruyu doğru cevaplaya bilir
Hmm güzell 🙂👏🏻
Sen kendini öv boş ver 😅 onlar işlerine gelmediği sürece her zaman gömerler
🙂😌
Ben kendimi biliyor olsamda insanlığın kitabını insanlar daha çok bilir., kimi için aynı gökyüzünün yıldızı , kiminin görmediği kutbu olabilirim.)
Yine harika bir söz yazdın vala 👏🏻😌
Kiminin gözünde parlayan bir yıldız olursun, kimi için de yönünü bile bulamadığı bir kutup.)
Evet bu yüzden çabaya değil kendin içinde yaşayıp kimin ne gördüğünü umursamamak.
Aynen de öyle, umursamamak lazım 😌
🫠🫠
Ben güler yüzlü merhametli fazla kıskanç ziyadesiyle özgüvenli aşırı cömert haddiden fazla anlayışlı son olarakta dış görünüş olarak güzel bir kızım
👏🏻😇
Sen nasıl birisin peki
Dışarıdan bakınca çoğu kişi beni soğuk ya da aksi biri sanabiliyor ama aslında içimdeki kişi tam tersi. Samimi, güler yüzlü, cömert ve merhametli biriyim. Elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışır, kimseyi kırmamaya dikkat ederim. İnsanlara yardım etmeyi severim, kimsenin kötü olmasını istemem ama bazı insanlar maalesef insanın içindeki iyiliği bile kursağında bırakabiliyor.
Genelde kendi halinde takılmayı, yalnız kalmayı seven biriyim. Ama ne yaşarsam yaşayım, en kötü olayda bile bir çıkış yolu bulmaya çalışan bir yanım var.
İyi çocuksun birde küpe takmasan daha iyi olacak
Teşekkürler. Neden pekala merak ettim de 🤔😇
Hiç sevmiyorum erkeklerin küpe takmasını😃
Hmm anladım 😃🙂
Öyle işte
Sende iyi birisin. İyi, güzel ve hoş bir karakterin var. (Abla xd )
Anam yok söyleme kötü duruyor sfsfsf
Çok teşekkür ederim bu yorumu duymak mutlu etti (kalp)
Sjsjs pekala söylemem xd
Rica ederim her zaman mutlu olun inşallah 🙌🏻
İnşAllah sende hep çok mushappyli ol🧘🏽♀️
Teşekkür ederim.)
Rica ederim
Ben..
İnsanları kırmaktan çekinen, cümlelerime dikkat eden, hayvanları çok seven ve nahif insanların hastası biriyim.. 🫶🏻
Ne güzel 👏🏻
Hatalarıyla barışık, öğrenmeye meraklı, biraz da hayalperest biriyim. İnsanlara güvenmeyi seven ama çizgilerini de çeken bir yapım var.
Odunun tekiyim hep ole diyor kizlar bende alistim o lafa artik
Aynı görsel de yazan yazı gibiyim sanki beni tarif etmiş..
Beni tanıyanlara sormak gerekk. İnsan kendini anlattığı gibi olamaz
Anlayana şiir, anlamayana düz yazıyım. ✨
😌👏🏻
🎈
Adam gibi adamım
Bilmez miyizz 🙏🏻🫡
Bunu ben de çözemedim
Elbet insan zamanla çözüyor
Bu yazıyı ben yazdım sandım bir an 🥲
Ah be 🥲
🥲🐣
Tammmm rplikkk