Sana seni sorsam bana ne anlatırsın?
Kolera dinleyenlere selam olsun 👋
Sana seni sorsam bana ne anlatırsın?
Kolera dinleyenlere selam olsun 👋
sevdiğim bir şarkı :D beni bana sorsan ben de bilemem tam olarak nasılım. insanın kendini arayışı da sonsuz bir maceradır eğer aramayı bırakmazsa kişi.
kendim hakkımda 10 şey söylerim ama hiçbiri insanların beni gördüğüyle uyuşmayabilir
bazen görünen değil ne görmek istediğin her şeyi değiştirir.
Vay vay vaaaay döktürmüşsün şövalye 👍👏👏
Beni benden değil de beni yaşayarak öğrenmek daha doğru olur. Merhametli bir insanım. Ama aynı zamanda sevdiğim insanı kıskanırım kollarım. Yine sevdiğim insan için bazı şeyler yaparım onun istemediği şeyler olsa da onun iyiliği için inatla ne gerekiyorsa yaparım. Kötü yanlarında sinirli bir insanım. Çabuk sinirlenmem ama sinirlendiğim zaman da kolay kolay durulmam. Sinirlendiğim zaman bir şeyler kırarım öyle rahatlarım. Ama eşya falan yani o şekilde yine kendime zarar verecek şeyler. Çok düşünürüm ince düşünürüm karşımdaki bu bence düşüncem sayesinde şaşırır. Sevdiğim insana değer veririm onun mutluluğu iyiliği için her şeyi yaparım. Ama baktım ki buradan anlamıyorsa duruma göre bir kalemle de silebilirim. Fevri hareketlerim vardır dönüş olmayan yollara çok girerim.
Kendini çok güzel anlatmışsın 👏
Teşekkürler. Doğrular neyse konuşmak lazım ✌️
Her zaman👍
Ben sessiz sakin zarif biriyim, duygusal değilim (kırılgan, alıngan, kızgınlık) vb. gibi duygularım yok dayanıklı biriyim. Kimsenin üstü altı bakmayan insan insana eşit olarak görürüm. Kendime değer veriyorum başkalarına değil kendi enerjimi veriyorum. Kalabalık geçirmek yerine tek başıma vakit geçirmeyi severim böylesi daha huzur veriyor, bir kaç kişi sevdiklerim var arada bir onlarla takılırım.
Bunu yapabilmek çok güzel 👍❤️
Hep söylerim bunu yıllardır tuhafsadım hu halimi de sanki iki farklı insanım ben bir yanım doğal güler yüzlü şen şakrak biraz deli bir yanım da var sessiz sakin herşeyi içinde yaşayan herkesin derdine hüzünlenen.. şarkı da diyor ya bir yanımız yaprak döker bir yanımız bahar bahçe ben tam olarak oyum işte.. kimisinin tabiri ile klasik yengeç hatunu..
Ay benim de yükselenim yengeç bazen bu yazdığın şeyi birebir yaşıyorum.
Yukselenim de yengeç 😂😊
Ayyy kıyamam yam yengeç 😄🥹🥹🥲❤️
*tam
😂😂❤️🙏🏻🦋
😘❤️
Cevap
15Cevap
Aksi, inatçı, dikkafalı, saf, neşeli, fazlasıyla iyi niyetli, sempatik, yer yer sinirli ve ters
Neden anlasabildigimiz ortaya çıktı
Bana da söyle 😅
Beni anlatmışsın ❤️
☺️♥️
Göründüm güçle düzeldim sandım ama hep bunalımdayım. Ne mümkün dengede durmak fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın dizeleri can yakıyor.
Ooo👍
gecen hafta kesfettim ben o sarkiyi iyimis
@portakallıjöle 2008 de çıkan şarkıyı mı
oo o zaman mi cikti 😅
@portakallıjöle tabi ki. O zaman da iyi tutmuştu. Tuğçe Kandemir de tekrar seslendirince yine popüler oldu.
valla bilmiyorum tugceden dinledim o yeni mi soyledi peki
@portakallıjöle evet bu yıl içerisinde söyledi o.
bilmem cadi diyen var deli diyen var dürüst diyen var söven var bide gercekler var kim bilir nasıl bir insanım 😀
Cadı diyorlarsa kesin iyisindir❤️
sahiden mi teşekkür ederim 😊
Evet 😘❤️
😍🌹❤
Yıllardır Ceza'dan alıyoken feyzi, bak en büyük rakibim Kolera değil Jay-Z :D
Ahahaha 😂
Ben çift ruh taşıyan bir insanım. Bir tarafım ; Sakin, kendi halinde, ılımlı.
Bir tarafım ; Cesur, Sosyal, yardımsever, doğayla iç içe, mizah anlayışı iyi olan çekici ve dobra.
Anlatılacak değil yaşanacak bir insan diyelim
kardeşim bir insanım. Adi cekilmez aptal duygusal canımsın kendinden başka herkezi düşünen aptal öncelikleri hakkında yanılmış adi canım şerefsiz adamın biriyim
Ben sessiz sakin içine kapanık az konuşan utangaç çekingen alıngan kırılgan hassas duygusal birisiyim ya
Değişik biriyim, bazen kötü bazen iyi hisseden ama kim olduğunu bulmadan önce aramakla meşgul olan biri
Hedeflerine ulaşmış düz insanım.
Ne güzel
Darısı başına.
Amin
Neşeli eğlenceli. Çok fazla derdi tasayı kafaya takmayan birisiyim
Beni şöyle düşün biraz entellektüel biraz gıcık biraz hoşa giden biraz sevilmesede olmassa olmaz kişilerdenim
Şair ruhlu bir küfürbazım
Ooo 👀
Hayallerimi hedef haline getirmiş bir insanım
Güzel
İnsan kalmaya çalışan bir insanım.
Bulunmaz değilim siradan
Ben insan değilim hocam.
Allahın yarattığı bir kulum işte
İyiyimdir esasında
sakinim
Uzak durman gereken kişiyim.
Mükemmel diyebilirim