👉İnsanı çoğu zaman en çok korkutan şey, denemeyip “ya olsaydı?” diye yaşamaktır çünkü kaybetmek acıtır; ama hiç denememek, içinde sürekli eksik bir ihtimal bırakır.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
#Kişilik&Karakter

👉İnsanı çoğu zaman en çok korkutan şey, denemeyip “ya olsaydı?” diye yaşamaktır çünkü kaybetmek acıtır; ama hiç denememek, içinde sürekli eksik bir ihtimal bırakır.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
#Kişilik&Karakter
Kaybetmek. Her konuda. İhtimali olan her konuda konuyu komple kapatırım. Şüphe kaldırmam. İyice gözlemlemeden sağlam muhasebe yapmadan hiç bi işe girmem.
Açık ara denememek.. içinde kalan hiç bir şeyi sevmem.. buyuturum acaba ne olacaktı diye.. o yüzden denememek beni öldürür.. dene kaybet.. bir daha dene daha iyi kaybet..:)))
Aynen öyle
Teşekkür ederim :))
Korku insani tedbirli yapar ozelikle kaybetme korkusu yasayanlar, bende hiç biri yok sorunda yok
Kesinlikle
Beni en çok denememek korkutur 🙃 Çünkü kaybedince canın yanar ama en azından “bildiğini” bilirsin. Denemediğin her şey ise içeride bitmeyen bir soru bırakır; insanı en çok yoran da o keşke duygusu oluyor. Kaybetmek toparlanılabilir ama hiç başlamamış olmanın telafisi yok bence 💭✨
Cevap
8Cevap
Beni ne kaybetmek ne dememek korkutur. Beni sadece Allah korkutur
Güzel cevap
Teşekkür ederim
Rica ederim
hiç bir şey korkutmaz
Bence ikiside korkutur beni ama ben her zaman keşke dememek için en azından denemeyi tercih ederim her zaman ✨
En doğrusu
Vazgeçmek korkutur. İkisinin ortasında bir eşik.
Kesinlikle
Denememek, hayatımda kaybetmek diye bir kavram yok
Evet haklısın
Denememek. Sonra bi ömür “acaba nasıl olurdu” diye içim içimi yer.
Kesinlikle haklısın
<3
korkmam da dikkat ettiğim şeyler vardır belirsizlik gibi ortada durmak gibi şeyler
Doğru
Hiçbir şey korkutmaz.
Denememek korkakların işidir.
Kaybetmekten korkan birisi elbet onunla sınanacaktır.
Kaybetme korkusu ölümden beter
Kesinlikle
Denememiş olmak üzer
Kesinlikle
Kaybetmek
Aynen
Kaybetmek efendim..
Haklısın
Denememek.
Evet
denememek
Bencede