Yalnız kalmaktan ve sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum. Peki sizin korkularınız neler? Aranızda ben korkusuzum hiçbirşeyden korkmam diyen var mı?

Yalnız kalmaktan ve sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum. Peki sizin korkularınız neler? Aranızda ben korkusuzum hiçbirşeyden korkmam diyen var mı?
Zamanında çok korkularım oldu sevdiklerimi korua derdine düşmüştüm genelde elimde ya taşla ya da dibimde bıçakla yatardım olurda sevdiklerime zarar verirler diye cunku çok gaddar insanlarla uğraştım kimsem de yoktu o zamanlar kapinin cıt sesine uyanıyordum. Şimdiyse geride kaldılar fakat korkum sagligimi kaybetmek Allah yaşatmasın
Zor gunlerdi evet
Üç harfliler beni korkutuyo yani etkisinde kalıyorum bazen 😄 onun dışında ebeveynlerimin bir gün olmayacağı hissiyatı beni biraz korkutuyor ama kabulleniyorum bir de ileride kendi kendime yetememekten korkuyorum.
Yaa ben çok seviyorum işte ama izlemesem daha iyi annemle bir başlıyoruz 3 5 tane izlemeden bırakmiyoz bu sefer etki altına alıyo 😅😄
Ben izliyorum da çekiyorum korkusunu yabancılar rahat oluyor ya evet 😄 ben uyumakta da zorlanıyorum etkisinde kalınca
Ben de öyle olunca ışık açık okuyom rahat edemezsem annemi yan oda da uyutoyrum 😅😅😅😅 evet izlememek en iyisi
Teşekkür ederim 😇
Bilmem yok sanırım düşündüm ama bulamadım zaten bu korku kelimesini de oldum olası sevmem insan neden korksun ki? Ölümde dahil hiç bir şeyden korkmuyorum korku bana ters cesur ol korkma sende ☺️
Kaybetmekten hele hiç korkma biz insanlar doğarken ayrılıkla sınanmışız 9 ay yuvan olan o dünyanın en rahat yerinden çekip çıkarmılar bizi, sonra anne sütü içmek için can attığımız versin diye dünyayı yıktığınız sütten kesilmişiz yani fıtrat dayanıklı korkma asla 😉
Mantıklı düşünürsek bu örnekler uzar gider korkmak beynin oyunu oyuna gelme üzerine git korkularının cesur kadınlar hem aşırı çekici oluyor 😉☺️
Yalnız değiliz hiç birimiz bunu sakın unutma ve yalnızlık hissinden de korkma ben aşırı severim hatta en mutlu olduğum en rahat olduğum anlar kendimle olduğum anlar diyebilirim. Bu arada korkaksan evet çekicilik zor 😂
Genellikle ben başkalarına fikir verirdim. Bu defa fikir alan olunca biraz tuhaf geldi bana 😆 haklısın bende severim aslında yalnızlığı zaten çok yalnız kaldığım için olabilir alışkınım. Ama zor zamanlarında yanında biri olsun desteklesin istiyor insan.. söylediklerini yapıcam teşekkür ederim 😊
Ben de hep fikir veren olunca deli deliyi görünce sopasını saklara döndü demek ki :)) dediklerimi yap ama sakın yaptığımı yapma olur mu ☺️
teşekkür efem
Eig vererek cesur olma yolunda bir adım attın bak olacak bu iş :))
Ne demek her zaman yanındayım korkma sen ,😂
Görselde yorganın altındaki ufaklık diyor gibi geliyor 😂
Çen korkma diye ben burdayım tövbest 😂😂😂
Eee yanında ben varım onun farkında ondan bu cesurluğu 😂
Hangimizin yok ki o egodan ama benim ki zararsız korkma sen 😂😂😂
Nihayet kabul ettin dur bekle hep bir kadının süper kahramanı olmak vardı hayalimde pelerini giyip geliyom 😂😂
Yolda yaşlı bir teyzeye yardım ettim karşıdan karşıya geçirdim sokak kedilerine süt verdim bir logar kapağını kapattım anca geldim kusura bakma 😂😂
Etkilenme dur daha pelerini savurup seni alıp aya çıkaracağım orada etkilenmek lazım acele etmez misin lütfen:))
Bana iltifat etmek için bahane aramana gerek yok istediğin zaman şeapabilirsin 😂😂
😒 şımartmak bu kadar zor mu geldi ne var yani biraz şımardıysak aşk olsun pelerinimi savurup uçup gidiyorum ben yaban ellere özlersin beni
Tamam korkma burdayım, yıldızlar kadar uzak olsakta sen yardım diye seslendiği de nefes kadar yakınım☺️
Cevap
11Cevap
Görmediğim varlıklar ve yükseklik
Korkutan bir şey yok
Sırat köprüsünde ayağımın takılıp düşmesinden korkarım, Allah hepimizi Sırat köprüsünden yıldırım gibi geçmeyi nasip etsin
Bu hayatta beni korktuğum hiç bir şey yok kaybedecek bir şeyim yok korkacak hiç birşeyim yok kafam rahat
Sevdiğim kişileri kaybetmek. Yalnız kalmaktan korkmuyorum ayrıca.
sevdiğim insanlarin hayatımdan çıkmasindan korkarım
Bir gün yaşlandığımda bütün değerlerimin hepsinin yalan çıkması.
Sevdiklerim harici hiç birseyden tırsmıyorum Murphy kanunu olacak olacak... 🥂
Her yönden özgürlüğümün elimden alınması. Sosyal, düşünce, maddi..
Bu kötü
30 senedir tek başıma yapayalnız 6 farklı şehirde sokak iti gibi savrulup durdum hâlâ da aynıyım... Bu gidişle de tek başıma geberip gideceğim. Kokumdan bulacaklar
Sevdiklerimi kaybetmekten kesinlikle..
Unutmak beni korkutuyor.
Artık beni hiç bişey korkutmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?