Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
Zamanla gececek bu acı.
Zaman geçtikce icinizdeki acıda gececek.
Biranda geçmesini beklemek imkansiz.
Kendinizi eve kapatmayın. Hayattan umudunuzu asla kesmeyin.
Bu çok onemli bu sürecte.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 ayBenimde aynisi
0181 Yorumla
Soran1 ayNe kadar süredir böylesin
Cevap sahibi1 ayBir süredir duzelmistim ama iki haftadır yine boyleyim sen
Soran1 ay4 yıldır böyleyim
Cevap sahibi1 ayBende bayadir işte senin gibi cidden kafayı siyiracagim
Soran1 ayAğlama sebebin aşk acısı mı yoksa dertlerimiz farklı mı
Cevap sahibi1 ayNasıl geçecek acaba keşke geçse çünkü hayatımı çok etkiliyor basit bir aşk acısı değil dediğim gibi hayatıma odaklanmıştım tekrar nuksetti
Cevap sahibi1 ayAşk acısı detlerimiz aynı mi bilmiyorum ki
Soran1 ayPeki o kişinin profiline giriyor musun takip ediyor musun ya da stalk yapıyor musun. Bunları yapıyorsan yarayı kanatmak demek
Soran1 ayBenim derdim aşk acısı
Cevap sahibi1 ayStalki bırakmama rağmen eski anılar mahvediyor çok önceden stalk vardı sebebi de bir şey öğrenip umutlanmamak ama cidden stalki kendiliğimden bıraktım ben bile inanmadım nasıl biraktigima
Cevap sahibi1 ayNiye giriyorsun ki sürekli daha kötü
Soran1 ayBen de bakmamaya çalışıyorum azalttım. Bende kendi kendine sürekli düşünme mevcut. Dalıp gidiyorum. Bazen o varmış gibi konuşuyorum. Uyku uyumuyorum yıllardır. Gözümü kapatmış olsam da zihnimde o var düşünüyorum istemsizce
Cevap sahibi1 ayBende de aynısı var bende hep onunla konuşuyorum şimdi deli gibi değil tabiki sadece aklımda sürekli
Cevap sahibi1 ayVe bende son zamanlar yani iki haftadır falan çok yoğun çünkü bitmişti uzun süredir garip yine düştük bir derde
Soran1 ayBilmiyorum ki sonumuz nolucak. Biz bu haldeyken onlar hayatlarına devam ediyor ve umurlarında değiliz. Karşı cinsle temas bile ediyorlardır. Düşündükçe nefesim kesiliyor bunu
Cevap sahibi1 ayYeni mi ayrıldın
Cevap sahibi1 ayHa pardon yazmışsın onceden
Cevap sahibi1 ayAynılarını yaşamamiz garip demekki aşk acisi böyle
Soran1 ayBende ayrılma bile olmadı karışık biraz ya. İyi ki de ayrılma olmadı. Onunla bi hayat kurup ayrılsaydım kaldıramazdım sanırım
Cevap sahibi1 ayBence de aynı yine üzülürdün şimdiki gibi
Cevap sahibi1 ayOlsaydın da olmasaydın da şimdi bu kadar seviyorsan onla olsaydın daha beter severdin
Soran1 ayYok ya üzülmekle kalmazdım. Kendi canımla sınardım kendimi. Ona bir şey yapamam kıyamam nolursa olsun. O bana yanlış yapsa yine sadece kendime zarar verirdim. Kimseyi böyle sevmek iyi değil ama tanışıp tanışmamak bile elimde değil
Cevap sahibi1 ayAnlıyorum seninle konuşmak çok iyi geldi hatta geliyor çünkü aşk aciisi deyince alay eden oluyor arkdaslarim felan burada bile ama senle acimizi aynı yaşamamiz
Cevap sahibi1 ayBenim gibi bu kadar seven de emin ol bulamaz
Soran1 ayO alay edenler varya insan değiller. Bizim şu başımıza gelen şey çok nadir insanların başına gelen bir şey. Geriye kalan tüm insanlar normal seviyor tanışıp devam ediyor ya da ayrılıyor. Deli divane vurulmak herkese nasip olan bir şey değil ve vurulunca karşılıklı olması evlenmek falan dünyada cennet bence
Cevap sahibi1 ayAnladım karsiliklisiz aşk senin ki
Cevap sahibi1 ayBilmiyorum son zamanlar daha kötüyüm eskiden de olurdu zaten o ilk zaman depresyona girdim falan işte sonra toparladim biraz ve inanmicaksin hiç bir erkeğe bakmadım bile hep soğuk yaptım garip yani insanoğlu ilgi manyağı da ben niye boyleyim anlamadım
Soran1 aySeninki karşılıklı mıydı ki? İlgi kısmını da ayrı konuşalım. O kısım çok başka ya. İlgi konusundan yana baya yaram var : )
Cevap sahibi1 ayKarşılıkiydi karisiik ve uzun boş ver
Cevap sahibi1 ayAma seninki daha kolay atlatılır çünkü karşıdaki seni sevmiyor umut edecegin başka bir şey yok
Soran1 ayAslında kötü olma sebebimiz olarak şunu fark ettim. Hep içimize atıyoruz. Konuştuğumuz kişiler bizi anlamıyor daha kötüye gidiyor.
Soran1 ayBende de durum karışık. Burada anlatamam. Görür falan şans eseri. Cümlelerimden tanır beni : ) karşılıksız değildi tam. Çok karışık ya
Cevap sahibi1 ayİşte en kötüsü bence de anlatma biri çıkar falan gerek yok
Cevap sahibi1 ayBuradan galiba
Soran1 ayDedin ya seninle konuşmak iyi geldi falan diye. Aslında biz birbirimizi dinliyoruz anlıyoruz. O yüzden iyi geliyor. Başkaları bizi bu konuda dinleyince içinden diyor slakça aşk acısı çekiyor falan
Soran1 ayBuradan değil ama telefonu aktif kullanan biri. Dünya küçük. Neyden korkarsan kaçarsan o seni buluyor
Cevap sahibi1 ayAynen boş ver detaya girmek zorunda değiliz zaten geçmişi anlatmanın bana da sanada bir faydası yok mesele acıyı yönetmek nasıl toparlaniriz bende burayı iki hafta önce açmak mecburiyeti hissettim çünkü kime desem başkası mı yok, işte böyle birine değer verme falan ben acıma değer veriyorum aslında ve bitmiş gitmişti iki haftadır yine çok hassas duygusal oldum gitti
Soran1 ayFaydası yok ama insan kendini anlayan birine anlatınca hafifliyor ve azalıyor acısı. Başkası mı yok ya da çivi çiviyi söker diyorlar da öyle olmuyor
Cevap sahibi1 ayYa şu çivi çiviyi muhabbeti de şu ben bu yıl birini beğendim ilk defa Kasım Aralık ayları felan evet o kişiyi beğendim iyi kibar dış görünüş olarak sevdiğin bir tipti aslında biraz mizaç olarak benziyor gibiler ya da her sevgiyle bakan insanın gözleri mi aynı olur bilmiyorum ama yine öbür kişinin yeri ap ayrı ve anladım ki sevgili olmamam bu yeni kişiyle ve uzak durdum yine belki denesem şu an bitmişti bu
Soran1 ayAcı olan şu, o kişiden başka kimi tanırsak iletişim kurarsak kuralım daha çok o kişiyi özlüyoruz ve arıyoruz. Yeni çivinin en ufak varlığı bile o kişiyi özletiyor
Cevap sahibi1 ayYani özetle o kişi hep kalbinin bir yerinde kalıyor yoksa bence insan iki kişiyi sevebilirdi ama biri daha basar
Cevap sahibi1 aySonra onu ona benzetmeye çalışırsın alakaları olmaz huy olarak tabi yine olmaz yani
Soran1 ayO kişi keşke kalbin bir yerinde kalsa da hayatımıza devam edebilsek. Bence insan iki kişiyi asla sevemez aşık olamaz. Aşk bir kerelik olan bir şey ve seçemiyorsun. Normal sevip güzel yakışıklı bulup evlenmek başka ama aşkla ilk görüşte vurulup kalmak çok başka
Soran1 ayTanıyarak sevmek bana göre aşk değil
Soran1 ayBenzetmeye çalışıp kendimizi kandırıp üzüyoruz. Gerçi ben benzetemem çünkü eşsiz o. Benzeyemez
Cevap sahibi1 ayBence de tanıyarak sevmek olur hoşlanmak olur aşk öyle değil dedigin gibi ve evet aşk bir seferdir başkasını seversin diyenler hiç hayatlarında bu izdirabi yaşamamıştır evet seversin ama aynısı olmaz
Cevap sahibi1 ayBence de hiç bir erkeğe benzemiyordu ya da aşktan mi bilmiyorum
Cevap sahibi1 ayCidden gerçekten aşık olmuş biriyle konuşmak iyi geldi benim arkadaş çevremde yok böyle bir şey yaşayan evet sevip sevgili oluyorlar da bahsettiğim şeye takıntı diyorlar
Soran1 ayAslında aşktan da değil neyden biliyor musun? Biz gözümde öyle konumlandırdığımız için öyleler. Sanki kötü hiçbir özelliği yokmuş gibi gözümüze geliyor ama başkaları bakınca o kişiye normal görüyor.
Soran1 ayUfacık derin sevme aşk görünce direkt takıntısın hastasın diye yaftalayıp damga vuranlar var. Burada bile oldu. Takıntı hasta değiliz. Rahatsız etmiyoruz saygı duyuyoruz.
Cevap sahibi1 ayDaha takıntılı insan görmemişler ben mesela mutlu olmasını isterim çünkü içten içe üzülsün de istemiyorum ama ben üzülürüm bu seferde
Cevap sahibi1 ayBende hiç rahatsızlık vermedim kendisine
Cevap sahibi1 ayBiz aslında fazla içten insanlarız bu yüzden böyle bir aşk yaşıyoruz normal olan bu sadece bu acı normal degil
Soran1 ayİşte onlar sanıyor ki haberlerde olan hayırdan anlamayan tipler gibiyiz. Zaten gerçekten seven insan rahatsız edemez ki kıyamaz. İçten miyiz bilmiyorum ama şu kör kütük aşk işi nadir kişilerin başına geliyor. Bize de denk geldi. Bana sorsan o gün orada bulunmak görmek tanımak istemezdim
Cevap sahibi1 ayKara sevda varmis 😄
Cevap sahibi1 ayBende düşündüm ama o gün maalesef orada olmak zorunda kaldım ve bile isteye aşık olduğumu düşünmüyorum öyle olsa her beğendiğime böyle olurdum geçmiş hayatım boyunca
Soran1 ayNormal karşılıklı tanıyıp sevenleri görünce baka kalıyorum üzülüyorum. Keşke ben de öyle olsaydım diyorum. Bu kadar vurulup derin sevmeseydim denk gelmeseydim diyorum. Biz seçmedik bulmadık. Sanalda falan olan bir şey değil. Gerçek hayatta vurulup gerçek kara sevda aşkı yaşamak çok zor
Cevap sahibi1 ayBirde ben onunla karşılaşmadan önce rüyamda görüyordum tuhaf bir şey sana garip gelecek garipseme beni
Soran1 ayBen seni garipseyip yargılayamam ki. Aynı acıları yaşıyoruz. Bende rüyada görme olayı olmadı
Cevap sahibi1 ayHiç görmedin mi rüyada
Soran1 ayKarşılaşmadan önce hiç görmedim. Karşılaştıktan sonra onu düşünmekten gözüme uyku girmiyor ki rüya göreyim
Cevap sahibi1 ayYok bende karşılaştıktan sonra gördüm zaten ondan önce bir şey yoktu
Cevap sahibi1 ayPeki unutmak için ilaç verseler sana diyelim öyle bir ilaç var içer misin yani unutmayi istiyor musun
Soran1 ayKarşılaşmadan önce rüyamda görüyordum yazmışsın o yüzden öyle söyledim 😊😊
Cevap sahibi1 ayYani tanıdıktan sonra bir yerde denk gelmeden önceki gece rüyama gelirdi muhterem zat
Soran1 ayO ilacı kutusuyla içerdim yerdim : ) artık acısını kaldıramıyorum
Cevap sahibi1 ayMaalesef bende o olmasaydı şimdi hayatımda her şey çok farklı olurdu biliyorum çünkü
Soran1 ayOnu hiç tanımasaydım nolurdum bilmiyorum ama şu an kötü olmazdım ondan eminim
Cevap sahibi1 ayGörmek te görmemek de aynı
Cevap sahibi1 ayBirde ben bayadir hissizdim son zamanlar ne olduysa yine dün aşık olmuşum gibi aklımda ya
Soran1 ayBen unutmak için neler yaptım bir bilsen anlatamıyorum burada. Keşke arada unutmuş olsaydım da arada bi anda aklıma esseydi. En azından esmediği zaman dinlenirdim uyurdum
Cevap sahibi1 ayBende unutmadım ki ama mutlu diye umudumu kesmeye çalışıyordum gördüğün üzere olmamış demekki unutsam kesinlikle şu an acı cekmezdim
Soran1 ayMutlular mı bilmiyorum. Ama hiç kimse bizim gibi sevemez onları. Ben yediremiyorum başkasıyla olmasını başkasının ona temas etmesini. Aklıma geldikçe ölüyorum
Cevap sahibi1 ayBende uyuyamıyorum benim uyanınca ilk aklıma gelen o kötü birşeyde yaşasam hep yine onu düşünüyorum
Soran1 ayKısacası düşünmediğimiz an yok. Şu unutanlar nasıl unutuyor geçiyor hiç bilmiyorum
Cevap sahibi1 ayBende istemiyorum ama madem aşkını bulmuş mutlu üzülmesini de isteyemem cidden bence acının zorluğu buradan anlaşılıyor misal ben benim gibi bir aşka düşüp üzülmesini istemem
Ama başkasıyla da olmasın derim keşke
Cevap sahibi1 ayAşk değil artık bunun adı her neyse bunuda ondan önce ve sonra hoslandigim kisilerden anladım aklıma bile gelmiyor hiçbiri ve en önemlisi başkasıyla olmaları umrumda da degil
Soran1 ayAşkını bulmamıştır. Normal sevdiği biridir
Cevap sahibi1 ayNe önemi var ona iyi gelmesi önemli nasıl ailem için kötüsünü istemiyor isem onun da üzülmesini istemem ben onu gerçekten seviyorum ama gerçekten yani bir annenin çocuğunu sevmedi kadar saf seviyorum bana hala sanki çocukmus gibi masum geliyor sanmıyorum böyle biri daha sevemez onu
Soran1 ayO saf masum sevgiyi iyi biliyorum. İnsan fiziksel bir şey düşünemiyorum cinsellik falan asla. Ama biz böyleyken onlar başkaları ile temas ediyor
Cevap sahibi1 ayOnlarda bunu aşk sanıyordur yapacak bir şey yok
Soran1 ayÜzücü. Yıllar sonra dönse bile, başkaları ona dokunmuş olacak. Çok koyuyor bu bana
Cevap sahibi1 ayEvet öyle baştan beraber olmalıydık onunla neyse herkes seçimini yaptı saygı duymak lazim bize de sabırla beklemek düşer nolursa olsun ya kendimizi kandırıp başkasıyla bu yola girecegiz ki artık en mantıklı o
Cevap sahibi1 ayKıymet bilen çok insan var az degil
Soran1 ayMantıklı gelemiyor o yol bana. Aklında başkası varken nişan yapmak başkasıyla aynı yatağı paylaşmak falan olmuyor yediremiyorum kendime
Soran1 ayOlay kıymet bilmek değil ki. Vurulup kaldıktan sonra kıymet bilmese de sevmeyi bırakmıyorsun
Cevap sahibi1 ayBenim yolumu kendisi kapattı yoksa ben aşkım için herşeyi yapardım bu
Soran1 ayBiliyorum tahmin edebiliyorum. Öl dese ölürdük tereddüt etmeden
Cevap sahibi1 ayBeni boş ver de çünkü kesin kaderde yok senin hikayende belki kavustunuz ve yazılmışsa başkasıyla olsa bile olacaksınız sen hayır bile diyemeyecesin
Soran1 ayBendeki olay keşke söylediğin gibi olsa. Bir gün kavuşma olacağını bilsem şu an bile her şeyi koşulsuz şartsız yapardım. İmkansızdan öteyiz
Cevap sahibi1 ayYani baskasi sarılmışsa bile imkansız ya bir insan birini severken bunu nasıl yapar ben yapamazdim ama nereye kadar ilerde herkes yuva kuracak çünkü alnizimda ne yazılmışsa o
Soran1 ayBizim gibi olup 40 küsür yaşlarında olup evlenmeyeni gördüm. İnşallah o duruma gelmeden unuturuz hiç tanımamış gibi
Cevap sahibi1 ayBen bilmiyorum ama artık önüme çıkarsa seveceğim biri evlenirim heralde sende öyle yap zor biliyorum bir insan birini gerçekten seviyorsa birlikte olmasalar bile sadık olmalı ama nereye kadar böyle üzüleceksin imkansız madem hiç bekleme sen de kapatma kendini
Soran1 ayNasıl evleneceksin ki? Kalbininde iç sesinde o var ama yanındaki adam başka biri. O adama da yazık
Cevap sahibi1 ayBekleyeceğiz o zaman ama o kişiyi değil hayatın bize göstereceği seyleri
Soran1 ayBen ondan başka bi kızla ilişki vs düşününce ya da iletişim kurunca kendimden bile tiksiniyorum ya
Cevap sahibi1 ayPeki şöyle düşün sen onunla gerçekten birşeyler yasasan mutlu olurmuydun
Dünyanın en mutlusu olacak misin
Soran1 ayYaşayıp bitse olmazdım. Ben sonsuza denk onunla istiyordum her şeyi. Zaten hayatımızı sadakatle birleştirmiş olsaydık, bu dünyada cenneti yaşardım. Her saniye omzumda bile gezdirirdim onu
Cevap sahibi1 ayCok isteyince olmuyor galiba
Soran1 ayYok ya. Onlar şu an bizimle olmak istemediler sevemediler. Hepsi bu
Cevap sahibi1 ayBen mutlu olurdum ya sonu ne olursa olsun
Cevap sahibi1 ayEvet haklısın çaba bile göstermediler ne diyelim umarım seçtikleri ve seçecekleri insanlar bizden kat be kat iyidirler onlara o güzel aşkı yasatirlar
Cevap sahibi1 ayBunu tüm samimi duygularımla isterim
Soran1 ayÜzülsün istemem ama canımı bilmeden kendi zevki için yakıp özür dilemesine rağmen kötü bir şey yaşasın istemem
Cevap sahibi1 ayBen de hiç istemedim o yüzden hep ben üzüldüm sanırım en başına kendi yoluma bakmaliydim bu aşkı bu kadar kutsallastirmamaliydim
Cevap sahibi1 ayBenimde hatam bu
Soran1 aySen zamanla yapmışsın. Bende o öyle olmadı. İlk görüşte vurulup kaldım
Cevap sahibi1 ayYa iyi ki cevap yazmışım hafifledi gibi gerçekten ağlıyordum gün boyu beni anlayan birinin olması burada normalde bulmak zor bir karar verebilirim artık sakin kafayla insan uzulunce beynini kullanamıyor maalesef
Bu arada benimde ilk görüşte aşktı
Cevap sahibi1 ayKarşı taraf istemediği için hep yoluma taş koyduğu için sağolsun umudumun içine ediyordu onun sayesinde bir nebze olsa hayatıma baktım şimdi bu zamanlar yine kötü hissetmem ozlemem garip geldi
Soran1 ayİyi gelebildiysem ne mutlu bana. Seninle aynı şeyleri yaşayıp birbirimizi anlamamış bana da çok iyi geldi
Soran1 ayBüyük ihtimalle yine iniş çıkış yaşayacağız ve iletişimde kalıp destek olmamız daha iyi olacak bizim için. Çünkü o en kötü anda insan ufacık iyi gelecek bir şey arıyor. O an bulamamak çok kötü
Cevap sahibi1 aySen iyi oldun mu peki
Cevap sahibi1 ayOlur ama senden bir şey isteyeceğim yanlış anlama burada insanların acılarını kullanıp daha sonra özele çağırıyorlar bunu benden istemezsen senin sorunda arada konuşuruz
Cevap sahibi1 ayAma sadece burada senin öyle bir derdin olmadığını anlıyorum bu sırrımı artık sen biliyorsun bende seni konuşabiliriz bence bir mahsuru yok
Soran1 ayHer şeyi geçtim onu kullanmış olurum öyle bir niyetle bu soruyu sormuş ve seninle konuşmuş olsam. Ben ona öyle bir şey yapamam. O yüzden güvenebilirsin. Şu ana kadar neysem bundan sonra da oyum sana
Cevap sahibi1 ayÇok teşekkür ederim o zaman konuşuruz ben veya sen kendini kötü hissettiğinde ama flörtöz değil sadece aynı ortak konumuzu konuşacağız
Soran1 ayBu tedirginliğin şüphen olmamalı. İçine sinmeyen hiçbir şeyi yapma. Ne konuştuysak ve ne planla hareket edelim diyorsak, sözümün arkasındayım. Sen iyi birisin ve sağlıklı iyi gelecek bir iletişim kuralım istiyorum
Cevap sahibi1 ayYa biz bence iki aynı derdi olan arkadaş olduk umarım birgün iyileşir birbirimize gerek bile duymayiz
Cevap sahibi1 ayUmarım gece rahat uyursun acin az biraz hafiflemistir
Soran1 ayEvet arkadaşız ve birbirimizi iyi anlıyoruz. Zaten şu durumumuz herkeste olmuyor. Napalım başa gelen çekilir. Keşke uyuyabilsem keşke
Cevap sahibi1 ayBende uyuyamıyorum dertsiz insanlar değiliz maalesef
Soran1 ayDün baya kötüydüm öğlen. Yeni paylaşımı düştü önüme
Cevap sahibi1 ayNeyse seni ben tutmiyim burada buluşuruz iyi hissetmezsen yazarsın ki umarım bir şekilde unutursun gerek bile kalmaz
Cevap sahibi1 ayTakip etme bence
Soran1 ayBeni tutmuyorsun. Eğer müsait değilsen anlarım. Teşekkür ederim vakit ayırdığın için. Aynı şekilde sen de yazabilirsin çünkü aniden bastırıyor o kötü anlar ağlamalar. İyi biliyorum
Cevap sahibi1 ayTamam ama sende stalk yapma söz ver bana böyle iyilesemzsin
Cevap sahibi1 ayŞimdi dışarı cikicam arkdaslarla yoksa yazardım
Cevap sahibi1 ayPaylaşımlarını görme
Soran1 ayYapmayacağım çünkü o hayatına devam ediyor. Umarım arkadaşlarla dışarı çıkman seni daha iyi yapar kafan dağılır. Görüşürüz 🙏
Cevap sahibi1 ayPeki sende görüşürüz
Soran1 ayMerhaba. Bugün nasılsın?
Cevap sahibi1 ayA merhaba iyim sen 🙂
Soran1 ayİyiyim ben de. Dün çok iyi geldin. Bu gece daha iyi uyudum. Konuşmamız gerçekten çok iyi geldi. Onu fark ettim 😊
Cevap sahibi1 ayNe güzel çok sevindim bende
Soran1 aySen nasılsın nasıl gidiyor. Geçenki aniden bastıran ağlama krizin mod düşüklüğün aynı mı yoksa
Cevap sahibi1 ayDün kafamızı dağıttık arkadaşlarla hem onlar hem seninle olan konuşma bana gayet iyi geldi ağlama bitti artık bu da iyi yanı
Cevap sahibi1 aySeninde düzelmene çok sevindim uyuman güzel bir adım
Soran1 ayBen de senin o aniden bastıran döneminin bittiğine sevindim. Arkadaşlarınla çıkman süper olmuş 😊
Cevap sahibi1 ayÇok iyi birisin teşekkür ederim böyle böyle unutacagiz inşallah
Soran1 ayAma dün bana güvenmeyişine kırıldım desem çok olur. Alınma da fazla olur. Kötü hissettirdi 🤭 bilsem ki şu yaşadıklarım olmayacak ya da bitecek, tüm bu uygulamayı her şeyi silerim. Burada rol yapıp ajitasyonla birilerini kandırarak iletişim kurmak çok kalitesizce bir davranış ya
Cevap sahibi1 ayBizi istemeyeni istememeyi öğreneceğiz
Cevap sahibi1 ayAma ben denk geldim böyle kişilere varlar seni de öyle sanmadim zaten konuşmak istiyordum seninle ama yanlış anlardın beni diye öyle dedim
Soran1 ayBirbirimize karşı iyi geldiğimizi bildiğimiz biri varken bence yanlış anlaşılmayız. Ki her şeyi konuşabilen ve birbirini anlayabilen nadir 2 kişiyiz
Cevap sahibi1 ayBence bizim de bir silkelenmemiz gerekmiyor mu
Cevap sahibi1 ayEn iyi cevap için teşekkürler
Soran1 ayRica ederim. Nasıl bir silkelenme?
Cevap sahibi1 aySevgilisi olan birini sevmemem gerekiyor seninkinin ilişkisi var mı yok mu onu bilmem ama bize yakışmıyor
Cevap sahibi1 ayCidden çok samimiyim bu konuda rahatsızlık duyuyorum zaten iki haftadır özlem ve sevgim vardı önceden bir şey yoktu bitmişti bende
Soran1 ayBilmiyorum ilişkisi var mı. Sevgilisi olan biri diyip kötüleme kendini. Sonuçta o sevgiliden önce tanıdın onu ve o kendisi gitti. Sevgilisi varken tanışıp sevmedin
Cevap sahibi1 ayİyide şimdi diyordum hani sana diyordum ya unutmuştum diye kısa süredir yine böyleyim bu saçma çünkü o zaten birine ait yani yakışmaz ya ben sevgilimin başka bir kızın böyle sevmesini istemezdim böyle yapınca karşıdaki bana buz gibi geliyor yani içimde huzursuzluk yaratıyor
Cevap sahibi1 ayBence sana umut vermek gibi olmayayım senin yine bir şansın var niye çünkü sevgilisi var mı yok mu bilmiyorsun onunla ama benim zaten uzun süredir sevgilisi olduğunu öğrenince unuttum bir şey hissetmedim ve bence benim yaptığım yani sevmem çok saçma ve iyi hissettirmiyor açıkçası bunu da birtek sana rahat bir şekilde açıklıyorum
Cevap sahibi1 ayCidden böyle birini mi seviyorsun çok kötü ya
Cevap sahibi1 ayİyide böyle birinden sana da hayır gelmez gerçi yazmıştın başkalarının ona dokunduğunu da ben evli sandım kızı
Soran1 ayDaha farklı durumlar var burada açıkça anlatamıyorum herkese açık. Benim gibi iyi biliyorsun ki insan seveceğini vurulduğu kişiyi seçemiyor ki.
Soran1 ayTam sandığın gibi biri de değil. Anlatamıyorum açıkça burada ya. Ama öyle değil
Cevap sahibi1 ayE yine de bir kereliğine olsa konuş onunla belki oldunuz belki duzeldi
Cevap sahibi1 ayİyide herkesle birşeyler yaşamış biri sonuçta
Soran1 ayHerkesle değil. Ya burada anlatamıyorum. Özelden anlatırım anlatsam. İstiyorsan oradan anlatiyim ya da susucam 😊
Cevap sahibi1 ayYok ben önceden de sana dedim özelini anlatma diye ama böyle biri de sevilmez be kardeşim ya
Sen imkânsız deyince ve dokunma falan ben evli sandım seninkisini. Anlatmak istemiyorum anlar dedin diye de hiç yazmadım evli mi diye sormadım
Soran1 ayYok evli değil ama sandığın gibi biri de değil. Çok çorba oldu ve anlatamıyorum. Doğrusunu detaylı anlatamam
Cevap sahibi1 ayboş ver ben unuttum sende unut bak mesela ben kendime bir sebeb koyup hissim gitti sende öyle yap böyle bir kız sevilmez bak gerçekten onunla da olamazsın başkalarıyla olmasını hep izliyecek gibisin öyle görünüyor
Soran1 ayEvet tam öyle. Başkasını hayatıma alamıyorum. Onunla da olmuyor onsuz da olmuyor. Lanet çıkışı olmayan bir durum bu
Cevap sahibi1 ayBilmiyorum denemekten ben dün biriyle tanıştım görür görmez içimde güzel hisler oluştu sanırım onunla konuşmaya devam edicem
Sende öyle yap kendini kapatma dene birini sevmeyi dene olucak emin olabilirsin onlar bize ait değiller öyle olsa şu an yanımızda olmuşlardı önemli de değil belki onlarla mutlu bile olmayacaktı her şeyde bir hayır var buna inanıyorum
Soran1 ayBen tanışamıyorum. Suçlu hissediyorum ihanet etmiş gibi hissediyorum. Ama öyle sandığın gibi herkesle her şeyi yaşayan biri değil
Cevap sahibi1 ayAslında erkeklerin aşık olduğu kız tipi tam olarak senin bahsettiğin tarzda bence böyle birine aşık olunmaz senin ki takıntı kesinlikle
Cevap sahibi1 ayBen öyle biri olmadığım içinde kız bana normal gelmiyor doğrusu 🙂
Soran1 ayÖyle sandığın gibi o tip kızlardan değil. İnsan en kötü insana bile aşık olabilir ve bunu seçemiyor. Bunu biliyorsun bilmelisin. Sen anlarsın beni. Bari sen bana takıntı deme
Cevap sahibi1 ayBir bu birde seni seviyorum diyene asla inanmamak gerektiğini anladım o bana seni seviyorum demişti bak şimdi yanımda bile değil başkasıyla ama ben üzülmüyorum sadece fazla herşeye kanan bir insanım
Soran1 ayBen de kandım. Ama takıntılı değilim. En ufak yanlış bir şey yapmadım. Takıntılı olan yanlış yapar rahatsız eder. Hiçbirini yapmadım yapamam
Cevap sahibi1 ayBunun nesine aşık olmuş olabilirsin ki hadi beninkisi seviyorum seni diye aşık etti ilk görüşte seninkisinin kusura bakma ama kimseye faydası yok sana da
Soran1 ayBen ister miydim böyle olsun. Bilsem o gün orada bulunmazdım
Cevap sahibi1 ayHayır takıntı illa karsidakine bir şey yapana denmez sen şu an yaşadığını aşk sanıyorsun bende öyle sanıyorum bence yanlış yoldayız
Soran1 aySeviyorum demeden de ilk görüşte vurulup kalınan şey de aşk olabiliyor
Cevap sahibi1 ayVe bunu da dün gördüğüm kişiden anladım aşık olsam kalbim yerinden çıkmazdı
Soran1 ayO zaman aynı şeyleri yaşamamışız demektir. Benim ona vurulmamda seni seviyorum demesiyle olmadı. Sizde öyle olmuş ama bende öyle değil
Cevap sahibi1 ayAslında bana seni seviyorum deyince inandim hoşuma gittiyse aşık oldum öyle diyince ama gerçek aşkın dün gördüğüm kişi olduğunu düşünüyorum bunu da sana söylüyorum bak ben aşık olabildim sende olabilirsin ben sana birilerini yara bandı olarak kullan demem zaten o aşk geliyor anladın mı ve öbürünü düşününce yanılmışım zaten o içimdeki huzursuzluk bundanmis
Soran1 ayŞimdi dün gördüğün kişiye aşık mı oldun
Cevap sahibi1 ayHayır ikimizde ilk görüşte sevip birlikte olmadık o kişilerle aynılarini yaşadık bence
Soran1 ayBilmiyorum artık hiçbir şeyi. Sadece uyuyamayan yorgun bitkin birine dönüştüm
Cevap sahibi1 ayŞimdi değil uzun yıllardan sonra ilk defa bu da bence gayet mantıklı
Sana umut olmaya çalışıyorum sende kapatma kendini o kızı at kafandan ve gör bak nasıl gerçekten gözlerin ışıl ışıl oluyor nasıl kalbin çarpıyor ben iyileştim sende iyileşeceksin
Soran1 ayNasıl geçiyor naptın da azaldı bitti
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk acısı gerçekten insanın içini oyuyor, seni çok iyi anlıyorum 💔 Şu an hissettiklerin tamamen normal, kendini zayıf falan sanma. Zaman en büyük ilaç ama tek başına yetmiyor. Duygularını bastırma, ağlamak iyi geliyor. Mümkün olduğunca evde kapanma, kısa yürüyüşler, arkadaş sohbetleri, sevdiğin müzikler, yazı yazmak iyi gelir. Gerekirse bir uzmandan da destek al, bunda hiç utanılacak bir şey yok 🌿
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayboş ver kanka
01 Yorumla
Soran1 ayKeşke elimde olsa. Bilseydim o gün orada bulunur muydum
1 aydoktora git
04 Yorumla
Soran1 ayPsikoloğa gideceğim
Soran1 ayYıllardır geçmedi unutamıyorum. Belki psikolog iyi gelir
- 1 ay
psikologlar da doktor ya knk
- 1 ay
ben gittim iyi gelmedi umarım sana iyi gelir bol şans
Detaylı bilgi