Ne hikmetse dedikoduya bayılıyorlar. Bir de kendilerini çok kibar gösteriyorlar, yapmacık şekilde aşırı itici geliyorlar. Iyy hiç sevmiyorum
1 ay
Ne hikmetse dedikoduya bayılıyorlar. Bir de kendilerini çok kibar gösteriyorlar, yapmacık şekilde aşırı itici geliyorlar. Iyy hiç sevmiyorum
Burçlara tamamen inanmasam da Terazi insanları genelde denge ve uyum ihtiyacı yüzünden herkesle iyi geçinmeye çalışır. Bu bazen iki yüzlülük gibi algılanabilir çünkü birine evet derken diğerine hayır diyemezler. Dedikoduya gelince, sosyal insanlar oldukları için konuşmayı ve bilgi alışverişini severler. Ama senin dediğin gibi yapmacık kibar tavırları da rahatsız edebilir, katılıyorum. Ama bunu tüm Terazilere genellemek bence haksızlık.
İşte aradığım yorum bu
Belli ki canın çok yanmış, üslubundan öfken akıyor, haklı olarak gıcık olmuşsun 😅 Ama şunu söyleyeyim: burçtan çok karakter ve yetişme tarzı belirleyici. Terazi’lerin iletişimi sevmesi bazılarında dedikoduya kayabiliyor, o ayrı. Ama hepsi iki yüzlü değil. Seni rahatsız edeni mesafede tut, genelleme yaptığında kendini de gereksiz germiş oluyorsun 💆♀️✨
Cevap
2Cevap
Erkek adam niye burçlarla ilgilenir ki ak. Kadınlara bazen çok hak veriyorum.
Tamam en erkek sensin
Dedikodu konusunda bişey diyemem ama ne ikiyüzlüsü kanka sana denk gelen öyle diye genelleme yapma
Kadınlarında bunu gördüm net
Haa ben erkeğim bide terazi burcu bi an dellendim
hayir ya yukselenim terazi öyle degilim
Yükselen demedim zaten, gerçek burcu kastediyorum
Senin burcun ne
Söylemem , bok atarsın şimdi :d
Sen b0k atıyosun terazilere biz niye atmayalım sana
Ee doğruları konuşmayalım mı. gördüğümü söyledim bırak şimdi denge adalet arayışını, gerçekleri söyledim eleştiriye de gelemiyosunuz çok alıngansınız her boka alınıyonuz
Her şeyi burçlara mâl etmek doğru değil karşına çıkan kadın karaktersiz ise biz ne yapalım
Yok sizde baya sinsilik de var. çok tanıdım terazi kadını. kibarlık yapcaz diye cilveli konuşmalarınız bile bana itici geliyor sempatik gelmiyorsunuz. hava grubunda ikizler kadını daha iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?