Bence Snapchat kullanması, gömleğin düğmesini vicdanına kadar açıp keko keko kolyeler takması, babet çorap var bi de veya skinny giymesi bilekleri sıkıyor ayy düşündükçe mide bulantısı, hanzoluk falan daha saymadım
1 ay
Bence Snapchat kullanması, gömleğin düğmesini vicdanına kadar açıp keko keko kolyeler takması, babet çorap var bi de veya skinny giymesi bilekleri sıkıyor ayy düşündükçe mide bulantısı, hanzoluk falan daha saymadım
Bizim kitabımızda paranın hükmü yoktur. Bu masada sadece hakedenler oturur diyenler var ya ay nefret ediyorum neyse ki bana demiyorlar ilahi bakış açısı ile oturduğum masalarda duyuyorum.
Ya senin kitabına da başlarım masana da bunlara inanan var ya 😭
Jaksjks okurken kulaklarımda nutuk geçti
Saydıkların görsel birer facia ama benim için asıl 'run for your life' dedirten (arkana bakmadan kaç) özellik: Garsona veya kuryeye kötü davranması. Yanındaki kadına prenses gibi davranıp, dışarıdaki insanlara üstten bakıyorsa o düğmeler kapalı olsa da kurtarmaz! 🚩
Bir de listenin başına 'Eski sevgilisini her fırsatta delilikle suçlamasını' ekliyorum. Hep onlar deli, beyefendi hep mağdur... Tabii babet çorap ve o sıkışmış bilekler de üzerine tüy dikiyor, katılıyorum sana! 😂
Burada tek bir “kesin red flag” söylemek zor çünkü kişiden kişiye çok değişiyor. Ama genelde insanı soğutan şeyler dış görünüşten çok davranış oluyor. Saygısızlık, sürekli yalan, sınır tanımama, aşırı ego gibi şeyler çoğu kişi için daha net kırıcı oluyor.
Giyim, sosyal medya falan daha çok kişisel zevk meselesi. Birine itici gelen şey başkasına normal gelebiliyor.
Beni en hızlı soğutan özellik, kendini olmadığın biri gibi göstermeye çalışma huyu oluyor 🚩
Sırf karizmatik görünecek diye yapmacık konuşmalar, abartılı özgüven, herkese hava atmalar…
İster Snapchat kullansın ister gömlek düğmesi göbeğe kadar açık olsun, samimiyetsizse benim için direkt red flag 😅
Cevap
2Cevap
İlk konuşmada yavrum falan gibi hitaplar kullanması, boydan istemesi, argo konuşması. Argo konuşup da anlaşabildiğim kimse olmadı.
Küfür etmesi kadınları aşşağilamasi geniş olması anneci olmazı cimri olmasi
Hangi erkeği anlatıyorsun anlamadım ama bu ben değilim 😜
Buradakıler gıbı olması, allah esırgesın
Diksiyonu kötü olması
Ay evet ya cokkkk Haklsınnn şiveli sevmiyorum ben her türlü yöreyi dümdüz Türkçe konuş ya.
Bende
Kız çevresi olması
Başarısız olması
Bunların hiçbiri yok
sürekli kız takip etmesi ilgisiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?