Her ne kadar tatlı olsalar da herkese karsı sempatik samimi olan erkekler bana göre çok red flag. Mesela konuşurken "güzelim" diyor ve sende mutlu oluyorsun doğal olarak sonra da bir bakıyorsun çocuk aslında herkese güzelim diyormuş😔😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayPara isteyen, kılık kıyafet konusunda aşırı önyargılı olan sorumluluk almak yerine suçu karşı tarafa atan, soğuyunca acımasız olan, ağzından küfür eksik olmayan, geçmişi çok kötü olmasına rağmen tertemiz kızla beraber olup her şeyin en idealine sahip olmak isteyen, kadınları alt sınıf olarak görüp ezmeye çalışan erkek tehlikelidir.
Hiyerarşik savaşa dönüştüren bu tarz erkekler kontrolü eline alması için karşıdaki insanı yıpratmaktan çekinmez ve bundan keyif alır.
Tüm dünya ona hizmet etmelidir çünkü erkek olarak doğmuştur. Yanındaki kadını gram umursamaz ona buna üzülür dertlenir acır. Kimi zaman iyi davranır içten görünür ama bunu sevgiye bağlamayın... Bazıları bilinçli bunu kullanır bazıları ise alışkanlık dolayısıyla içten davranmasına sebep olur.
Bir red flag özelliği daha eklemek gerekirse;
Eski sevgiliyi size karşı ideal bir partner gibi yorumlaması. Bu çok kritik noktadır çünkü kıyaslama yapmıştır çoktan
Kendinizle ilgili söylediğiniz herşeyi günü gelince size karşı kullanır yüzünüze vurur bunu yaparken en ufak üzüntü olmaz içinde hak ettin der.
Hakkını savunmana bile izin vermeyen erkek sizi ihtiyacı için yanında tutuyordur.
Sayabileceklerim bunlar10 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayKıskanç, maço, sürekli seni kontrol eden, manipülatif, duygusal zekası düşük, öz eleştiri yapamayan, dinlemeyen, kadını m. lı gibi gören, yobaz, gerici, kadınlara sürekli kadınlık dersi veren, pinti, romantik olmayan, kaba sapa, öfke sorunu olan, mahallesinden çıkmayan, anasının paşası, sürekli aynı şeyleri yapan, yeniliğe kapalı, ön yargılı.
47 Yorumla- 7 ay
Okurken içim daraldı be, şahane liste.
- 7 ay
@rekreasyonistt iyi bir gözlemciyimdir. :P
- 7 ay
@aceleon toksik erkeklere şans vermiyoruz. inan bana az bile yapıyoruz:
4B Hareketi" (4B Movement) Güney Kore’de son yılların en büyük sosyolojik olaylarından biri haline geldi. Güney Koreli kadınların bir kısmı, toplumsal cinsiyet eşitsizliğine ve erkeklerin tutumlarına tepki olarak "dört hayır" etrafında birleşti:
Bihon: Evliliğe hayır.
Bichulsan: Çocuk doğurmaya hayır.
Biyeonae: Flörte/sevgili olmaya hayır.
Bisezue: Cinsel ilişkiye hayır.
Güney Kore şu an dünyanın en düşük doğum oranına sahip ülkesi (kadın başına düşen çocuk sayısı 0.7'nin bile altına düştü). Hükümet çocuk yapmaları için para teşviki verse de kadınlar, "Mesele para değil, yaşam tarzı ve saygı" diyerek bu tekliflere pek sıcak bakmıyor.
Yani aslında bu bir çeşit "sessiz grev". Kadınlar, kendilerini güvende ve eşit hissetmedikleri bir sistemde "oyunun içinde yokuz" diyorlar. - 7 ay
bu tarz bi grevi de ben son derece toksik buluyorum ama neyse.
toksik olmayan İNSAN bulursan haber ver ben de birlikte olmak isterim o kişiyle.
ha bu sistem neye gebe, yabancı uyruklu kadınlara yönelmeye, erkeklerin eşcinsel olmadıkları halde erkeklere yönelmelerine, p*rno sektörünün ve seks işçiliğinin olduğundan çok daha fazla güçlenmesine, nüfus yetersizliğinin askeri sonuçlar doğurmasına ve tecavüz oranlarında istenmeyen derece de artışa.
türkiye de eğer arap sığınmacılar olmasaydı aslında nüfusun azalmış olması iyi olabilirdi çünkü bu sefer el de kalan az sayılı işçi sınıfa muhtaç olunurdu en azından işçinin yüzünü güldürmeye yarayabilirdi her şerde bi hayır vardır. - 7 ay
@aceleon Güney kore'de çok sapık ve korkunç bir sistem var hemen toksik yaptın kadınlar kendini saklayınca... tipik bir ataerkil zekası gibi. kadınlar çok yüksek standart güzellik algılarına maruz kalıyor öyle böyle değil hemde. ayıra taciz tecavüz ya da gizli foto çekme olayları çok var. bir zahmet araşştır.
- 7 ay
dediğin şeyleri zaten biliyorum ha ama senin dediğin sistem de daha çok artacak zaten şu an bu kadar fazlaysa bir de rızalı şekilde ilişkiye giremediklerinde düşün.
gel gelelim ataerkil olayına, hiç inkar etmem eşitlik diye bir şeyin hiç bir versiyonuna inanmıyorum evren komunist değil maalesef.
amabakış açın muhtemel bir feminist yani normalde eşitlikçi için çok tek taraflı.
kadınlar çok bilmem ne standartlara maruz kalıyormuş, aksini idda etmem ama erkekler için olan standartlar daha rezil ve aşağılık, sizin için olan standartlar en azından sizin üzerinizden sizin görüntünüz üzerinden, bizim için olan standartlar bizim üzerimizden bile değil para üzerinden, para bizim bir parçamız değil güzellik gibi bizden ayrı bi fiziki varlık. o sistemi de ataerkillik çıkardı diyebilirsin hak da verirdim ama maalesef bu sistem keyfiyetten değil mecburiyetten çıktı, çünkü bu sistem olmasa erkeklerin çok büyük bir kısmı kadınsız kalırdı erkekler de baktılar kendileri kadın bulamıyorlar dediler bari bize gelmiyorlarsa da paraya gelsin hiç yoktan iyidir diye (katılmıyorum ama olay bu)
- Kişilik & Karakter konusunda 13,9b cevap paylaştı.
7 ayAzıcık bişey olsa hemen prensese bağlayan, acıya dayanıksız, beyni ve omurgası olmayan, kaba Saba konuşan ya da saygısız ve kibirli olan her iki cinsi de sevmiyorum.
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayE mutlu olduktan sonra bagimli olma. Bu sana ayna olsun.
Bende her kiza gulerim, hayatimda bir tane sevgilim oldu sadece. Dedigin bu gulumseme olayı senin ilgini cekmeyen erkek yapsa ona red flag demezsin , o yuzden en red flag diyemezsin buna.
En red flag bencesi osu şusu busu yok, en red flag erkek pasif agresif davranis sergileyen erkektir , bak pasif agresif olmayan seni aldatir ve gelir sana derki "ey ayşe seni aldattım affediyorsan devam edelim " der. Sen bunu soylerkenki kararliligina oylesine bir saygi duyarsinki şaşirirsin, iste boyle hissettiren erkek en yesil bayrak erkektir. Evet isin icinde aldatmak var evet, fakat işin derinlemesine indigimizde isler cok cok farkli. Hani kizi basina tac yapan erkekler yine de kizlar tarafindan sevilmiyor terk ediliyorya iste nedeni ustte anlattigimdan dolayi. Pasif agresif ve muhtaclik şemasından dolayi. Ama verdigim ornek en çarpici en top seviye bir ornek. Aldatma kabul edilir bisey degil cunku, bence anlamissinizdir red flag nedir green flag nedir.
Biri güç, diger gucsuzluktur.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence hissettiğin şey çok haklı, kimse “özel” sanırken aslında herkese aynı söylenmesini istemez 😔💔 Böyle erkeklerde sınır belirsiz, flörtle normal sohbeti karıştırıyorlar. Senin için red flag olabilir, ama bazıları buna “sıcakkanlılık” diyor. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Rahatsız ediyorsa mesafeni koyman çok normal 😉✨
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
25Cevap
7 ayo kadar üzücü ki bu üstüne bişi diyemem şu an
22 Yorumla
Soran7 ayBir baktım yeni tanıştığı bütün kızlara aynı şeyi söylüyormuş şok oldum resmen
- 7 ay
yen tanıştıklarına güzelim demesi daha büyük red flag zaten üzülmene değmez
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bence de herkese aynı yakınlıkta ve aynı sözleri kullanan erkek çok güven vermiyor. Özel hissettirdiğini sanıyorsun ama aslında bu onun genel hali oluyor. Samimiyet ile flörtözlük arasındaki çizgi net değilse red flag oluyor benim için.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayToksik maskülense/feminense çizerim üstünü. Örneğin siz sağlıklı bir insansınız ama o 'Ben kıskanır kısıtlarım' diyorsa veya manipüle edip trip atıyorsa kışkışlayın onu hemen. Toksik insanlar bulundurmayın hayatınızda, sağlığınıza yazık.
01 Yorumla- 7 ay
🚩 Red Flag: Potansiyel tehlike ve sakıncalı karakteristik özellik emareleri manasına geliyor. Yukarıda örneklerini verdim.
Ben her kızla rakıyla balık gibi olurum 😂😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
7 aySizlerde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz ama
26 Yorumla
Soran7 ayNereden biliyorsun belki öyleyim
- 7 ay
Sen nereden biliyorsun ki genelleme yaptın o zaman bütün erkekler demeyeceksin
Soran7 ayÖyle bir şey söylemedim
- 7 ay
"Her ne kadar tatlı olsalar da herkese karsı sempatik samimi olan erkekler bana göre çok red flag. "
Bunu kim yazdı o halde hanımefendi?
Soran7 ayorada belirli bir erkek tipinden bahsediyorum ya hani
- 7 ay
Bende aynı durumdan bahsediyorum işte
7 ayErkek arkadaşları arasında suna caktım, sununla yattım , şu kadar skorum var dıye ovunen. Biriyle yatmayı matah birseymıs gibi sana erkek.
20 Yorumla
7 ayBurçlara inanması, makyaj yapması. Daha çok şey var aklımda ama şuanlık bunları söylesem yeter.
01 Yorumla
Soran7 ayMakyaj yapması ne alaka
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aySizin red flag ikizi xikeyim. Muna godugumun andavallari bunun Türkçesi yok mu. Ezik ruhlu mankurt sürüsü. Taklitçi köpekler
16 Yorumla- 7 ay
Evet doğru bildin, bunun Türkçe'si yok.
- 7 ay
@rekreasyonistt kırmızı alarm diyebilirsin bayrak hoş durmadıysa.
mesela: ayy aşko geçen bi çocukla çıktık her hareketi kırmızı alarm çocuğun''
gördün mü? varmış. - 7 ay
@rekreasyonistt Bunun Türkçesi var yavrum sizin zihniniz gavura hayran O yüzden Türkçesi yok zannediyorsunuz kendi Dilinizden utanıyorsunuz kendi kabuğunu beğenmeyen sürüngenlersiniz çünkü sonra da bizi emperyalizmden kurtardı çok Yaşa Mustafa Kemal Paşa diye Nutuk atıyorsunuz emperyalistlerin sömürülmüş yaratıkları olduğunuzun farkında bile olmadan. Ruhunuz hasta yavrum ruhunuz bu topraklara aidiyetiniz yok sıkıntınız bu
- 7 ay
@acelon hayır yok ve hiç olmadı.
- 7 ay
@rekreasyonistt xektir git xürtük
Bu topraklara hiçbir aidiyeti olmayan xürtükten ders dinleyecek değilim. Kaybol şimdi yorumumdan andaval
7 ayCumaya gitmemesi
Aşırı alıngan olması
Snapchat kullanması
Sarışın olması
Motoru olması22 Yorumla- 7 ay
Hayırlı cumalar
İtaatkar, kadının her dediğini yapan, herkesle samimi olan, herkese özel hitaplarda bulunan ve trip atan
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sorumluluktan kaçan , dirayetsiz, bahanelerin arkasına saklanan, çoğu karşı cinsle vıcık vıcık olan kişiler omurgasızdır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.
7 ayaynısı başıma geldi :D öpüyorum bay bay diye telefonu kapatıyordu hoşuma gidiyordu. gördüm ki herkese telefonu bu şekilde kapatıyormuş
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence evlilik öncesi cinsellik peşinde koşması, sürekli bir kızla takılma peşinde olması
10 YorumlaEn ama en kötüsü annesinin sözünden çıkmayan her şeyi annesine danışan erkek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı.
7 ayTanıdığı tüm dişi canlılara iltifat eden samimi davranan eekek en büyük red flag.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySeven erkek sadece sevdiğine özel şeyler söyler herkese söyleyen erkekler incik boncuk dağıtıyordur senin değildir o kişi..
20 YorumlaÇapkın olması, gevşek gevşek hareketleri olması. Dedikodu yapması.
00 Yorumla
7 ayIkizler veya yengeç burcuysa en büyük red flag odur...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı. hanımcı, itaatkar, keyfimiz kaçmasın modunda takılan erkek.
keza erkek değil.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
s 7 ayReş flag nedir bilmem ama öyle herkesle böyle konuşmam
01 Yorumla- 7 ay
🚩 Red Flag: Potansiyel tehlike ve sakıncalı karakteristik özellik emareleri manasına geliyor. Yorumumda örneklerini verdim.
Bana canım, aşkım diyen erkek. Gıcık kapıyorum bu lsftan6. Samimi olan da diyo olmayan da.
00 Yorumlakeko veya sinyalci olması 50 kuruş ver la trek gibi
00 Yorumla
7 ayToksik maskulenite denilen özelliklere sahip olması ve basit insanlıktan yoksun olması.
01 Yorumla- 7 ay
İnsan hakları ile çelişen bir düşüncesi varsa zaten hayatımda bulunamaz.
Yalancı olması sürekli vaadlerde bulunması clube gitmesi kız çevresi olması kadınları aşagılaması
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayflag kelimesini öğrenip başına renk eklediğiniz günün sabahını seveyim : )
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBirde başımıza red flag çıkarttınız awq neyse popüler kültürün kölesi degilim jdjdjd
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayBence bu genişliktir knka
Gizli Üye(36-45)7 ay" Her şeyi ben bilirim" diyen narsist tipler...
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayKadınlara göre ise " Hem fakir, hem de *** büyük olanlar" 😀
Gizli Üye(18-24)7 ayPeki bir şey soracağım, yaşına uygun olmayan alışkanlıkları olan bir erkekte red flag alır mı?
02 Yorumla- 7 ay
Bez bağlıyor muhabbeti mi bu?
Cevap sahibi7 ayEvet
7 ayÇok kolay yalan söyleyebiliyor olması. Rad flagin babasidir bizim icin.
10 YorumlaYalancı, dedikodu yapan, anneci, kumarbaz
10 Yorumla
7 ayKaba konuşması ve benim ne kadar değerli bir olduğumu görmemesi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 ayRed flag nedir
12 Yorumla
Soran7 ayTehlike sinyali gibi bir şey, ileride sorun çıkarabileceğini gösteren davranış anlamına geliyor
- 7 ay
Anladım güzelim 😅
Gizli Üye(18-24)7 ayKıskanç olmasi sürekli kontrol etmeye çalışması kadinlar icin de erkekler icin de red flag
10 Yorumla
7 ayŞiddete eğilimli olması
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.
7 ayDuygularini önemsemeyen erkek modeli
00 Yorumla
7 ayBaşak burcu erkeği olması 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayçakacaksam her türlü role girerim işim biter s. ederim
08 Yorumla- 7 ay
Omurgasız örneği arkadaşlar işte bunlar gibi olmamalıyız
- 7 ay
Merak edenlere, işte red flag özelliklerden birisi de bu. Kullanmak için kandırma gayesiyle her şekli alan omurgasız kişiler.
Cevap sahibi7 ay@asyadiyebiri28 biz omurgasızlar sizlere çakmaktan memnunuz bence
- 7 ay
Sana az önce uzun bı paragraf yazdım açıklamak için sonra ne mal olduğunun zaten belli olduğunu hatırlayınca sildim PHDNJXJSJXJANNDOWNDİWBXİWNDKKAN hadi abi uza
Cevap sahibi7 ay@asyadiyebiri28 verme kardeşim hem veriyosun hem vermedim şeysi gibi triplere giriyorsun eminim patlaksındır da folloş
- 7 ay
Aynen ayneeeeen JEOANDJWBXUWBDJNSJDNWKS
Cevap sahibi7 ay@asyadiyebiri28 e gel o zaman biz birbirimiz için yaratılmadık mı :D
- 7 ay
JSİABDJWBDJNEKDNSKSNS
Hıh tüh diye bi ses varya o
00 Yorumla
7 ayAnneci, ilgi bağımlısı, flörtöz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı.
7 ayÖnüne gele disi kuşa bile yurumesi yazması azmasi
00 Yorumla Çözüm odaklı değilde sorun odaklı olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayManipüle eden bencil egoist erkek 🤮
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı.
7 ayDogri
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayanasının kuzusu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayMesaja geç cevap vermesi engellicem sanırım
00 Yorumla
7 ayyavrum demesi
11 Yorumla
Soran7 ayGüzel kızımda var bide
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ana kuzusu olması
10 Yorumla
7 ayönüne hizmet bekleyen ana kuzusu aile düşkünü
10 Yorumla
7 ayCevaplara bakmaya geldim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Herkese yavşayandır
00 Yorumlamanipülatif
00 Yorumla
7 ayErkek olması başlı başına red flag bence
00 Yorumla
7 ayMaçoluk
00 Yorumla
7 ayKüsen
00 Yorumla
7 ayNeden böyle kelime ler var
00 Yorumla
7 ayOnun içi önemli niyeti önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKadına para harcaması
09 Yorumla
Cevap sahibi7 ayPeki bunun karşılığında kadın ne veriyordu?
Cevap sahibi7 ay1 tane bozuk balık kokusuna sahip kömür karası bir et parçası mı?
Cevap sahibi7 ayBzhsbxbsbxbsbxb
- 7 ay
Kendi kadını dışında herkese para yediriyorsa o da red flag aslında evet. İlişkideyken de başka kadınlara yedirir içirir çocuğunun rızkını bile.
Cevap sahibi7 ayAynen
Gizli Üye(25-29)7 ayçok var
00 Yorumla
7 aySize sormalı
00 Yorumla
7 ayKafanıcyorma güzelim
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi