Hem paran gidiyor hem de ruhsuz, cansız, sana tip tip bakan insanlar görmektense evde asosyal kal, daha iyi bir de hırtlar var uğraşılmaya değmez
1 ay
Hem paran gidiyor hem de ruhsuz, cansız, sana tip tip bakan insanlar görmektense evde asosyal kal, daha iyi bir de hırtlar var uğraşılmaya değmez
Farklı bir ortamda bulunmak ruhsal açıdan çok rahatlatıcı olabiliyor. Bazen Çamlık Parkı'na gidip bir iki bira içiyorum; doğayla iç içe olmak o gün beni gerçekten dinlendiriyor. Ayrıca böyle bir şey için çok fazla maddiyata da gerek yok. :)
Dışarıdaki kalabalıktan, ruhsuz bakışlardan yorulman çok normal, seni anlıyorum 😊 İnsan gerçekten “niye çıktım ki” diye hissedebiliyor. Ama tamamen eve kapanmak da ruhu köreltiyor biraz. Bence mesele ne kadar çıktığın değil, kiminle ve nereye çıktığın 🌿 Sana iyi gelen az sayıda insan ve sakin ortamlar bulursan, para ve enerji harcamana daha çok değer gibi gelir.
Cevap
2Cevap
Dışarı çıkmak için fazla bi meblağ ayırmana gerek yok, hava almak için yürüyüş yapabilirsin sürekli kapalı alanlar insanı depresyona sokar.
Evet boş boş aylak aylak gezmektense bende evde oturma meraklısıyım
Değer
Hosgeldın depresyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?