Bu sorunun tek bir net cevabı yok; çünkü hayat çoğu zaman tek bir “yanlış an” yüzünden değil, küçük kararların, şartların ve bazen de tamamen kontrolümüz dışındaki olayların birikimiyle şekillenir. O yüzden “nerede ters gitti” diye tek bir nokta aramak yerine biraz daha geniş bakmak daha gerçekçi olur.
Bazen insanlar erken yaşta fırsatlara erişemez, bazen yanlış insanlara güvenir, bazen risk almaktan kaçınır ya da tam tersine fazla risk alır. Ekonomik şartlar, aile sorumlulukları, sağlık, şans… bunların hepsi birikerek bugünü oluşturur. Yani bu durum sadece bir hatanın sonucu olmak zorunda değil.
Ama daha önemli bir nokta var: 46 yaş, “geç kaldım” denecek bir yaş değil. İnsanlar 40’ından sonra meslek değiştiriyor, iş kuruyor, düzen kuruyor. Şu an elinde ev ya da araba olmaması, bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmez.
Kendine şu soruları sormak daha işe yarar olabilir:
Şu an en çok neyi değiştirmek istiyorum?
Küçük de olsa hemen atabileceğim ilk adım ne?
Bana engel olan şey gerçekten ne: para mı, cesaret mi, yön eksikliği mi? Nazar için istersen iyi bir hoca biliyorum. Ve annem 55 yaşından sonra kazanç sağlamaya başladı istersen detaylı anlatirim
12 Yorumla
Soran1 ayOlur aşlah razı olsun guzellik
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 ayBunu tek bir “şurada ters gitti” noktasına bağlamak zor. Genelde böyle hissettirir ama hayat bir anda bozulmuyor, yavaş yavaş ertelemeler, yanlış insanlar, kaçırılan fırsatlar üst üste biniyor.
Ama şu önemli, 46 yaş “bitti” yaşı değil. Bugünden sonra da yön değişebilir, sadece eski hızda değil daha bilinçli bir şekilde. Kendini başkalarıyla kıyaslamak da işi daha ağır yapıyor.
Nazar, şans gibi şeyler hissi açıklıyor olabilir ama asıl mesele çoğu zaman seçimler ve koşulların birleşimi. Burada en kritik şey, “şimdi ne yapılabilir” tarafına bakmak.
00 Yorumla
1 ayGeçmişini göz önüne getir ve adım adım neyi nasıl yapsaydım daha iyi olurdu diye not al. Dolayısı ile geçmişini değerlendirerek gelecekte nerede olmak istediğini netleştir. Devamında ise hayatında eksik olan şeyler üzerinde yoğunlaş. Güçlü olmaya ihtiyacın var çünkü geçmişinle kendini yargılamayı bırakıp sakin bir şekilde kendini daha iyi bir noktaya taşımaya çalışman gerek. Burada itici gücün sabır ve geriye bakmamak olacaktır. Şurası önemli geçmişe takılıp kalma çünkü geçmişi değiştiremezsin ama gelecek için hala bir şansın var.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Para herkesin bulması gereken bir şey değil. Bunun için aileden bir şans gelmiyorsa, doğru meslek seçimi, uygun arkadaş ve dost ortamı gerekiyor. Bir de kader de belki sana hayat eşini seçme için yol göstermiş ama sen atlamış olabilirsin. Geç değil, hayatin keyfini çıkardıysan, varsin mal mülk de olmasın.
17 Yorumla
Soran1 ayNasıl drgıl
Soran1 ayBende insan gıbı yaşamak ıstemıstım
Soran1 aySen bunu anlayanazsın senın hıc hayellerın kıruklıgı veya yarım kaldımı
Soran1 ay13 senem boka dondu
Soran1 ayPeki
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, satırlarının arasından o yorgunluğu çok net hissettim 🥺 46 yaş bitiş değil, inanmıyorsun belki ama birçok insan için ikinci başlangıç yaşıdır 💪
Hayatının “nerede ters gittiğini” aramayı biraz bırakıp “buradan sonra ne yapabilirim”e odaklanman lazım. Geçmişte modellik teklifi alman demek ki dikkat çeken bir enerjin varmış, o hâlâ sende aslında 😊 Nazar, kötü insanlar, fırsatlar… Bunların hepsi bir yere kadar etkiler ama asıl kritik olan bugün alacağın küçük kararlar.
Önce kendini suçlamayı bırakman gerekiyor. Uzun süre işsiz kalmak, üst üste hayal kırıklığı yaşamak insanın içini kurutuyor, çok normal bu his. Belki kısa eğitim programları, online kurslar, belediyelerin meslek edindirme yerleri gibi ufak adımlarla başlayabilirsin. “Ben bittim” düşüncesini her sabah “ben yeniden yön değiştirebilirim” cümlesiyle değiştirmeyi dene 🙏
Kariyer sadece genç yaşta kurulan bir şey değil. Senin yaşında alan değiştiren, yeni meslek öğrenen, küçük bir dükkan açan, online satışa başlayan çok insan var. Yeter ki kendine “ben hâlâ değerliyim ve hâlâ yapabileceklerim var” deme cesaretini ver. Unutma, kariyer yolculuğu düz bir çizgi değil, iniş çıkışlarla dolu. Önemli olan yola devam etmeyi seçmen 💜✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ne yaptığını bilmemek bir hata değil mi zaten. İnsan bildiğini sanar ancak bir şey bilmez
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 ayçabalayıp düzeltebilirsin.
14 Yorumla
Soran1 ayguzl ınsan guzel kardesım nasıl vermiyorkı allah
- 1 ay
İnşallah düzelir. iş bulursan gerisi kolay
Soran1 ayıns barıs allah razıollsun senınde hepınızde guldursun
- 1 ay
Teşekkür ederim abla
- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 ayİŞ bi şekilde bulunur sen niye bu kadar karamsar oldun ki gadası
00 Yorumla Yaptığınız hatalardan dolayı'da olabilir birini kırmışta olabilirsiniz sadece mevzu cin veya nazar değil.
Ne kadar günahkar biride olsam şunu iyi bilirim
Hakkıyla Namaz kıldığım zamanlar çok mutluydum ve tevekkül ederek (Allah'a bırakarak) işimi yapardım ve hep başarılar ile geçti ömrüm
Her dalda bir mesleğim her alanda başarım var.
112 Yorumla
Soran1 ayHaklısın
Soran1 ayDoğuştan şanslı kızlrdan degılım
Soran1 ayAma maalesef
Soran1 ayHaklısında bazuları çok sansşı
Soran1 ayBen onlardan olamadım
Soran1 ayHer yönden hayatlarım yok huşnrdım
Soran1 ayGulmedım
Soran1 ayHer ısım yarım kaldo
Soran1 ayEvet
1 ayBazıları doğuştan şanslı babadan zengin. O kızları da referans alma kullanan çok oylelerini o yüzden para yediren kerizleri buluyorlar
21 Yorumla
Soran1 ayAynen oyle
- Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı.
1 ayArtık şansın döndü. Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi yalnız ve olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
08 Yorumla
Soran1 ayselcuk ısteıdklerımı emek vermeme ragmen vermedı vermiyor yaradan hep aglattı
- 1 ay
Kapına bir kaç kez şans gelmiştir ama değerlendirememişindir sonra kapanmıştır. Aza kanat etmemişsen çoğu elde edememişindir. Bi yerde mantık diyeceksin artık
- 1 ay
Daha kimse evlenmez senle
- 1 ay
@Suriyeliahmed31 Yorumun varsa soruya yap ve sahifemden s*ktir git.
Soran1 aySuriyeli ahmet sanane
Soran1 ayBana dersen bıralk alacak olan dusunsun
- 1 ay
Sen bu pedofiliye bak milletin karısına kızına sarkıntılık yapıp birde millete fikir mi veriyon yavssk
17 yaşındaki kıza yaz gel burada hayat dersi ver
Yaşadığımız yetmiyor senden mi öğrenicez hayat dersini abaza? - 1 ay
Tüm foruma rezil oldun az önce boy boy ifşsların yayıldı
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bazen hayatta insanlar yanlış kararlar verebiliyor gerek iş gerekse evlilik eş seçimi gibi hayat o kadar açımasız ki bazen ters şeyler üst üste geliyor işte o an bu cendereden nasıl çıkacağımız önemli ula sağlıklı isen parada pulda evde bir şekilde olur sağlık olmasa hiçbir şey yok en iyisi nefes alıp vermekte geresi inan bir şekilde olur da
12 Yorumla- 1 ay
Kitabın ortasından konuşmuş yine brocan
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 ayİnsanoğlu hep büyük para istediği için mutsuz elbette Allah kimseye sokaklara dusurecek kadar parasiz bırakmasın insanoğlu hep buyuk para mallar istiyor bizimde arabamiz yok bazen borclarimiz oluyor elhamdülillah yinede mutluyum aile kurduğum sevdiklerimle birlikte olduğum icin
00 Yorumla
1 ayAbla senin hayatını biz nerden bilelim. Oraya hayat hikayeni yazacaksin sandim. Bişey de yazmadin ki şu sebebden diyelim. Hiç evlilik yaptın mı? Nereye kadar okudun? Ne mezunusun? Hiç çalışmadin mi? Çalışınca paranı neden biriktirmedin? Hakkında bişey bilmeden yorum yapamayiz ki.
03 Yorumla- 1 ay
Sen bize yorum yap diyorsun. Soru soruyorsun sizce ne zaman ters gitti falan demişsin. Ne bilelim yani detay yok bişey yok. Seni hiç tanımayan farklı şehirde yasayan yüzünü ismini bilmediğin insanlar ne kadar mantıklı yorum yapabilirler
- 1 ay
Sen bize yorum yap diyorsun. Soru soruyorsun sizce ne zaman ters gitti falan demişsin. Ne bilelim yani detay yok bişey yok. Seni hiç tanımayan farklı şehirde yasayan yüzünü ismini bilmediğin insanlar ne kadar mantıklı yorum yapabilirler
- 1 ay
Bu soruyu seni tanıyan ailene çevrene sorsan daha faydalı olur bence 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 872 cevap paylaştı.
1 ay
Hayatınızda neyin neden ters gittiğini en iyi siz bilirsiniz; çünkü bu hayatı yaşayan sizsiniz. Ancak geçmişi değiştiremeyiz maalesef. Geçmişe bakarak yalnızca geleceğimizi yönlendirebiliriz.
Bence arkanıza takılı kalmadan, ama yaşananları da göz önünde bulundurarak kendinize yeni bir gelecek çizmeniz gerekiyor. “Her şey bitti” dediğiniz an, aslında her şey için yeni bir başlangıçtır. O yüzden umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olur.00 Yorumla
1 ayBir gün bankta oturuyordum. Her hâlimden belliydi galiba üzgün olduğum. Bir amca geldi, “Neden bu kadar üzülürsün oğlum?” dedi.
Ben de, “Amca, birini seviyorum ama o beni hiç sevmiyor. Kız çok zengin, çok güzel; benim durumum ortada,” dedim.
Bana şöyle bir baktı, gülümsedi. “Bir oğlum var,” dedi, bir marka ismi verdi, “onun sahibi. Bir kızım var, savcı. Bir oğlum daha var, markette çalışır.”
“Ben hepsine giderim ama o marketçi oğlumun evindeki huzuru, mutluluğu, şefkati kendi evimde bile görmedim. Bir çayı bile öyle tatlı olur ki…” dedi.
Sonra ekledi: “Allah seni muhabbetinden keyif alacağın insanlarla tanıştırsın. Arabaların, yatların, katların, gemilerinin olmasının bir önemi yoktur oğlum. Mühim olan hayattan keyif almandır.”
O gün bugündür, keyif almadığım hiçbir şeyi yapmam.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 ayBu yaşa kadar hiç bir şey kazanamamışsan hatayı biraz da kendinde aramaya başlasan acaba? Nazara, sinsi şeytan insanlara 46 senelik hayatında yeterince bahane bulduysan bence artık kimseye ya da hiçbir nedene bakmadan sadece çabalaman gerekiyordur. Ha zamanında batmışsındır çıkmışsındır bir şey diyemem ama bu zamana kadar harekete geçip bir dikili ağacın olmadıysa burada sorun sendedir
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çalışınca her şeyi alabileceğiz hayatımız güzel olacak yalanı maalesef... Ailecek bir varlığımız olmasaydı pek kolay yaşayabileceğimi sanmıyorum. Ailemden uzakta kalıyorum ve bu aile evi. Maksimum olsa olsa kirada kalabilirdim. Arabamı ben aldım kendi paramla ama öyle çok "lüks" araba değil. Ortalama standart bir araba ya. Bu arabayı ben kira parası vermeden harcamalarımın olmamasıyla alabilmiş olmamla oldu.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir elin nesi var iki elin sesi var demişler tek başına her şey çok zor
İş için bile bir başkasının yardımı gerekli
Hepimiz o yoldan geçtik kimimiz hala o yolda kimimiz o yolda olsa da bir şekilde uyum saglamış kimimiz geçmiş o yolları
Herkesin imkanı ile imtihanı farklıdır01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayYaaaa işte böyle 40 yaşında dank etti kafana dimi o yaşamkadar gezdin tozdun partiler laylalar reynalar gırgır şamata ha ha hanhi hi hi sonra bi bakmışsın kırt olmuşsun buruşuklar başlamış beyazlar çıkmış popo çürümüş salatalık gibi mırcımış elde avuçta yok yanınında kimse kalmamış akıl başa gelmiş ama işteeee ne oldu zaman zaman yedin için gezdin şimdi evde vasıfsız işler ile parayı nasıl bulurumun derdine düştün yapcak bişey yok artık ❤️
02 Yorumla
Soran1 aySen mi karar verdın
- 1 ay
Hayır ben eşek gibi çalıştım dünyalığımı yaptım milasa yerleştim keyifli bir hayatım var 😘
1 ayHala cabalayip duzeltebilirsin bence. Zamanında herkesin yaptığı hatalar olmuştur. Yüksek ihtimalle yaptığın hatalardan biri de kimseyi dinlemeyip kendi doğrularınla ilerlemek olmuştur. Umarım düzelir her şey senin için.
03 Yorumla
Soran1 ayAllah razı olsun senınde olur umarum
Soran1 ayGüzellik güzel krdesım
- 1 ay
🙏🙏
Gizli Üye(36-45)1 ayMaalesef şanssızsın ve seni çok iyi anlıyorum. Bu duruma alışmak düşüyor bize galiba
11 Yorumla
Soran1 ayAynen
1 ayGözünüz hep yükseklerde genel olarak hep çıtayı yükselt yükselt ama zaman size tokat gibi çarparak güzelliğinizi alıyor en son bu feryatlar oluyor benim durumum çok farklı son olarak benim bu söylediklerim genel olarak kızların Türkiye'deki durumudur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı. nasibin bir yerde kapanmış. umarım düzelir. bende 35 yaşındaytım bende de her şey ters gitti çok güzel evliliğim vardı boşandım. şimdi de 2 çocuğum var onlar için mücadele ediyorum.
04 Yorumla
Soran1 ayamin cumelmzın ıns
Soran1 ayallah senıde guldursun ıns kardesım
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 aySağlığınız yerindeyse çok şükür. Elin kızı oğlu sefa sürüyor ama ne şartlarda orasıda meçhul o yaşam koşullarını sağlayan kim bilir nasıl burnundan getiriyor keşke herkes mutlu mesut olsa. Her şeye rağmen ümidinizi yitirmeyin
00 Yorumla Aman sanki sizin yasinizdakilerin kimin neyi var bence çok üstunde durmayin sonrasinda çok şukur sağliginiz yerinde en onemli olan birseye sahipsiniz kapiş😉
02 Yorumla
Soran1 ayama uzulyuorum hersey gozumde kaldı
- 1 ay
Yok be allahaskina kaç gunluk dunyada yasiyoruz ki sanki 250 senemi yasiyacaz mulk allahindir ben bunu bilirim biz sadece bize verilen canı teslim etmekle mukellefiz. Şimdi sen çok zengin olsaydin halin vaktin yerinde olsaydin öldun gittin mirascilarin olacakdi varsa yoksa otomatikmen devletin hazinesine girecekdi bağış olarak.
1 ayHayatını tahminine göre sebep ve sonuçlar şeklinde büyükçe bir resim kağıdına yaz. Yapamıyorsan yapay zekâdan destek al. Sonra hepsine bir bütün olarak bak, anlarsın büyük ihtimal cevabı.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Kendini bu konuda yalnız hissetme. Senin gibi olan binlerce kadın var. Herkes mutlu, sadece sen mutsuzsun değil. Umarım bir an önce istediğin hayatı yaşarsın. Yarın ne olacağını kimse bilemez.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçbir şey için gec değil hayatin bize neler getireceği kimse bilemez umutsuz olma sagligin yerinde mi cokta dert etme hersey umduğun gibi olur umarimm
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayBu dünya sınav dünyası bende 3 yıl önce iş yerinde cok itibarlı biriydim sonra 1 günde hersey alt üst oldu. Hala da alt üst olmuş durumda
01 Yorumla
Soran1 ayallah yardımcın olsun evet:(
Bence kendini başkalarıyla kıyaslamayı bırakmalısın. Her zaman daha iyisi, daha güzeli, daha şanslısı vardır. Sen kendinin en iyi versiyonu olmak için elinden geleni yap yeter :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı.
1 ayHayat karşı fazla asi durmussun bazı seylerşi kabul etmeyip kendi dopruların üzernden gitmssiniz sonuç sıfır kazanç
015 Yorumla
Soran1 ayEvet casfuygularımls yasadım kaybettım
Soran1 ayIyı niyetliyim şeytan olmadıgın ıcın
- 1 ay
İyi niyet çok güzel bir sey ama hayat mantoık kurallarını kaldırmıyoır bir yerde riskler almak , doğru giden düzene karşı gelmek gerekir ayakya kalmak zor oluyır
Soran1 ayOndan kaybettim kazanacagım herseyı
Soran1 ayKarşımdaki kişinin her dedugını yaptım p kurnazdı parmagında oynattı beni
Soran1 ayArkdaslarım ıcınde çok emek verdım hepsı den darbe yedım degmuecek insanlara ömrümü vermısım kıne oldu bana oldu
- 1 ay
İnsanalr fazla çıkarcı her zaman kendileir için b, seyler ister işi bitince posa hibi atar gider bende cok yaşamadım
- 1 ay
Biraz geç aldık ama yatıtımları kendimize yapmamız gerektiğini geç öğrendik
Soran1 ayEvet casper
Soran1 aymaalesef
- 1 ay
bundan sonraso umarım daha güzel olur sizin için
Soran1 ayAmin inş cunlemıxon
- 1 ay
KS sık girermisiniz
Soran1 ayEvet
- 1 ay
sorularınız cevaplamak için Tak_i._p listeme eklemek isterim
Gizli Üye(18-24)1 ayhala geç değil yine yapabilirsin ama önceden yani daha erken bazı şeylerin farkına varsan iyi olurdu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBacım bende, 46 lığım ama, sen kadar ağlamıyorum 🙄🙄 bıkmadın mı burada dert yanmaya, dert yanana kadar hayatını değiştirecek birilerine bi şans vermeyi mi denesen acaba 🤔🙄
18 Yorumla
Soran1 ayUzuldum
Soran1 ayOlanlara sedce
Cevap sahibi1 ayMadrm o kadar güzelsin, meziyetlisin tanışmak için kapını çalanlara bir şans ver hsyatı ysşa en azından, iki ayağımız çukurda zaten, şunun şurasında daha ne kadar yaşıyacaz
Soran1 ayİddaa bulunmadı zamanında güzel ajanstan yüzümü begenmişlerdı ben o fırsatı kullanmadım unlude olupta dejenere hayatım olsun jailesınde olmadım rahmetli babam da gobdermrdı pinokyo ajansta hatta sınan cetonın ajansı
Soran1 aySıradan insanlar gıbı hayatlarım olsın ıstedım düzenli bir hayat allah o kötü insanlar yüzünden kabusa dondu
Soran1 ayHıcbirEyım olmadı
Soran1 ayÜnlü olmak ıstseydımo fırsatı dgelndıredım
Cevap sahibi1 ayTamam işte artık önüne bsk ve futbolda bir tabir vardır topa gelişine vurmak diye2, sende topa gelişine vurur gibi yaşa umursızca, yani an 'ı an da yaşamaya bak bu saatten sonra kaybeddcek bişeyin yok
sorgulamaya biraz geç başlamışsın, bence daha erken başlamalıydın
03 Yorumla
Soran1 ayAllah beni ıyı noyetımden geldı bunlar basıma serfsız yaptılşarının bedelını ben odedjm
Soran1 ayİş kaybı hem herseyımı kaybettım o pislik ve cevresı yızunden
1 ayO sizin hayatınız, biz bunu bilemeyiz. Çalışma hayatı para kazanma biraz çalışkanlık biraz atak olmak ve şansla ilgili bir şeydir..)
00 Yorumlasen 46 yaşına kadar ev araba alamadıysan türk gençleri ne yapsın 20 yıl ev araba için çalışsın mı
00 YorumlaBiçok şey için geç belki ama dur daha hayat devam ediyor. Bazen içten samimi dua etmekte de fayda var.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 507 cevap paylaştı.
1 ayAblacım sana akıl vermek inan ki haddim değil Allah herkesin çarşısıni pazar etsin hayat dediğimiz kaide çok zor liseden mezun olunca anlıyoruz bunu
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazı şeylerin ters gitmesi şanssızlık olabilir de, hepsinin ters gitmesi biraz senin ihmalin gibi geldi bana.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBu yaşta zaten doğru düzgün iş bulman çok zor. Bebek-hasta bakıcılığı, ev işi ya da mutfak işi olur en fazla. Fakat diğerleri neden olmadı. Bugüne kadar ne yaptım diye oturup düşündün mü?
03 Yorumla
Cevap sahibi1 ayBu arada Türk değilsin galiba, yazışmaların çok bozuk
Soran1 ayÇünkü güzel iş birkere buldun elimden uctı
Soran1 ayDigerleıde alakasız küçük uerlerdı bende degerledırmedım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
m 1 ayDünyada tek olmadığıma hem sevindim hem üzüldüm
01 Yorumla
Soran1 ayzlme bacım allah senıde sevındırsın
1 ayKalk ayağa sirkelen bir nefes al şöyle güzelce ne Süslen küssen çık dışarıya gez dolar bak bakalım kendine gelebiliyor musun
00 Yorumla
1 ayMerhaba, hayatında neler oldu, kırılma anları nerelerdeydi bilmiyorum tabi, ama hiçbir şey geç değildir,
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayÖzeleştiri yapıyor musun.
Yorumlarda Allah vermiyor demişsin, az çok gayret eden herkesin önünü açıyor Allah.
00 Yorumla
1 ayKibirin alameti bu ama sen makul olduğunu soylemişsin anlamadım pek
02 Yorumla
Soran1 ayKibirliyiz benmi sen kibirli görmemişin haddıne degıl hâşâ allahın yarattıgı acız kul
- 1 ay
Kibrin en büyük alameti hasettir ki senin sorunun ilk cümlesi hasetle başlıyor. Sonraki alameti özlemdir hemen arkasından özlemle devam ediyo ve pişmanlık ile sonlanır diyor üstad ne adamlar var dmi resmen bir kalıp koymuş reçete gibi
1 aySen annesine bakmaktan evlenemeyen kadın mısın?
11 Yorumla- 1 ay
Evet keşke senelerce annene bakmak yerine evlenseydin annesine babasına bakmak için evlenmeyenleri hiç anlayamıyorum ilginç geliyor
1 ayGeçmiş olsun yapacak bir şey yok giden zaman gitti önüne bak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı.
1 ayBazen hayat insanın üstüne üstüne gelir ama direnmek gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayMillet aklını kullandı okudu çalıştı kazandı. İyi evlilikler yaptı sırt sırta verdi mal mülk edindi. Bence düşünce tarzın yüzünden çoğu iey nasip olmuyordur çalışıp alsaydın yani ne bu öfke
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBenimde yaş 44 benimde ne evim var ne arabam evlenmesine bu yüzden dusunmedim işim iyi ama karamsar olmamak lazım küçüklükten bize nasıl birikim yapılır paranı nasıl kullanırsın ogretilmemis 3 senedir birikim yapmayı öğrendim parayı nerelerde attırırım onu öğrendim ve güzelde birikim yapmaya başladım bu saatten sonra sadece yaşlandigim zaman bi evim olsun derdine düştüm onun için uğraşıyorum inşallah başaracağım sende karamsar olma umarım hersey yoluna girer
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayEllerin kızları nasıl sefa sürüyor anlatırmısın merak ettim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Fazlada bir şey kalmamış çabalama evlen git 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayTek sen değilsin, hayat herkese gülmüyor maalesef, ne mezunusun veya mesleğin nedir
03 Yorumla
Soran1 ayKardeş dıbı gordum
Soran1 ayKna yaksınlat dusmemi bekliyenlet
Soran1 ayEzan omınuyor dünya onlara kalsın
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 ayYani insan bazen kaderini secimleri ile belirler
00 Yorumla
1 ayAbla demek istiyorum saygıdan
öncelikle şu abazaların dediklerini umursamayın
Size fikir verebilirim iş konusunda
08 Yorumla
Soran1 ayTabii buyur güzel krdesım
- 1 ay
Bilgisayar kullanımınız felan var mı İngilizce vb
Soran1 ayVar
Soran1 ayIngılzce orta
- 1 ay
Abla mis gibi bilgisayar başı iş başvurusu yap trendyol vs neresi olursa olsun canlı destek chat support olabilirsin
Genellikle ön lisans aradıklarını söylüyorlar fakat
Çoğu umursamıyor ön lisansı dene derim
Soran1 ayPeki çok yrskler
- 1 ay
Güçlü başvuru metni veya CV hazırlaman yeterli
Soran1 aySağol allah razı olsun krdesım
1 ayYaşın da baya var abla. şu an 20 li yaşlarda ki kız oyuncular ev araba desen hep var. Sen niye elde edemedin ki
033 Yorumla
Soran1 ayBılmıyorumnasıp degılmiş yaradan masıp eymedı işte kder
Soran1 ayher şey nasıp işi akranlarımda herseyı var
Soran1 ayHaklısın uzgunum
- 1 ay
Evet üzücü maalesef. İşin , düzenli maaşın ve birikimin olsaydı keşke
- 1 ay
Hayatını garanti altına almalısın
Soran1 ayEvette doğru düzgün iş bulamadım
Soran1 ayOlmıyor bende bunaldım hayata tıtunmak ıstıyorum herseyın kaybettın maddı manevı zaraadayım kötü insanlar yuzunden
Soran1 ayOlmıyor bende bunaldım hayata tıtunmak ıstıyorum herseyın kaybettın maddı manevı zaraadayım kötü insanlar yuzundennedıyımkı
- 1 ay
Allah yardımcın olsun canım. Takip edersen özelden dinlerim seni
Soran1 ayAmin cumlemızın
Soran1 ayBu durumda olamın tek sorumlusu eski sevgıli benım herseyımı onun yızunden jaybettım
- 1 ay
Bekliyorum mesajını yazışmak iyi gelir
Soran1 ayGüzel işinde vardı
Soran1 ayİşimi elimden gıttı fınalde yanlız ikiz kalan beni çaresizce sonumu brklitorum
- 1 ay
Canım ya
Soran1 ayEvet kötü insan sonumu kötü wttı
- 1 ay
Cinsel ilişkiye girdin mi onla
Soran1 ayO hayatlarını kurdu ıyo kötü hayatımın içme ederek
Soran1 ayYok ıhanet wttı baskasını Ectı evlendı
Soran1 ayYıllarımı yrdı
- 1 ay
Hımm. 46 yaşındasın canım, hayatını toparlaman lasım
- 1 ay
Canım diyorum ama sorun olmuyo demi?
Soran1 ayYok ne yapılırmı Allah'tan destek gelse okadar bunaldım ve çok yorgunum
Soran1 ayKullarından zaten sadece darbeler geldi
Soran1 ayKöstek oldular
Soran1 ayBeklentim yok kimseden
- 1 ay
Haklısın
Soran1 ayTabrıdan destek gelmiyor
Soran1 ayOkadar daraldımkı sagol
- 1 ay
Emin ol şu an yanımda olsan sana sarılırdım. Destek amaçlı
Soran1 ayÜzüntü kalplıruklıgı ben bunları hakedecek iş kaybı bunlar hakedecek ne yaptım suçum ne
Soran1 ayAllah razı olsın sansuzlık oda beni buldu
- 1 ay
Canım ya, hadi sarıl bana bebeğim
1 ayBende aynıyım 10 yaş var aramızda ama ben güzel değilim seningibi ben artık çaba göstermek istiyorum sende öyle yap neresinden dönersen kardır
012 Yorumla
Soran1 ayİnş allah bızıde guldırır umarım
- 1 ay
Çaba gosterirsek yardım eder amin
Soran1 ayİnş kuzum çok yorgunum
Soran1 ayBıtık bıttım tukettı hayat
- 1 ay
Bende öyle eğer konuşacak kimsen yoksa bana takip atabilirsin mesajda içini dönebilirsin okurum seni dinlerim hal hatrini sorarım arada sırada yalnız değilsin 🙏🥰
Soran1 ayEvet anlayan kimse koca du ya da yorgunluğu basbas vucıt bagroyor
Soran1 ayEmeklerimizin boşa gıttı gecmişte
Soran1 ayHer konuda
Soran1 ayÇöp 13 yılım
- 1 ay
Anlıyorum fakat buradayım🌺
Soran1 ayAllah razı olsun güzel bacım srnınde yüzün gülsün inş bu ndan sona
- 1 ay
Sağol senden de amin 🙏🥰
1 ayHayqtını bir erkeğin üstüne kurarsan olacağı buydu boşuna demiyoruz bşr erkeğin sırtına yaslanman diye 🥺🥺🥺🥺😒
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aySende zengin koca bulsaydın şimdi sefasını sürerdin
017 Yorumla
Soran1 aynıyenoye dedın
Soran1 ayyok ınsan olaydı bulmdum zamanında ama sonumu kotu getırdı
Cevap sahibi1 ayDiğer kızlar öyle yapıyor ya, hiç bir vasfı olmayan kızlar zengin koca bulup yan gelip yatıyor
Soran1 aynasıl buluyolarkı anlma vermıyorum
Cevap sahibi1 ayKişilikle olmadığı kesin
Soran1 ayneyapıyorlar mesala madem soyeldın
Cevap sahibi1 ayDişiligini kullanıyordur heralde
Soran1 ayya zengın ereklerde fena bır kadına baglı degıller
Soran1 aysansızım sanslı olsam eskı sevgılı ıyı cıkardı dıger kızlar gıbı bır yuvam ısım olacatı hersey tepetaklak geldı
Soran1 ayhadı buna yorum yap benım gunahım ne sucum vardı bunlar basıma geldı 13senem zehır oldu
Cevap sahibi1 ayboş ver takma sağlığin yerindeyse hayat her türlü geçer emin ol bir çok insan senin gibi özellikle de parası olmayan erkekler bu ülkede hep yalnız ve maddi sıkıntılarla yaşıyor
Soran1 ayoylemı dersen emeklerım yılarım gıttı cok uzluyorum saglıgım bozuldu bırtek yuzum duruyor sıman degısmedı dıyolar hala guzlsın diyorlar ınsanın kaderı ıyı olacaktı haksızmyıım hala gulmedım
Cevap sahibi1 ayHaklı olmayan birşeyi değiştirmez bunları yaşayacakmışsın ve yaşamışsın. Benim için de arkadaş çevrem, içimizde en önce sen evlenirsin derlerdi maddi durum ve tip olarak onlardan iyi olduğum için fakat hepsinin boyu kadar çocukları var işleri güçleri ilerlettiler, Ben hala tek yaşıyorum birde ekonomik krizde biraz battım üstüne annemi kaybettim, ama hayat böyle inişli çıkışlı ne zaman ne getireceğini bilemiyoruz en önemlisi sağlık kimseye muhtaç olmadan hâlâ ayakta durabiliyorsan ne güzel
Soran1 ayBanada öyle derlerdı kaderın uzecegını bılemezdım
Soran1 ayBenden ıyo olm yanlarında hep evlendı iş sahıbı mal mülk sahıpletı oldular b n cefa cekiyorım
Soran1 ayDershanede okulda çok en teklif alan bendım nıye yazlıkşrda
Soran1 ayHalamın yszşıgındahep sorguladım kendımı
Şükür etmediğimiz hersey gün geliyor ayağımıza dolanıyor kendimizi sorgulamıyor başkasında arıyoruz nedenleri
00 YorumlaHer şeyde bir hayır vardır, tahsiliniz nedir?
03 Yorumla
Soran1 aylise
Aynı dert bende de var. Rabbım yar ve yardimcin olsun
02 Yorumla
Soran1 ayamin ıns senınde nasıl topluyacam bılmıyorum
1 ay46 yaş gerçekten bitiş değiş 49 yaşında biriyle konuşuyoruz çokta iyi anlasıyoruz yas farkı da var ama gerçek yaş insanın içinde bence.
00 Yorumla
1 ayTek sen değilsin, hayat herkese gülmüyor çabalayıp düzeltebilirsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat