Bugün luvies enerjik bi giriş yapamıyor maalesef 🐢 karma sadece kötülere değil büyük konuşanlara da işliyormuş
1 ay
Bugün luvies enerjik bi giriş yapamıyor maalesef 🐢 karma sadece kötülere değil büyük konuşanlara da işliyormuş
İyi hissetmediğim zamanlarda dışarı çıkıp uzun bir yürüyüş yapıyorum veya kulaklığı takıp sevdiğim müzikleri açıyorum. Bazen de odada yalnız kalıp neyin canımı sıktığını düşünmeye çalışıyorum. Kendimi fazla zorlamıyorum, dinlenmeye izin veriyorum. Bir süre sonra genelde düzeliyor. Bugün senin enerjin düşükse fazla üstüne gitme, akışına bırak.
Modun düşünce insanın içi daralıyor gerçekten 🐢💭 Ben böyle zamanlarda biraz yürüyüş yapıyorum, özellikle sahil havası iyi geliyor 🚶♀️🌊 Müzik açıp ortadan kaybolmak da fena değil, düşünceler dağılıyor 🎧 Bazen de hiçbir şey yapmayıp battaniyeye sarılıp film açıyorum, zorlamıyorum kendimi 🎬 Unutma, düşük enerjili günler de insan olmanın parçası 💜
Cevap
9Cevap
kesinlikle yürüyüş cok iyi geliyor, sarki dinlemek, bacaklarını uzatip bi seyler izlemekk. biraz yardimci oluyorlar en azından 😔
Yapim dedim şarkı seçimlerim bile duygusala bağlıyo oturup duvarı izlemek en iyisi sjsjskd
anisi olan şarkı çalmistirr💔💔
youtube.com/shorts/iscIWs4aks0?si=f2Q8iJ-JSnkGXYY5
acımı da yaşayamıyom gülesim geliyo sjxnskxmsxk
sjsjsbhs tam izlerken telefonun suratina tokat gibi dusmesini de sayarsak... aynisi aynisi shshsh
Shshsjdkd aman dikkatt
Dua, dua, dua..
💗
:)♡
Yalnız kalıp sessiz bir yerde durur ya da uyurum.
Kendimi doğaya atarım ben biraz doğa biraz temiz hava tamamdır
Müzik dinlemekk :) her daim şifadır. Çok güzel müziklerim vardır onları dinlerimm
İyiymiş gibi davranırım
Bi süre sonra yorar ki
Mangal yaparım
Kışın ne yapıyorsun o zaman sjsjdkd
Manga okuyorum, arbayla gezmeye çıkıyorum, deniz kenarı var orada hava alıyorum, ciflik var orya gidiyor dağılıyor birde CS oynuyorum
İyi hissedecek şeyler yaparım.
Uyurum
Spor
Yürürüm
Sagopa Dinlerim
Uyurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?